Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bendede var o eşimsiz çay içemem pek hergün her akşam mutlaka cay içerimm kahve yi sevmediği için yalnız içiyorumm oda nadir yani dün mesela kıramadı beni akşam kahve içtik hep içmiyorum sıkilinca aklıma gelirse bekarken kahveciydim evlendim çaycı oldum

Gündüzleri bende demlemiyorum poşet çay yapıp içiyorum iyi oluyor.
Tek başımada olsam demleme çayı tek başına içmenin keyfi olmuyor bana göre poşetle geçiştiriyorum hemen.
Akşamlarıda demlemiyorum artık arada olursa oda,hafta sonları mutlaka oluyor gece uykusunu etkiliyor sonra.
Sabah hiç atlamam zaten yaparım kahvsltımı,öğlen yok bendede aparatif ne varsa atıştırırım hemen.
Sabah atlamayın bende kahvaltıyı mutlkaa yapın.

Bilmiyordum öğrenmiş oldumm
6aylık olcaz gelecek cumartesi gunü
Başını oynatır çünkü,katın ağrısındada bacakalrını karnına doğru çeker.
Maşallah büyümüş bile

Çayın yeri ayrı bana göre,bu aralar sabah hariç akşam eşim gelene kadar 3 büyük kupa poşet çay içiyorum.

Anladımm öyle etmiyor ozaman sorun yok
Büyüdü büyüdü zaman resmen şelalee

Efser canım yazdıklarını hızlı hızlı okudum çalışırken gülüp geçtim deee

Ciddimisin sen davet edip nasıl kendi kendine gitmiş k.valide unuttumu acep davet ettiğini
Aradım şimdi kafa dağıtma için komşum çağırdı indim akşam anlatayım paket yapıp üzerine fiyonk taktım

6 da kalktım namaz Kuran
Kahvaltıya patates kızarttım, beslenmelerini koydum.
Etli kemik çıkardım ocağa koydum.
Ispanak yıkadım suya bastım.
Hem makinede ki hem bulaşıklıktakileri yerleştirdim.
Dağınıklığı topladım.
Ev halkını uğurladım camları açtım.
Yatakları düzelttim.
Çamaşır topladım.
Tuvaleti yıkadım çöplerini değiştirdim, yedek tuvalet kağıdı astım,havlusunu değiştirdim. Tuvalet kokum bitmiş bugün almam lazım.
Banyonun çöplerini değiştirdim, yedek tuvalet kağıdı astım, boş bidon doldurdum su için tedbir. Lavabosunu ovdum,klozete çamaşır suyu döktüm.
Akşam yemeklerini yaptım. (Sebzeli etli çorba, ıspanak yemeği, kus kus)
Çamaşır katladım.
Evi süpürdüm.
Okula git gel git gel birde toplantı
Gelince kurabiye yaptım.
Meyve sebze yıkadım.

Al benden de o kadar.
Çay akşamları daha iyi geliyor
Aa evet poşet de içerim bazen.
Akşamları eşimle içiyoruz çayı. Bazen de kahve.
Ama çay iyidir. İyi ki var.
Kültür yani bu baya baya, ötesi yok. Çay içmeye gitmek gelmek falan. Güzel şeyler.
Kahvaltımı atlamam. Fakat özenmem.

Poşet kurtarıyor benide iyi oluyor.
Akşamda eşim kahve içer genelde,çayın ayrı bir havası var dediğin gibi kültürümüzde var olan şeydir.
Bemde çok özenmem gerçide her sabah yaparım kahvaltıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…