Düzenli Evimiz & Hayatımız

Önceden implant takılmıştı,düştü 1 tanesi 7 çekim 5 implant olacak 1 günde olacakmış hepsi,ilaç veriyor zaten de antibiyotik ağrı kesici filan.
Benimde 5 taneyi 1 günde yaptı sen dr ye sor acile gitip bir serüm ağrı kesici al zaten ilk gece çok ağrın oluyor demişlerdi sende bilirsin benim olmadı sonrasını zaten bilirsin ağrıları oluyor

Benimde 5 taneyi 1 günde yaptı sen dr ye sor acile gitip bir serüm ağrı kesici al zaten ilk gece çok ağrın oluyor demişlerdi sende bilirsin benim olmadı sonrasını zaten bilirsin ağrıları oluyor
Daha öncekinde öyle rahatsız eden ağrı filan olmamıştı hiç,şişlik filanda olmadı neyseki buz jeli kullanmıştım birde.

Çocuklarımi gonderdim
Evi hızlıca topladım kızımı götürdüm geldim
Çamaşır attım yıkandı astım
Kahvaltımı parkta kedişlerle yaptık mutfak toplu
Evi supurdum toz aldım
Bugün geri kalan vaktimi dolap düzenlerine adayacagim karışık dolap çekmece kalmasın yemekleri de eşime kitlemeyi düşünüyorum bakalım nasip

Bugünki planlarını sevdim

Canlar cok sukur bebemin tahlil sonuçları güzel gelmis. allah razi olsun dua ettiniz hepinizi cok opuyorum. B12 baya yuksekte oda tosunum yumurta sarisini cok huplettigi icin sanirim ama sorun olacak duzeyde degil dedi fakat demir baya dusukmus duzenli kullanmiyordum 5 aydir. Simdi tekrar baslayacagim duzenli kullanmaya.

Ocean kullaniyordum gercekten berbatmis. Demir degeri yerlerde. Onun surup olanini onerdi doktorumuz. Bakalim hayirlisi. Yavrular incinmesin hic inşallah

Geçmiş olsun canım Çok takip edemedim yazılanları şimdi gördüm.
Miniğin sağlıkla büyüsün inşallah:)
Ayrıca senin yavrun hüpletmeyecek de kim hüpletecek

İkinizede geçmiş olsun.
Çok teşekkürler sağol zorlu süreçler bekliyor
Çok geçmişler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…