- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Hangi doğum kolay ki oy oy tüylerim ürperiyor hatırladıkçaKolaymı dogurdun kizz
İyi akşamlar:)
Kim kurabiye yapmışGeçmiş olsun şeysi olarak kabul edebilirim
Nebileyim kızzz az önce caya muhabbete diye etiketler edilmiste ben yoktumBurdaysan davet beklemiycen artık hoşgeldin
Çok uzunmuş ameliyat süreci neden böyle ki?Isteğe bağlı lokal yada genel anastezi oluyor ikisi bir çok nadir durumlarda sezaryan süresi uzarsa benim ki 4 saate yakın yani
topiğin en büyüğü ben miyim
Vuuu kızz hatırlatmayayım.boşver ne normali kolay ne sezaryeni hepsi zorHangi doğum kolay ki oy oy tüylerim ürperiyor hatırladıkça
Ben de unutabilsem keşkeİşte bu yaaunutup uydurmuşum
Yeni geldin ya listeye eklememiştir heman nasıl eklesin bu ne acele mübarekNebileyim kızzz az önce caya muhabbete diye etiketler edilmiste ben yoktum
Seviyorum galiba fotoğraf çekmeyi ondan galiba ,kendimi hariç amaEn özensiz fotoğrafı bile sanat eserine dönüştürüyorsun mübarek bak şimdi ben çayımı atacam öyle bildiğin dümdük çay yani
Eki Görüntüle 3168513
Sanırsamtopiğin en büyüğü ben miyim
Teşekkür ederim canım sana da afiyet olsun bence çok yeteneklisin geliştirmeyi düşündün mü ?Seviyorum galiba fotoğraf çekmeyi ondan galiba ,kendimi hariç ama
Afiyet olsun
Ne deyim o anam olur musun deyince öyle çıktıKibarcık kadının içinden sabayat çıktı
Afiyet olsun..
74 doğum yılı ise en muhteşem sizsiniztopiğin en büyüğü ben miyim
Benimle aynı görüntü, çay fincanı bile ayniEn özensiz fotoğrafı bile sanat eserine dönüştürüyorsun mübarek bak şimdi ben çayımı atacam öyle bildiğin dümdük çay yani
Eki Görüntüle 3168513
Teşekkür ederim canım ,aslında bu ara düşünüyorum biraz da çizimler yapıyorum ben kendi kendime. Çini ya da fotoğraf ya da resim kursu üçü arasında gidip geliyorum birini seçip gitmek istiyorum.Teşekkür ederim canım sana da afiyet olsun bence çok yeteneklisin geliştirmeyi düşündün mü ?
Oohh kurabiyeler de sıcak sıcak afiyet olsun
Birinci görümcem yanımdaydı beni deli ettiKolaymı dogurdun kizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?