Biz daha ölmedik 58 liler olarakNe güzel ne güzelakraba çıkacaz aman Allahım ne çok Erzurumlu var
Heryerde seni görmem pekii bitmedi sunumunn
Keşke benimki de Erzurumda olaydıBenden çok uzakta o yüzden ben değerliyimsen kurban gittin
Hee bence doğurmuştur çoktan kendine gelmesi uzun sürerSelizay için doğumda anladığım kadarıyla yazdım ama silmişim
Gel bacım gel sarılalımBenimle aynı görüntü, çay fincanı bile ayni
Hele sen bonusa bak vay vay vay
Kızkardeşim resim öğretmenliği mezunu Allah nasip ederse ilk atamada atanır İnan zorla göndermiştim kurslara çünkü yeteneği vardı ama bunun bir yetenek olduğuna inandıramıyordum ve ben cin Ali bile çizemiyorumTeşekkür ederim canım ,aslında bu ara düşünüyorum biraz da çizimler yapıyorum ben kendi kendime. Çini ya da fotoğraf ya da resim kursu üçü arasında gidip geliyorum birini seçip gitmek istiyorum.
Hakkını helal et çok güldümBirinci görümcem yanımdaydı beni deli etti
İkincide herife doğum sancım var inadırana kadar anam çatlatdı mübüsle gelip aldı
Üçüncüde dr ile inatlaştım o sezaryan dedi ben normal doğum dedim sonunda doğurdum
Özelden konum at bulurum ben oniAy anam bı hoş oldumPalandöken yazısını okuyunca gözümde bir anda benim kv canlandı
Anam Allah kolaylık versin tanıdığım bütün Erzurum kayınvalideleri çok zorSenin kv de mi Erzurumlu
Nasıl oldun sen düzeldin mi?Severim miii
Çayım da hazır
Çok güzel şimdi ki tonu amaBugün saçını attığım kızımın kafası öyle saçlı ve simsiyahtı doğduğunda gittikçe sarımtırak oldu
He tamam çok duyuyorum orayı. ama akraba değiller onu anladımKeşke benimki de Erzurumda olaydıgelmiş tepeme konmuş
Aşkaleliydi sanırım
Hep öyle bilirdik bizde bu ters olduÇok güzel şimdi ki tonu ama
Benimkiler öyle saçlı değildi sarı sarı az görünürdü kellerisonradan koyulaştı bizim de
Kaynanalarınıza göre hayır
Alışkanlık oldu artıkHeryerde seni görmem pekii bitmedi sunumunn
SuvaaaasBiz daha ölmedik 58 liler olarak
Şükrüpasada deyimGel bacım gel sarılalım
Kızkardeşim resim öğretmenliği mezunu Allah nasip ederse ilk atamada atanır İnan zorla göndermiştim kurslara çünkü yeteneği vardı ama bunun bir yetenek olduğuna inandıramıyordum ve ben cin Ali bile çizemiyorum
Hakkını helal et çok güldüm
Özelden konum at bulurum ben oni
Anam Allah kolaylık versin tanıdığım bütün Erzurum kayınvalideleri çok zor
Canım benimm ellerine sağlıkk cokta severimm ama kociş sevmedigi için tek başıma kendime edemiyorum kızım.büyüsün artık onunla beraber için yapcamAlışkanlık oldu artık
Nasılsın canım
Benim kendi saçım da koyu zaten sarı kalmaları imkansızdıHep öyle bilirdik bizde bu ters oldu
Valla zor ki ne zor ben hayatımda böyle kadın görmedimGel bacım gel sarılalım
Kızkardeşim resim öğretmenliği mezunu Allah nasip ederse ilk atamada atanır İnan zorla göndermiştim kurslara çünkü yeteneği vardı ama bunun bir yetenek olduğuna inandıramıyordum ve ben cin Ali bile çizemiyorum
Hakkını helal et çok güldüm
Özelden konum at bulurum ben oni
Anam Allah kolaylık versin tanıdığım bütün Erzurum kayınvalideleri çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?