Hiç önemi yok her türlü içerim çayımı vazgeçmemCokta iyi degilmiş ama negomm bi tanıdığımda oyle akşama kadar içerdi sonra vitaminsiz kaldı bi ton vitaminler içti kansızlık yapıyoya bide
Seni gitmez sanmış ondan gel demişKv yi saat 3 gibi aradım 3 kere aradım 3. de cevap verdi nerdesin dedim ben geldim dedi banada söyledin hazırlandım seni bekledim dedimbana senden haber bekledim sen haber vermeyince ben geldim, bende senden haber bekledim dedim hani sen davet ettin ya senin yiğenin zaten arabada geliyor kızım hazırmısın deseydin ben inerdim dedim.Tamam anneciğim sana iyi oturmalar deyip teli kapatım.
Şu imaji cizmek istedi ben çağırdım bak gelin gelmiyor deditirecek beni hesaba almıyor dedikodusunu yaptırmak istedi kendi hesap bu tabi
Hoş hiçde umrum değil ne düşünürlerse düşünsünler ama sen bu şeytanlığı yaptın dur bunu ben bir güzel bozayım hesabına girdim
Düşündümeltimi aradım gideceğim kişinin numarasını istedim bir göz aydını edeyim dedim. o da verdi kadın aradım tabi benim numaram çıkınca tanımadı kadın beni canım benim kocanın halasının gelini Efser, yaaaaa dedim ne olur kusura bakma ben bugün gelecektim benim ellimde olmayan bir yanlış anlaşılma olmuş göz aydınlığı vermek için aradım uygun bir vakitte seni rahatsız eder bir kahveni içerim inşallah dedim
Kadının karekteri biraz bağıra bağıra konuşuyor hafifte böyle doprayla patavatsız arası birşey
Ayyy dedi sesin ne hoş geliyor tanıyamadım ben 15 lik kız zannetim inan ( ne alaykaysa) hala hala gelinin gelin diye sanırım kv nin yanında dolanıyortabi beklerim dedi kapattı aklıma kv nin surat ifadesi geldi çok çok güldüm
Giderken Aramaya tenezzül etmeyen kv beni geldikten sonra aradı .bende dedimki senin yiğenin ya istediğin vakkit gidebilirsin benim tek gitmem çok yakışı kalmaz sen beni yanında götürüyorusun geleceğimide söyledim gelmiyecem demedim ki araba gelmiş aynı yere gideceğiz üstelik aynı yerdeyiz ya senin şunu demen gerekmezmi kızım hazırmısın yada ara geliyormusun gelmiyormusun de dedim bekledim aramadın dedim.
Eğer söz konusu dedim benim yiğenim olsa benim seni arayıp anne hazırmısın bak araba geliyor ne zaman gelsin demem lazımdı dedim
Çünkü oraya tek gitmek sanada yakışmaz beraber gideriz dedim
(İşlerine geldimi bana bir sürü protokol sıralarlar Al sana kapı gibi protokol )
Eskiyi yeniye kattı ağız dalaşına girecekken bende herkesin selametini diliyorum Allahın işinede karışmıyorum deyip lafı kestim attım.kapattım.
Kahvaltıda çay olmazsa kahvaltı gibi gelmiyor bana. Akşamdan suyunu koyarım sabah mutfağa girince çıt çıt hemen altını yakarım ilk iş
Maşallah sana
Mutfak dolaplarinin hepsini hergün siliyormusun canim
Oo siz erkenciymişsiniz.Yalnız eşim işten geldi yemek yedik saat 5ti kahve yapalim içelumm dedi içine doğmuş herhaldee ben şokksimdi 8 de tekrar çay
Çok fenasınKv yi saat 3 gibi aradım 3 kere aradım 3. de cevap verdi nerdesin dedim ben geldim dedi banada söyledin hazırlandım seni bekledim dedimbana senden haber bekledim sen haber vermeyince ben geldim, bende senden haber bekledim dedim hani sen davet ettin ya senin yiğenin zaten arabada geliyor kızım hazırmısın deseydin ben inerdim dedim.Tamam anneciğim sana iyi oturmalar deyip teli kapatım.
