Hayran kaldım6 da kalktım namaz Kuran
Kahvaltıya patates kızarttım, beslenmelerini koydum.
Etli kemik çıkardım ocağa koydum.
Ispanak yıkadım suya bastım.
Hem makinede ki hem bulaşıklıktakileri yerleştirdim.
Dağınıklığı topladım.
Ev halkını uğurladım camları açtım.
Yatakları düzelttim.
Çamaşır topladım.
Tuvaleti yıkadım çöplerini değiştirdim, yedek tuvalet kağıdı astım,havlusunu değiştirdim. Tuvalet kokum bitmiş bugün almam lazım.
Banyonun çöplerini değiştirdim, yedek tuvalet kağıdı astım, boş bidon doldurdum su için tedbir. Lavabosunu ovdum,klozete çamaşır suyu döktüm.
Akşam yemeklerini yaptım. (Sebzeli etli çorba, ıspanak yemeği, kus kus)
Çamaşır katladım.
Evi süpürdüm.
Okula git gel git gel birde toplantı
Gelince kurabiye yaptım.
Meyve sebze yıkadım.
Benimde gorümce yohhhKızlar bende eltide yok kayinvalidede
Çok da önemli bir eksik değilmişKızlar bende eltide yok kayinvalidede
Bende hepsi çift çift var kv bile iki tane ölem benBenimde gorümce yohhh2 kaynım var ama eltim yok
Kızz 2 tane derken biri eski biri yenimi yaniBende hepsi var kv bile iki tane ölem ben
Ben eltiyi eledim sırada kv var az kaldıKızlar bende eltide yok kayinvalidede
Keleşle tararım şimdiSaksıları kaldırıp siliyorum ben
Ben köör genç biirr dileenciyiiiimmKv yi saat 3 gibi aradım 3 kere aradım 3. de cevap verdi nerdesin dedim ben geldim dedi banada söyledin hazırlandım seni bekledim dedimbana senden haber bekledim sen haber vermeyince ben geldim, bende senden haber bekledim dedim hani sen davet ettin ya senin yiğenin zaten arabada geliyor kızım hazırmısın deseydin ben inerdim dedim.Tamam anneciğim sana iyi oturmalar deyip teli kapatım.
Şu imaji cizmek istedi ben çağırdım bak gelin gelmiyor deditirecek beni hesaba almıyor dedikodusunu yaptırmak istedi kendi hesap bu tabi
Hoş hiçde umrum değil ne düşünürlerse düşünsünler ama sen bu şeytanlığı yaptın dur bunu ben bir güzel bozayım hesabına girdim
Düşündümeltimi aradım gideceğim kişinin numarasını istedim bir göz aydını edeyim dedim. o da verdi kadın aradım tabi benim numaram çıkınca tanımadı kadın beni canım benim kocanın halasının gelini Efser, yaaaaa dedim ne olur kusura bakma ben bugün gelecektim benim ellimde olmayan bir yanlış anlaşılma olmuş göz aydınlığı vermek için aradım uygun bir vakitte seni rahatsız eder bir kahveni içerim inşallah dedim
Kadının karekteri biraz bağıra bağıra konuşuyor hafifte böyle doprayla patavatsız arası birşey
Ayyy dedi sesin ne hoş geliyor tanıyamadım ben 15 lik kız zannetim inan ( ne alaykaysa) hala hala gelinin gelin diye sanırım kv nin yanında dolanıyortabi beklerim dedi kapattı aklıma kv nin surat ifadesi geldi çok çok güldüm
Giderken Aramaya tenezzül etmeyen kv beni geldikten sonra aradı .bende dedimki senin yiğenin ya istediğin vakkit gidebilirsin benim tek gitmem çok yakışı kalmaz sen beni yanında götürüyorusun geleceğimide söyledim gelmiyecem demedim ki araba gelmiş aynı yere gideceğiz üstelik aynı yerdeyiz ya senin şunu demen gerekmezmi kızım hazırmısın yada ara geliyormusun gelmiyormusun de dedim bekledim aramadın dedim.
