Başlık kv beni ektiGelecek olan cevaplar,niye gitürsün ayol yaşlı kadın unuttu,yada kes ilişkini hatta kocanı boşa
Hain domdom kayganaaBaşlık kv beni ekti
Afiyetlwer olsun
Teşekkür ediyorumHain domdom kayganaa
Afiyetlwer olsun
Rica ederim bende demin çayımı içtim..Teşekkür ediyorum
Keleşin bana lazımHain domdom kayganaa
Afiyetlwer olsun
Hay hay ne demek al senin olsunn bolca taraaaa mermide bolKeleşin bana lazım
Bende kocişin sandummmKv ekti beni
Ablamm canımmAslında 30 yaştan sonrası başlıyor paniklemeler,oysa bir kadının en güzel yaşları bana göre.
Yaştan ziyade ruhumuz genç olsun yeterde artar bile,yaşın ilerlemesine mani olamıyoruz sadece.
Hayatı güzel yaşayalım desekte,o bile bazen imkansız oluyor dertler sıkıntılar hepimizde var.
Teşekkür ederim sağol bunları duymak bile çok mutlu ediyor beni,iyiki sizlerde varsınız
Ne habersin nasılsın bebiş nasıl iyimi
Çok sağol efsercim iyiki sizlerde varsınız
Ay ifadene cok güldümm hahahahaMutfağı topladım
Fırın temizledim
Çamaşır attım yıkanıyor.
Evi süpürdüm ,sildim
Şimdi kahve içiyorum
Diş geliyorsa ondandır sıkıntısı,kulağında sorun yoktur umarım sağa sola filan çevirme durumu varmı.Ablamm canımm
Iyiyim çok şükürr oda iyi buara biraz huysuz sanırım dişler geliyo kulaklarını kaşıyo habire uykunda aglıyo bugün huysuz hanfendi
Hayır hayırr çekiyo falan içine sokuyo parmağinıDiş geliyorsa ondandır sıkıntısı,kulağında sorun yoktur umarım sağa sola filan çevirme durumu varmı.
Size de afiyet olsunRica ederim bende demin çayımı içtim..
Teşekkürler,kesinlikle öyle kahve değilde çay benim için vazgeçilmez oluyor.Size de afiyet olsun
Gün içinde çay kahve molası iyi geliyor gerçekten.
Kulakta sorun olursa başlar sağa sola döndürüyorlar ondan dedim,oyun yapıyor demek ki kaç aylık oldu şimdi bebiş.Hayır hayırr çekiyo falan içine sokuyo parmağinı
Aslında ben de çaycıyım. Fakat gündüz yalnızken kendime çay demlemek zoruma gidiyor sanırım. Kahvaltıda bile kahve içiyorum (filtre, neskafe vs)Teşekkürler,kesinlikle öyle kahve değilde çay benim için vazgeçilmez oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?