Düzenli Evimiz & Hayatımız

Seni gitmez sanmış ondan gel demiş

Kahvaltıda çay olmazsa kahvaltı gibi gelmiyor bana. Akşamdan suyunu koyarım sabah mutfağa girince çıt çıt hemen altını yakarım ilk iş
Negoo az keyif sahibi değilsin hee
Maşallah sana
Mutfak dolaplarinin hepsini hergün siliyormusun canim
Evet
Mikrofiber bezle siliyorum, su sıçrarsa falan dayanamıyorum parmak izi, su lekesi için silerim öyle hemencik pata küte. Bez güzel olunca iz de kalmıyor vakit de almıyor.

Yalnız eşim işten geldi yemek yedik saat 5ti kahve yapalim içelumm dedi içine doğmuş herhaldee ben şokk simdi 8 de tekrar çay
Oo siz erkenciymişsiniz.
Biz çayı anca çocuklar yatttıktan sonra 9buçukta falan içiyoruz.
Ondan önce de yemek sonrası kahve belki her zaman değil de.

Afiyetler olsun muhabbetiniz bol olsun efeem

Çok fenasın

Efser sonucu güzel baglamissin tebrik ederim biraz kudurur mu var mı bu ihtimal
Cümrü kadar yer yakar artık.
Bu şu demek sana iş olsun diye dedim
Başının caresine bak demek akrabalarınında işine gelen anladı işine gelmeyen anlamadı umrum değil ama kimse daha ağzını açamaz açarsada bende konuşucağımı anladılar. gitmem gereken yere eşimle gider varsa bir kahve içerim yoksa gelir evimde içerim dedikodu dinleyecek vakkit yok artık.

Kızlar bende eltide yok kayinvalidede
Oooo
Bende iki elti iki görümce var
Ama maşallah no problem

Çok da önemli bir eksik değilmiş
Haykırarak güldüm çok yaşa
Efser çocukların büyük, yaşın da benden büyüktür diye soruyorum. Hani büyüksün ya, hala mı kayınvalide derdi var
Tahmini kaç yıl sürüyo
Ne bilim yaa sanki ilk yıllar olur da sonra düzelir bu valideler diye düşünüyordum.

Bir keyfim sabah çayım be pinhan ne yaparsın

Evett eşim erken geliyo işten o saatte ediyoruzz malumm benim kızçede uyuyunca basliyoruz çaya sizinde muhabbetiniz daim olsun insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…