Eğer söz konusu dedim benim yiğenim olsa benim seni arayıp anne hazırmısın bak araba geliyor ne zaman gelsin demem lazımdı dedim
Çünkü oraya tek gitmek sanada yakışmaz beraber gideriz dedim
(İşlerine geldimi bana bir sürü protokol sıralarlar Al sana kapı gibi protokol )
Eskiyi yeniye kattı ağız dalaşına girecekken bende herkesin selametini diliyorum Allahın işinede karışmıyorum deyip lafı kestim attım.kapattım.
Yok biri doğuran biri ergenlik dönemine kadar büyüten kb iki tane yaniKızz 2 tane derken biri eski biri yenimi yani
O neeemis yaBende hepsi çift çift var kv bile iki tane ölem ben
Ergenlik döneminden sonrası içinde olsaymisYok biri doğuran biri ergenlik dönemine kadar büyüten kb iki tane yani
Ayıp etmiş aynı benim kv ama net çok benziyorlar klasik kv'ler..Kv yi saat 3 gibi aradım 3 kere aradım 3. de cevap verdi nerdesin dedim ben geldim dedi banada söyledin hazırlandım seni bekledim dedimbana senden haber bekledim sen haber vermeyince ben geldim, bende senden haber bekledim dedim hani sen davet ettin ya senin yiğenin zaten arabada geliyor kızım hazırmısın deseydin ben inerdim dedim.Tamam anneciğim sana iyi oturmalar deyip teli kapatım.
Şu imaji cizmek istedi ben çağırdım bak gelin gelmiyor deditirecek beni hesaba almıyor dedikodusunu yaptırmak istedi kendi hesap bu tabi
Hoş hiçde umrum değil ne düşünürlerse düşünsünler ama sen bu şeytanlığı yaptın dur bunu ben bir güzel bozayım hesabına girdim
Düşündümeltimi aradım gideceğim kişinin numarasını istedim bir göz aydını edeyim dedim. o da verdi kadın aradım tabi benim numaram çıkınca tanımadı kadın beni canım benim kocanın halasının gelini Efser, yaaaaa dedim ne olur kusura bakma ben bugün gelecektim benim ellimde olmayan bir yanlış anlaşılma olmuş göz aydınlığı vermek için aradım uygun bir vakitte seni rahatsız eder bir kahveni içerim inşallah dedim
Kadının karekteri biraz bağıra bağıra konuşuyor hafifte böyle doprayla patavatsız arası birşey
Ayyy dedi sesin ne hoş geliyor tanıyamadım ben 15 lik kız zannetim inan ( ne alaykaysa) hala hala gelinin gelin diye sanırım kv nin yanında dolanıyortabi beklerim dedi kapattı aklıma kv nin surat ifadesi geldi çok çok güldüm
Giderken Aramaya tenezzül etmeyen kv beni geldikten sonra aradı .bende dedimki senin yiğenin ya istediğin vakkit gidebilirsin benim tek gitmem çok yakışı kalmaz sen beni yanında götürüyorüsen giderim geleceğimide söyledim gelmiyecem demedim ki araba gelmiş aynı yere gideceğiz üstelik aynı yerdeyiz ya senin şunu demen gerekmezmi kızım hazırmısın yada ara geliyormusun gelmiyormusun de dedim bekledim aramadın dedim.
Eğer söz konusu dedim benim yiğenim olsa benim seni arayıp anne hazırmısın bak araba geliyor ne zaman gelsin demem lazımdı dedim
Çünkü oraya tek gitmek sanada yakışmaz beraber gideriz dedim
(İşlerine geldimi bana bir sürü protokol sıralarlar Al sana kapı gibi protokol )
Eskiyi yeniye kattı ağız dalaşına girecekken bende herkesin selametini diliyorum Allahın işinede karışmıyorum deyip lafı kestim attım.kapattım.
Hiç açmadı tabi zelze deseler koşarsın üsütüne bamlanırsınBen köör genç biirr dileenciyiiiimm
Hiç açmadı tabi zelze deseler koşarsın üsütüne bamlanırsın
Yok halen yanlarında görüşürler her zaman evlatlık olduğunu bilmeden her iki aileyle birlikte büyümüş ayni yerde oturuyorlarmış şimdi ikisi de oğlum onu sever bunu sevmez derlerErgenlik döneminden sonrası içinde olsaymis
Nokta atışı..Kv olunca hormonlar değişiyor
Ben 40 ı görmezsin dedim kızdıKim 30 kasım dedi bence hiç kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?