- 20 Mart 2008
- 142.033
- 214.094
- 1.423
- 60
Geçmiş olsunSağlık ocağına gideceğim ilaçyazdırmam lazım öksürüğüm devam ediyor biraz.
Simdi bu sayfayi acmadan netten sıviyagli tarif buldum yaptim simdi firinda cay da koydum.gelin kizlar toplasin bendeTarifim sıvıyağlı verdim yap hemen.
Kışkırtıcı hareketlerSimdi bu sayfayi acmadan netten sıviyagli tarif buldum yaptim simdi firinda cay da koydum.gelin kizlar toplasin bende
Doğumda bazen oluyor. Insallah biran önce iyilesirlerSelizayin bebisi enfeksiyon kapmış inşallah tez atlatır dua edelim inşallah
Cay ve kurabiyeKışkırtıcı hareketler
Derenim ay ben yazdıklarına güldüm ama gözüm kalmadı inan kiiiiŞansima bakin
Kurabiyeler firinda .cay caycida.
Ama ne oldu.elektrik kesildi tabikide
Sildim şimdi salonu toplucam silcem süpürücem inşallahDün akşam şöyle Bi kapılara göz ucuyla baktım bakmaz olaydım leş gibi olmuş. Bugün onları silcem inşallah.
Anası gibi yumurtacı çıktı tos tosCanlar cok sukur bebemin tahlil sonuçları güzel gelmis.allah razi olsun dua ettiniz hepinizi cok opuyorum. B12 baya yuksekte oda tosunum yumurta sarisini cok huplettigi icin sanirim ama sorun olacak duzeyde degil dedi fakat demir baya dusukmus duzenli kullanmiyordum 5 aydir. Simdi tekrar baslayacagim duzenli kullanmaya.
Ocean kullaniyordum gercekten berbatmis. Demir degeri yerlerde. Onun surup olanini onerdi doktorumuz. Bakalim hayirlisi. Yavrular incinmesin hic inşallah
Diş gerçekten zor oluyorÇok teşekkürler sağol zorlu süreçler bekliyor
Çok geçmişler olsun.
Ahh ya kötü oluyor öyle umarım hemen gelmiştirŞansima bakin
Vallahi gözüm yoktu yanlış anlama olur mu?Şansima bakin
Kesinlikle kemik tozu konacak birde,sabah seyrettim nasıl yapılıyor diye.Diş gerçekten zor oluyor
Çok teşekkürler sağolun.Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımCanlar cok sukur bebemin tahlil sonuçları güzel gelmis.allah razi olsun dua ettiniz hepinizi cok opuyorum. B12 baya yuksekte oda tosunum yumurta sarisini cok huplettigi icin sanirim ama sorun olacak duzeyde degil dedi fakat demir baya dusukmus duzenli kullanmiyordum 5 aydir. Simdi tekrar baslayacagim duzenli kullanmaya.
Ocean kullaniyordum gercekten berbatmis. Demir degeri yerlerde. Onun surup olanini onerdi doktorumuz. Bakalim hayirlisi. Yavrular incinmesin hic inşallah
Yatakları topladımSildim şimdi salonu toplucam silcem süpürücem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?