Bilmiyordum öğrenmiş oldummKulakta sorun olursa başlar sağa sola döndürüyorlar ondan dedim,oyun yapıyor demek ki kaç aylık oldu şimdi bebiş.
Bendede var o eşimsiz çay içemem pek hergün her akşam mutlaka cay içerimm kahve yi sevmediği için yalnız içiyorumm oda nadir yani dün mesela kıramadı beni akşam kahve içtik hep içmiyorum sıkilinca aklıma gelirse bekarken kahveciydim evlendim çaycı oldumAslında ben de çaycıyım. Fakat gündüz yalnızken kendime çay demlemek zoruma gidiyor sanırım. Kahvaltıda bile kahve içiyorum (filtre, neskafe vs)
Neden kendime çay demlemiyorum
Kimi insan kendine özen gösterir, tek başına bile olsa güzel kahvaltı yapar vs.
Bende o yok sanırım. Kendimi geçiştiririm ben genelde.
İncelenmeliyim, kesin altında psikolojik bişey vardır
Gündüzleri bende demlemiyorum poşet çay yapıp içiyorum iyi oluyor.Aslında ben de çaycıyım. Fakat gündüz yalnızken kendime çay demlemek zoruma gidiyor sanırım. Kahvaltıda bile kahve içiyorum (filtre, neskafe vs)
Neden kendime çay demlemiyorum
Kimi insan kendine özen gösterir, tek başına bile olsa güzel kahvaltı yapar vs.
Bende o yok sanırım. Kendimi geçiştiririm ben genelde.
İncelenmeliyim, kesin altında psikolojik bişey vardır
Başını oynatır çünkü,katın ağrısındada bacakalrını karnına doğru çeker.Bilmiyordum öğrenmiş oldumm
6aylık olcaz gelecek cumartesi gunü
Çayın yeri ayrı bana göre,bu aralar sabah hariç akşam eşim gelene kadar 3 büyük kupa poşet çay içiyorum.Bendede var o eşimsiz çay içemem pek hergün her akşam mutlaka cay içerimm kahve yi sevmediği için yalnız içiyorumm oda nadir yani dün mesela kıramadı beni akşam kahve içtik hep içmiyorum sıkilinca aklıma gelirse bekarken kahveciydim evlendim çaycı oldum
Yaaa baya baya çay seviyosun ablam ben okadar içemiyorum vallahiiÇayın yeri ayrı bana göre,bu aralar sabah hariç akşam eşim gelene kadar 3 büyük kupa poşet çay içiyorum.
Anladımm öyle etmiyor ozaman sorun yokGündüzleri bende demlemiyorum poşet çay yapıp içiyorum iyi oluyor.
Tek başımada olsam demleme çayı tek başına içmenin keyfi olmuyor bana göre poşetle geçiştiriyorum hemen.
Akşamlarıda demlemiyorum artık arada olursa oda,hafta sonları mutlaka oluyor gece uykusunu etkiliyor sonra.
Sabah hiç atlamam zaten yaparım kahvsltımı,öğlen yok bendede aparatif ne varsa atıştırırım hemen.
Sabah atlamayın bende kahvaltıyı mutlkaa yapın.
Başını oynatır çünkü,katın ağrısındada bacakalrını karnına doğru çeker.
Maşallah büyümüş bile
Bir bakmışsın ilkokula başlamış bile zaman su gibi akıp geçiyor.Anladımm öyle etmiyor ozaman sorun yok
Büyüdü büyüdü zaman resmen şelalee
Insallahh rabbim ogünlerede nasip ederrBir bakmışsın ilkokula başlamış bile zaman su gibi akıp geçiyor.
İnşallah canımcım zaman geçiyor işte.Insallahh rabbim ogünlerede nasip ederr
Evet ablammsen nasılsinnİnşallah canımcım zaman geçiyor işte.
Aradım şimdi kafa dağıtma için komşum çağırdı indim akşam anlatayım paket yapıp üzerine fiyonk taktımEfser canım yazdıklarını hızlı hızlı okudum çalışırken gülüp geçtim deee
Ciddimisin sen davet edip nasıl kendi kendine gitmiş k.valideunuttumu acep davet ettiğini
Bende iyyim ne olsun hep aynı devam ediyor,dişe gidecem bende implantlar düştü baştan yapılacak.Evet ablammsen nasılsinn
Geçniş olsunn ablamBende iyyim ne olsun hep aynı devam ediyor,dişe gidecem bende implantlar düştü baştan yapılacak.
Çok sağol canısı.Geçniş olsunn ablam
Bendede var o eşimsiz çay içemem pek hergün her akşam mutlaka cay içerimm kahve yi sevmediği için yalnız içiyorumm oda nadir yani dün mesela kıramadı beni akşam kahve içtik hep içmiyorum sıkilinca aklıma gelirse bekarken kahveciydim evlendim çaycı oldum
Aa evet poşet de içerim bazen.Gündüzleri bende demlemiyorum poşet çay yapıp içiyorum iyi oluyor.
Tek başımada olsam demleme çayı tek başına içmenin keyfi olmuyor bana göre poşetle geçiştiriyorum hemen.
Akşamlarıda demlemiyorum artık arada olursa oda,hafta sonları mutlaka oluyor gece uykusunu etkiliyor sonra.
Sabah hiç atlamam zaten yaparım kahvsltımı,öğlen yok bendede aparatif ne varsa atıştırırım hemen.
Sabah atlamayın bende kahvaltıyı mutlkaa yapın.
Nokta atışı yapmışım
Poşet kurtarıyor benide iyi oluyor.
Al benden de o kadar.
Çay akşamları daha iyi geliyor
Aa evet poşet de içerim bazen.
Akşamları eşimle içiyoruz çayı. Bazen de kahve.
Ama çay iyidir. İyi ki var.
Kültür yani bu baya baya, ötesi yok. Çay içmeye gitmek gelmek falan. Güzel şeyler.
Kahvaltımı atlamam. Fakat özenmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?