Gereksiz güzel olmuşlar aman aman puh puhOohh kurabiyeler de sıcak sıcak afiyet olsun
Ay anam bı hoş oldumEn özensiz fotoğrafı bile sanat eserine dönüştürüyorsun mübarek bak şimdi ben çayımı atacam öyle bildiğin dümdük çay yani
Eki Görüntüle 3168513
Kızları uyuturken şurda yerimi alam bariÖhüm öhüm çayını kahvesini alan akşam muhabbetine buyursun efenim
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
74FRIDA
İlki normal doğum 2.si sezeryan oldu değil mi?Benim sezaryende, durum benim ve bebek için riskli idi, hiç tercih söz konusu bile olmadı, genel anestezi yapıldı.
Normal doğumda ise ne suni sancı ne epizyotomi, sadece ebe gözetiminde oldu.
Vuuuuu maceraya bahh 1 den sonra daha cesaret edemezdim ben hahahah sen düşunmeden ettin geneBirinci görümcem yanımdaydı beni deli etti
İkincide herife doğum sancım var inadırana kadar anam çatlatdı mübüsle gelip aldı
Üçüncüde dr ile inatlaştım o sezaryan dedi ben normal doğum dedim sonunda doğurdum
Senin kv de mi ErzurumluAy anam bı hoş oldumPalandöken yazısını okuyunca gözümde bir anda benim kv canlandı
teşekkür ederim gece gece yorgun halimle mutlu oldum74 doğum yılı ise en muhteşem sizsinizben de küçük değilim 42
YarasınGereksiz güzel olmuşlar aman aman puh puh
Bebek 4.100 kg dr ile inatlataşarak doğurdum 40+5 diHangi doğum kolay ki oy oy tüylerim ürperiyor hatırladıkça
EvetSenin kv de mi Erzurumlu
Dogum seysilerini hızlı geçiyorum ankstiyem tuttu elim ayağım titremeye başladıKız kim açtı doğum muhabetini iyice kadın günü gibi oldu
o bardağın arkasındakiler nee
Valla ben yeni geldimKız kim açtı doğum muhabetini iyice kadın günü gibi oldu
Benimki de
Ben de 5,250 gram doğmuşum hemşireler gezdirmiş beni hastanede bebeğe bakın altı aylık gibi diyeBebek 4.100 kg dr ile inatlataşarak doğurdum 40+5 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?