Bardağımız aynı
Günaydın negoooooooooGünaydınnnnEki Görüntüle 3169332
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Aminnnnnnn canım aminnnn tez vakitte bana ve kim istiyorsa RABBİM tez vakitte nasip etsin İNŞAALLAHGünaydın penyez.
Hacca gidesin hacı olasın inşallaaah
Bizde öğrensek mi bilindik yöntemiÇok bilindik bir yöntem vardı aslında
Ütüünn olayımmmm ütüleee beniii efserişkom
Hoş buldum beaaaOoo hanim abla ojgeldin beyaaaa
Napiyon abla iyi misin keyfin nasilHoş buldum beaaa
İyyim sağol dişe implant yapılacak gene kemik tozu kullanılacak,o kemik tozu nasıl yapılıyor onu seyrediyordum resmen kesip biçiyorlar .Napiyon abla iyi misin keyfin nasil
Gecmis olsun abla. Valla bildigim kadariyla gercek kemiktendi dimi ? Ya da yanlis mi hatirliyomİyyim sağol dişe implant yapılacak gene kemik tozu kullanılacak,o kemik tozu nasıl yapılıyor onu seyrediyordum resmen kesip biçiyorlar .
Çok sağol canısı,seyrettiğim bir tanesi jel gibi bişiydi onu kullandı,diğeride değişik bişeydi yaşayıp görecem bakalım .Gecmis olsun abla. Valla bildigim kadariyla gercek kemiktendi dimi ? Ya da yanlis mi hatirliyom
Senden önce ütüleyeceklerim var dur basınçlı buhar bitmede onların yamuk yerlerini düzelteyimÜtüünn olayımmmm ütüleee beniii efserişkom
Korkma abla benimde varİyyim sağol dişe implant yapılacak gene kemik tozu kullanılacak,o kemik tozu nasıl yapılıyor onu seyrediyordum resmen kesip biçiyorlar .
Önceden implant takılmıştı,düştü 1 tanesi 7 çekim 5 implant olacak 1 günde olacakmış hepsi,ilaç veriyor zaten de antibiyotik ağrı kesici filan.Korkma abla benimde var
Ameliyatan sonra bana serümla ağrı kesici verdiler gece rahat yattım sende dr den iste bayağı rahat atlatıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?