Evet irmik kalmamış evde
Bir yandan da benim miniği uyutmaya çalışıyorum aslında uyuyor da arada uyanıp elimi istiyor yüzüne dokununca tekrar uyuyor
Henüz listeye eklemediğim için olabilir miNebileyim kızzz az önce caya muhabbete diye etiketler edilmiste ben yoktum
Unutulacak gibi değil kiBen de unutabilsem keşke
Balayında Kapadokya’dan almıştık görüp görebileceğim tek tatil de o olduO abajur ne hoş
Çiniiii ne güzel kahve fincaları boyarsın kendineTeşekkür ederim canım ,aslında bu ara düşünüyorum biraz da çizimler yapıyorum ben kendi kendime. Çini ya da fotoğraf ya da resim kursu üçü arasında gidip geliyorum birini seçip gitmek istiyorum.
Yapışıklık düşüklerede sebep oluyor ben öyle hatırlıyorum.ücuncu doğumda öyle oldu yapışıklık varmış önce spinal sonra genel anastezi verdiler
Bırahhh yaaa iyi niyetliler hariç tabiiZiyaretçiler sizi ihmal ettim
KatılıyorumKaynanalarınıza göre hayır
Sütlaç mı oooo
Balayında Kapadokya’dan almıştık görüp görebileceğim tek tatil de o oldu
Dur sana ışıklısını atayım
Darısı banaBen kayninişimi eltime sattım attım üstümden
Ne güzel işte kadın değil miyiz yoksaKız kim açtı doğum muhabetini iyice kadın günü gibi oldu
Helal olsun maşallahGörümcem yanımda bana şöyle teselli veriyor
Bu sancı akşama kadar devam eder sen akşam doğurursun (sabahın yedisi ilk doğumum insan ilk doğuran bir kadına bu denirmi ya)
Dedim ben bu sancıyı akşama kadar çekemem git ebeyi çağır dr ye söyle gelsin ben ıkınıyorum artık kadın gitmedi
Sonunuda ben bağırdım ebe geldi çabuk masaya deyip beni götürdüler yarım saat sürmedi doğurdum dr de geldi bune hız dedi bana bende içerdeki deli bana akşama kadar sürecek dedi valla bana bir gayret geldi dedim
Son doğumda dr nin dediğini söyleyeyim herşey hastada bittiyor sonrası doğum ekibinin işi dedi
Dikkat ediyorum bizim kadınlarımız normal doğumu normal doğum gibi anlatmıyolar tabi ekstirem durumlar olabilir ama acıyacak 52 kemik kırılması ağrısına eş değer bir ağrıya halay çekerekte gitmezsin ama normalı bu ağrıyı çekmekse çekeriz ben bir sorun yaşamadım 3 de gayet normal şekilde doğurdum
Sonuncuda dr zorlanacaksın dedi ben önce kendime sonra size güveniyorum tabi riske gireceksem sizin dediğiniz olsun ama denemek istiyorum dedim.
Evett bianlık olduHenüz listeye eklemediğim için olabilir mi
Burda alınganlık yok anlaşalım
Yaaaa maşallah diyeyim benim almayı istediğim sarkıt avize modeli buuNego ışığı da yaktım ama yine çekmeyi beceremedim yemek yarışmalarına katılmayı bu yüzden bıraktım Eki Görüntüle 3168546
Dimi tabak bardakÇiniiii ne güzel kahve fincaları boyarsın kendine
Doğumdan gir kaynanadan çık kurabiyeleri at ağzınaKonuları da anlamadım
Olmaz diyetteyimDoğumdan gir kaynanadan çık kurabiyeleri at ağzına
Evet ,Seviyor musunSütlaç mı oooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?