Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne mutlu o zaman bana çok teşekkürler,kabul etmekte lazım gerçide

Kabul kısmında biraz zorlanıyorum şu an ben :))))
Pc de daha rahat ettiğimi düşünerek tamam diyorum oldum ben :)))
45,5 artık ama içimiz öyle değil onu ne yapacağız bilmem :))
Şaka bir yana iyi ki varsın hanım ablam, yıllardır kk da gözlerim güler hep seni okuyunca Allahım sağlıkla hep yanımızda olmak nasip etsin

Selaaamm yeniden

Sabah rutinleri
Kahvaltı bulaşıkları, topla, makineyi çalıştırKuruyan nevresimleri katla kaldır
Yeni çamaşır yıka, as
Kuru dolma doldur, akşam yemeki
Buzdolabını iç dış mis gibi yap
Mutfak mis gibi yap(ocak, aspiratör, dolap yüzeyi, tezgah bunu her gün yazdırmayın bana, her gün klasik yaparım da ayıptır söylemesi)
Süpür
Toz al
Bebelakı uyut
Kuran oku
Kahve iç, devril yat azcık

Yatmayınca ne de çok iş yapılıyor anacığım

Güzel bir gün oluyor hamdolsun pırlanta hatunlar

Deren ne güzel kadınsın yaa maşallah

Aslında 30 yaştan sonrası başlıyor paniklemeler,oysa bir kadının en güzel yaşları bana göre.
Yaştan ziyade ruhumuz genç olsun yeterde artar bile,yaşın ilerlemesine mani olamıyoruz sadece.
Hayatı güzel yaşayalım desekte,o bile bazen imkansız oluyor dertler sıkıntılar hepimizde var.
Teşekkür ederim sağol bunları duymak bile çok mutlu ediyor beni,iyiki sizlerde varsınız

Amiinn nasilsın buarada
Ne habersin nasılsın bebiş nasıl iyimi
Akışta ismini görmem kalbime sıcaklık getiriyor iyiki varsın hep var ol
Çok sağol efsercim iyiki sizlerde varsınız

Hayırdır ne olduuu
Benim bir kv varya
Pazartesi bende misafir vardı kv yide çağırdım bana çarşamba günü bir bebek görmesi var dedi gelirmisin dedi gelirim dedi hazırlandım bekliyorum eşime sordum götürecekler dedi kendi yiğeni olduğu için haber bekledim
Kendi gitti beni götürmedi

Hahahahaahhaha kaynanada az değil yani,hem gel diyor hemde götürmüyorr sjksjksjk

Herkesin içinde demiş olmak için demiş olabilir mi ? Hain kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…