Şu imaji cizmek istedi ben çağırdım bak gelin gelmiyor deditirecek beni hesaba almıyor dedikodusunu yaptırmak istedi kendi hesap bu tabi
Hoş hiçde umrum değil ne düşünürlerse düşünsünler ama sen bu şeytanlığı yaptın dur bunu ben bir güzel bozayım hesabına girdim
Düşündümeltimi aradım gideceğim kişinin numarasını istedim bir göz aydını edeyim dedim. o da verdi kadın aradım tabi benim numaram çıkınca tanımadı kadın beni canım benim kocanın halasının gelini Efser, yaaaaa dedim ne olur kusura bakma ben bugün gelecektim benim ellimde olmayan bir yanlış anlaşılma olmuş göz aydınlığı vermek için aradım uygun bir vakitte seni rahatsız eder bir kahveni içerim inşallah dedim
Kadının karekteri biraz bağıra bağıra konuşuyor hafifte böyle doprayla patavatsız arası birşey
Ayyy dedi sesin ne hoş geliyor tanıyamadım ben 15 lik kız zannetim inan ( ne alaykaysa) hala hala gelinin gelin diye sanırım kv nin yanında dolanıyortabi beklerim dedi kapattı aklıma kv nin surat ifadesi geldi çok çok güldüm
Giderken Aramaya tenezzül etmeyen kv beni geldikten sonra aradı .bende dedimki senin yiğenin ya istediğin vakkit gidebilirsin benim tek gitmem çok yakışı kalmaz sen beni yanında götürüyorusun geleceğimide söyledim gelmiyecem demedim ki araba gelmiş aynı yere gideceğiz üstelik aynı yerdeyiz ya senin şunu demen gerekmezmi kızım hazırmısın yada ara geliyormusun gelmiyormusun de dedim bekledim aramadın dedim.
Eğer söz konusu dedim benim yiğenim olsa benim seni arayıp anne hazırmısın bak araba geliyor ne zaman gelsin demem lazımdı dedim
Çünkü oraya tek gitmek sanada yakışmaz beraber gideriz dedim
(İşlerine geldimi bana bir sürü protokol sıralarlar Al sana kapı gibi protokol )
Eskiyi yeniye kattı ağız dalaşına girecekken bende herkesin selametini diliyorum Allahın işinede karışmıyorum deyip lafı kestim attım.kapattım.
Cümrü kadar yer yakar artık.Efser sonucu güzel baglamissin tebrik ederim biraz kudurur mu var mı bu ihtimal
Ne yapayım onlar beni yetişdirdi meyvelerini toplasınlar artıkÇok fenasın
Ondan bu kadar çok seviyorsun kocişiniKızlar bende eltide yok kayinvalidede
Öl de ölek efser ayıp ettinHiç açmadı tabi zelze deseler koşarsın üsütüne bamlanırsın
Onca lafa kudurmayan kadın normal değildir benceEfser sonucu güzel baglamissin tebrik ederim biraz kudurur mu var mı bu ihtimal
OoooKızlar bende eltide yok kayinvalidede
Haykırarak güldüm çok yaşaÇok da önemli bir eksik değilmiş
Efser çocukların büyük, yaşın da benden büyüktür diye soruyorum. Hani büyüksün ya, hala mı kayınvalide derdi varCümrü kadar yer yakar artık.
Bu şu demek sana iş olsun diye dedim
Başının caresine bak demek akrabalarınında işine gelen anladı işine gelmeyen anlamadı umrum değil ama kimse daha ağzını açamaz açarsada bende konuşucağımı anladılar. gitmem gereken yere eşimle gider varsa bir kahve içerim yoksa gelir evimde içerimdedikodu dinleyecek vakkit yok artık.
Bir keyfim sabah çayım be pinhan ne yaparsınNegoo az keyif sahibi değilsin hee
Evet
Mikrofiber bezle siliyorum, su sıçrarsa falan dayanamıyorumparmak izi, su lekesi için silerim öyle hemencik pata küte. Bez güzel olunca iz de kalmıyor vakit de almıyor.
Oo siz erkenciymişsiniz.
Biz çayı anca çocuklar yatttıktan sonra 9buçukta falan içiyoruz.
Ondan önce de yemek sonrası kahve belki her zaman değil de.
Afiyetler olsun muhabbetiniz bol olsun efeem
Evett eşim erken geliyo işten o saatte ediyoruzz malummNegoo az keyif sahibi değilsin hee
Evet
Mikrofiber bezle siliyorum, su sıçrarsa falan dayanamıyorumparmak izi, su lekesi için silerim öyle hemencik pata küte. Bez güzel olunca iz de kalmıyor vakit de almıyor.
Oo siz erkenciymişsiniz.
Biz çayı anca çocuklar yatttıktan sonra 9buçukta falan içiyoruz.
Ondan önce de yemek sonrası kahve belki her zaman değil de.
Afiyetler olsun muhabbetiniz bol olsun efeem
Ben pazar sabahı için yapıyorumm onuKahvaltıda çay olmazsa kahvaltı gibi gelmiyor bana. Akşamdan suyunu koyarım sabah mutfağa girince çıt çıt hemen altını yakarım ilk iş
Keyfin boll olsunnHiç önemi yok her türlü içerim çayımı vazgeçmem
Hee anladım canımYok biri doğuran biri ergenlik dönemine kadar büyüten kb iki tane yani
Ben de bir demlik içerimBenden daha çok içeni varmış vayy bi demlik haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?