Benimde 5 taneyi 1 günde yaptı sen dr ye sor acile gitip bir serüm ağrı kesici al zaten ilk gece çok ağrın oluyor demişlerdi sende bilirsin benim olmadı sonrasını zaten bilirsin ağrıları oluyorÖnceden implant takılmıştı,düştü 1 tanesi 7 çekim 5 implant olacak 1 günde olacakmış hepsi,ilaç veriyor zaten de antibiyotik ağrı kesici filan.
Daha öncekinde öyle rahatsız eden ağrı filan olmamıştı hiç,şişlik filanda olmadı neyseki buz jeli kullanmıştım birde.Benimde 5 taneyi 1 günde yaptı sen dr ye sor acile gitip bir serüm ağrı kesici al zaten ilk gece çok ağrın oluyor demişlerdi sende bilirsin benim olmadı sonrasını zaten bilirsin ağrıları oluyor
Geçmiş olsun canım çekim mi yaptiricaksinGünaydın
8 de uyandım ama bakamadım buraya diş doktoruna geldim
Geçmiş olsun canımGünaydın
Bugünki planlarını sevdimÇocuklarımi gonderdim
Evi hızlıca topladım kızımı götürdüm geldim
Çamaşır attım yıkandı astım
Kahvaltımı parkta kedişlerle yaptık mutfak toplu
Evi supurdum toz aldım
Bugün geri kalan vaktimi dolap düzenlerine adayacagim karışık dolap çekmece kalmasınyemekleri de eşime kitlemeyi düşünüyorum bakalım nasip
İyyim sağol dişe implant yapılacak gene kemik tozu kullanılacak,o kemik tozu nasıl yapılıyor onu seyrediyordum resmen kesip biçiyorlar .
İkinizede geçmiş olsun.Günaydın
Geçmiş olsun canımCanlar cok sukur bebemin tahlil sonuçları güzel gelmis.allah razi olsun dua ettiniz hepinizi cok opuyorum. B12 baya yuksekte oda tosunum yumurta sarisini cok huplettigi icin sanirim ama sorun olacak duzeyde degil dedi fakat demir baya dusukmus duzenli kullanmiyordum 5 aydir. Simdi tekrar baslayacagim duzenli kullanmaya.
Ocean kullaniyordum gercekten berbatmis. Demir degeri yerlerde. Onun surup olanini onerdi doktorumuz. Bakalim hayirlisi. Yavrular incinmesin hic inşallah
Gunayydiinnn hic bir sey yapasim yok ama her yer her yerdeGünaydınnnnEki Görüntüle 3169332
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
@74FRIDA
Çok teşekkürler sağol zorlu süreçler bekliyorİkinizede geçmiş olsun.
Çok geçmişler olsun.Canlar cok sukur bebemin tahlil sonuçları güzel gelmis.allah razi olsun dua ettiniz hepinizi cok opuyorum. B12 baya yuksekte oda tosunum yumurta sarisini cok huplettigi icin sanirim ama sorun olacak duzeyde degil dedi fakat demir baya dusukmus duzenli kullanmiyordum 5 aydir. Simdi tekrar baslayacagim duzenli kullanmaya.
Ocean kullaniyordum gercekten berbatmis. Demir degeri yerlerde. Onun surup olanini onerdi doktorumuz. Bakalim hayirlisi. Yavrular incinmesin hic inşallah
Hayır canım kanal tedavisi dedi başka gün gelmemi söylediGeçmiş olsun canım çekim mi yaptiricaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?