Benim iç sesimin dışa yansımış hali çimileŞu senin nickteki Cemile geçen videolarda rastladım nasıl komik yaa. Allah'ım bayağ gülmüştüm.
Amin inşallah tüm hastalarİyileşemiyoruz artık ya inşallah çabucak toparlarsın
Boyuna nasıl doğurduğunu yazdı bunlar bizde arada muhabbet ettik işte
Noldu sana kuzum gelip yazmıyosun da derman olamasak da en azından kafan dağılır gel sohbeteAmin inşallah tüm hastalar
Görümcem yanımda bana şöyle teselli veriyorVuuuuu maceraya bahh 1 den sonra daha cesaret edemezdim ben hahahah sen düşunmeden ettin gene
Bunun özü dilbilgisi değil mevzu başkaBu benim Türkçeme bilem yetmedi
Gara ne demekiBunun özü dilbilgisi değil mevzu başka
Benimde 2 kızım normal oldu . 36 hafta büyük kızım 34 hafta küçük kızım doğdu. Dili büzüşesice kv "bedenine bakan bişey sanar daha el kadar bebeyi taşıyamıyon erkenden minik minik doğuruyon " deyince daha da doğurasım kalmadıGörümcem yanımda bana şöyle teselli veriyor
Bu sancı akşama kadar devam eder sen akşam doğurursun (sabahın yedisi ilk doğumum insan ilk doğuran bir kadına bu denirmi ya)
Dedim ben bu sancıyı akşama kadar çekemem git ebeyi çağır dr ye söyle gelsin ben ıkınıyorum artık kadın gitmedi
Sonunuda ben bağırdım ebe geldi çabuk masaya deyip beni götürdüler yarım saat sürmedi doğurdum dr de geldi bune hız dedi bana bende içerdeki deli bana akşama kadar sürecek dedi valla bana bir gayret geldi dedim
Son doğumda dr nin dediğini söyleyeyim herşey hastada bittiyor sonrası doğum ekibinin işi dedi
Dikkat ediyorum bizim kadınlarımız normal doğumu normal doğum gibi anlatmıyolar tabi ekstirem durumlar olabilir ama tabi acıyacak 52 kemik kırılması ağrısına eş değer bir ağrıya halay çekerekte gitmezsin ama normalı bu ağrıyı çekmekse çekeriz ben bir sorun yaşamadım 3 de gayet normal şekilde doğurdum
Sonuncuda dr zorlanacaksın dedi ben önce kendime sonra size güveniyorum tabi riske gireceksem sizin dediğiniz olsun ama denemek istiyorum dedim.
Ben ikisinde de spinal oldum. Öyle dikiş falan tabii ki hissetmiyorsun (sezaryen diyorum) ama mesela bebeği alırlarken kaslarını çekiştirirlerken basınç hissediyorsun tuhaf bir şeyBu bilgi kim verdi diye düşündüm sanırım yiğenim
Benim hiç teçrubem yok son dakkika direkten dönüp normal doğum yaptığım için bilemiyeceğim
Münübüs hikayemi bir başka çay saatine saklıyorumGel bacım gel sarılalım
Hele sen bonusa bak vay vay vay
Kızkardeşim resim öğretmenliği mezunu Allah nasip ederse ilk atamada atanır İnan zorla göndermiştim kurslara çünkü yeteneği vardı ama bunun bir yetenek olduğuna inandıramıyordum ve ben cin Ali bile çizemiyorum
Hakkını helal et çok güldüm
Özelden konum at bulurum ben oni
Anam Allah kolaylık versin tanıdığım bütün Erzurum kayınvalideleri çok zor
Bu gara daşlı gara EfserGara ne demeki
Gara ne demeki
O abajur ne hoşEn özensiz fotoğrafı bile sanat eserine dönüştürüyorsun mübarek bak şimdi ben çayımı atacam öyle bildiğin dümdük çay yani
Eki Görüntüle 3168513
ücuncu doğumda öyle oldu yapışıklık varmış önce spinal sonra genel anastezi verdilerÇok uzunmuş ameliyat süreci neden böyle ki?
Sırf sezaryen yüzünden iki de jübile yaptımBen o cesaretle 4 sezaryan oldum
Evet irmik kalmamış evdeDemek helva yaptın
Bir yandan da benim miniği uyutmaya çalışıyorum aslında uyuyor da arada uyanıp elimi istiyor yüzüne dokununca tekrar uyuyorKeira- gir bi yerden sohbete canım öyle geride durma.
Bize bakma başımız döndü birazdan her birimiz bi yana devriliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?