Düzenli Evimiz & Hayatımız

Vuuuuu maceraya bahh 1 den sonra daha cesaret edemezdim ben hahahah sen düşunmeden ettin gene
Görümcem yanımda bana şöyle teselli veriyor

Bu sancı akşama kadar devam eder sen akşam doğurursun (sabahın yedisi ilk doğumum insan ilk doğuran bir kadına bu denirmi ya)

Dedim ben bu sancıyı akşama kadar çekemem git ebeyi çağır dr ye söyle gelsin ben ıkınıyorum artık kadın gitmedi

Sonunuda ben bağırdım ebe geldi çabuk masaya deyip beni götürdüler yarım saat sürmedi doğurdum dr de geldi bune hız dedi bana bende içerdeki deli bana akşama kadar sürecek dedi valla bana bir gayret geldi dedim

Son doğumda dr nin dediğini söyleyeyim herşey hastada bittiyor sonrası doğum ekibinin işi dedi

Dikkat ediyorum bizim kadınlarımız normal doğumu normal doğum gibi anlatmıyolar tabi ekstirem durumlar olabilir ama acıyacak 52 kemik kırılması ağrısına eş değer bir ağrıya halay çekerekte gitmezsin ama normalı bu ağrıyı çekmekse çekeriz ben bir sorun yaşamadım 3 de gayet normal şekilde doğurdum

Sonuncuda dr zorlanacaksın dedi ben önce kendime sonra size güveniyorum tabi riske gireceksem sizin dediğiniz olsun ama denemek istiyorum dedim.

Son düzenleme:
Benimde 2 kızım normal oldu . 36 hafta büyük kızım 34 hafta küçük kızım doğdu. Dili büzüşesice kv "bedenine bakan bişey sanar daha el kadar bebeyi taşıyamıyon erkenden minik minik doğuruyon " deyince daha da doğurasım kalmadı

Bu bilgi kim verdi diye düşündüm sanırım yiğenim
Benim hiç teçrubem yok son dakkika direkten dönüp normal doğum yaptığım için bilemiyeceğim
Ben ikisinde de spinal oldum. Öyle dikiş falan tabii ki hissetmiyorsun (sezaryen diyorum) ama mesela bebeği alırlarken kaslarını çekiştirirlerken basınç hissediyorsun tuhaf bir şey
Ben ikincide ilkinde yaşayacağım ağrıları yaşayacağım diye çok moralsiz korkarak girdim öyle korkmuşum ki tansiyon yerle bir olmuş sakinleştirici yapmışlardı burası çok sıcak deyip durmuştum ameliyathaneye

Münübüs hikayemi bir başka çay saatine saklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…