Sende sağol efsercim,kızlar ne alemde kocaman olmuşlardır şimdi.
Yaşlanma alarmları başladı artık,eror veriyorum artıkpc candır can telefonda neymiş
Ne mutlu o zaman bana çok teşekkürler,kabul etmekte lazım gerçideSen bizim gülümüzsüüüünnn ne yaşlanmasıııı
Kk denilince ilk akla gelen hanım ablamızsınNe mutlu o zaman bana çok teşekkürler,kabul etmekte lazım gerçide
Teşekkür ederim efsercim çok sağol,bende elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya ablalık hatta anne gibi olmaya gayret ediyorum.Kk denilince ilk akla gelen hanım ablamızsın
Ne mutlu o zaman bana çok teşekkürler,kabul etmekte lazım gerçide
EkildimAmiinnnasilsın buarada
Akışta ismini görmem kalbime sıcaklık getiriyor iyiki varsın hep var olTeşekkür ederim efsercim çok sağol,bende elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya ablalık hatta anne gibi olmaya gayret ediyorum.
Deren ne güzel kadınsın yaa maşallahBuzdolabimin temizlenmesi gerekiyordu ama su gün bugün derken sagol negocum valla iyki verdin bu odevi temizledim dolabimi
Simdi basa donelim
Kizi okula biraktim geldim.herkes gitti
Yastik carsaflarimizi mak.attim yikandi serdim
Koktuk ortülerini çırptım yaydim yastiklari kabarttim
Evin her yerini tek tek duzenledim
Konsolun tozunu aldim
Yatağa yeni carsaf serdim carsaf altta olunca yataklari indirip duzeleyerek yerine yerlestirdim
1.mak.camasir katlayip yerestirdim
Buzdolabini temizledim
Firini temizledim
Bulasiklıkligi temizledim
Ocagi ve aspiratorun ustune köpük sıktım temizledim
Mutfak masamın yanina gelen duvari surttüm sildim temizledim
Sebzeligin icine dusen ekmek ufaklarini süpurgeyle aldim
Bul.mak.calistirdim bosalttim
Sofralari cirptim
Büyük banyonun klozet ve lavobosunu yikadim yerini süpurdüm
Bütün evi süpürdüm
Makinaya renkli koydum ama dolmadi çalıştırma dim
✌yapacaklarim ise...
Cocuklari okuldan alip karinlarini doyurup okula geri goturecem.iki bucukta geri gidip alicam
Hamburger köftesi yoguracm.hamburger ekmegi yapıp firin vericem
Aksamda ebeveyn banyosunu yikayip kendimde yikanip cikacam insallahbu arada mutfakta bi 3,5 kez toplanir
Hahaha kimdennEkildim
Aslında 30 yaştan sonrası başlıyor paniklemeler,oysa bir kadının en güzel yaşları bana göre.Kabul kısmında biraz zorlanıyorum şu an ben :))))
Pc de daha rahat ettiğimi düşünerek tamam diyorum oldum ben :)))
45,5 artık ama içimiz öyle değil onu ne yapacağız bilmem :))
Şaka bir yana iyi ki varsın hanım ablam, yıllardır kk da gözlerim güler hep seni okuyunca Allahım sağlıkla hep yanımızda olmak nasip etsin
Ne habersin nasılsın bebiş nasıl iyimiAmiinnnasilsın buarada
Çok sağol efsercim iyiki sizlerde varsınızAkışta ismini görmem kalbime sıcaklık getiriyor iyiki varsın hep var ol
Kv ekti beniHahaha kimdenn
Hayırdır ne olduuuKv ekti beni
Benim bir kv varyaHayırdır ne olduuu
Hahahahaahhaha kaynanada az değil yani,hem gel diyor hemde götürmüyorr sjksjksjkBenim bir kv varya
Pazartesi bende misafir vardı kv yide çağırdım bana çarşamba günü bir bebek görmesi var dedi gelirmisin dedi gelirim dedi hazırlandım bekliyorum eşime sordum götürecekler dedi kendi yiğeni olduğu için haber bekledim
Kendi gitti beni götürmedi
Gelecek olan cevaplar,niye gitürsün ayol yaşlı kadın unuttu,yada kes ilişkini hatta kocanı boşaKv gitmiş
Ben bdv ye konu açmaya gidiyorum
Herkesin içinde demiş olmak için demiş olabilir mi ? Hain kadınBenim bir kv varya
Pazartesi bende misafir vardı kv yide çağırdım bana çarşamba günü bir bebek görmesi var dedi gelirmisin dedi gelirim dedi hazırlandım bekliyorum eşime sordum götürecekler dedi kendi yiğeni olduğu için haber bekledim
Kendi gitti beni götürmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?