Bir caps vardı ya kadın bebeğini soruyor abla senin tosunu ana okuluna kaydetmeye götürdük diyeBen de 5,250 gram doğmuşum hemşireler gezdirmiş beni hastanede bebeğe bakın altı aylık gibi diye
Bende anlamadımNe bilgisi kız anlamadımm
Hoşbuldumm
Ayıp ayıp bir kurabiye neyin verZiyaretçiler sizi ihmal ettim
Ahahahah içerideki deliGörümcem yanımda bana şöyle teselli veriyor
Bu sancı akşama kadar devam eder sen akşam doğurursun (sabahın yedisi ilk doğumum insan ilk doğuran bir kadına bu denirmi ya)
Dedim ben bu sancıyı akşama kadar çekemem git ebeyi çağır dr ye söyle gelsin ben ıkınıyorum artık kadın gitmedi
Sonunuda ben bağırdım ebe geldi çabuk masaya deyip beni götürdüler yarım saat sürmedi doğurdum dr de geldi bune hız dedi bana bende içerdeki deli bana akşama kadar sürecek dedi valla bana bir gayret geldi dedim
Son doğumda dr nin dediğini söyleyeyim herşey hastada bittiyor sonrası doğum ekibinin işi dedi
Dikkat ediyorum bizim kadınlarımız normal doğumu normal doğum gibi anlatmıyolar tabi ekstirem durumlar olabilir ama acıyacak 52 kemik kırılması ağrısına eş değer bir ağrıya halay çekerekte gitmezsin ama normalı bu ağrıyı çekmekse çekeriz ben bir sorun yaşamadım 3 de gayet normal şekilde doğurdum
Sonuncuda dr zorlanacaksın dedi ben önce kendime sonra size güveniyorum tabi riske gireceksem sizin dediğiniz olsun ama denemek istiyorum dedim.
Aynı benim küçük oğlan işte bu kadar mı benzerler yaBugün saçını attığım kızımın kafası öyle saçlı ve simsiyahtı doğduğunda gittikçe sarımtırak oldu
Bir 58 li 100 kişiye bedelBiz daha ölmedik 58 liler olarak
Bir caps vardı ya kadın bebeğini soruyor abla senin tosunu ana okuluna kaydetmeye götürdük diye
Kader ağlarını örür belki haroşaAynı benim küçük oğlan işte bu kadar mı benzerler ya
Oyyy maşallahBen de 5,250 gram doğmuşum hemşireler gezdirmiş beni hastanede bebeğe bakın altı aylık gibi diye
Kukriş sen nerelisin?
Biz balayına eşimin ailesinin yanına gitmiş, 1 ay orada kalmıştık.Balayında Kapadokya’dan almıştık görüp görebileceğim tek tatil de o oldu
Dur sana ışıklısını atayım
Kordon baglatmasam çağlar hoca ile 5 çocuğu doğururdumSırf sezaryen yüzünden iki de jübile yaptım
Ay içine geri yerleştirirken deprem oluyor gibi sallanıyordum çekiştirip durdularBen ikisinde de spinal oldum. Öyle dikiş falan tabii ki hissetmiyorsun (sezaryen diyorum) ama mesela bebeği alırlarken kaslarını çekiştirirlerken basınç hissediyorsun tuhaf bir şey
Ben ikincide ilkinde yaşayacağım ağrıları yaşayacağım diye çok moralsiz korkarak girdim öyle korkmuşum ki tansiyon yerle bir olmuş sakinleştirici yapmışlardıburası çok sıcak deyip durmuştum ameliyathaneye
Bende ilkinde yaptımSırf sezaryen yüzünden iki de jübile yaptım
Çoktaaan yaptım çay içiyordum kocişimle
Doktor temizledi işte doğum da ben sonra birtane daha doğum yaptımYapışıklık düşüklerede sebep oluyor ben öyle hatırlıyorum.
Neyse ki şükür ki atlatmışsınız
O minnak eli öperimNego ışığı da yaktım ama yine çekmeyi beceremedim yemek yarışmalarına katılmayı bu yüzden bıraktım Eki Görüntüle 3168546
Babam Sakaryalı imiş ama biliyorsun hiç tanımadım o tarafı ben doğmadan öldüğü için ,annem KafkasyaKukriş sen nerelisin?
Koklayabilirsin o zamanOlmaz diyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?