- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.956
- 598
Ya ben vandayken hep aliyordum vardi yani, burda bulamadim sordum en sonunda, kadin dediki o urunler aktuel urunu her zaman olmuyorGeçen siz dediğinizde bakmıştım iki yerdede yoktu. Hemen mi tükeniyor acaba
Ne saçma.Ya ben vandayken hep aliyordum vardi yani, burda bulamadim sordum en sonunda, kadin dediki o urunler aktuel urunu her zaman olmuyor
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah.Slm kizlaar
Bugün evde pek bi is yoktu mutfak haricinde.battaniye keyfi yaptim .
Bugün cok yedim ya öf .hem.pismanlik hemde midem sıkıstı.
Aksama dogru uzaktan akrabam olan ama cok sevdigim bi yakinimi kaybettim.benim yaslarda.Rabbim bilir tabiki ama cennetlik olduğuna inanıyorum
Internette 2 kati fiyata satılıyor, neden surekli getirmiyorlar anlamadimNe saçma.
Allah rahmet eylesinSlm kizlaar
Aksama dogru uzaktan akrabam olan ama cok sevdigim bi yakinimi kaybettim.benim yaslarda.Rabbim bilir tabiki ama cennetlik olduğuna inanıyorum
Ne zaman gitsem yoktu. Bir defa annemdeyken turuncu mutfak için olanı denk getirdim. Deneyemedim bile nasıl ürünlerInternette 2 kati fiyata satılıyor, neden surekli getirmiyorlar anlamadim
Maske miInternette 2 kati fiyata satılıyor, neden surekli getirmiyorlar anlamadim
Amin canim insallahAllah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah.
Valla cok guzel, heryere sıkıyorum ben. Icinde sagliga zararli maddelerde yok vegan ve dogal urunler.Ne zaman gitsem yoktu. Bir defa annemdeyken turuncu mutfak için olanı denk getirdim. Deneyemedim bile nasıl ürünler
Yok askom viking mutfak spreyiMaske mi
Amin canim insallahAllah rahmet eylesin
Ben bir tane genel temizleyici pembe buldumNe zaman gitsem yoktu. Bir defa annemdeyken turuncu mutfak için olanı denk getirdim. Deneyemedim bile nasıl ürünler
Onu çok merak ediyorum işte ona çok ihtiyacım var. ABC nin aldım o biraz iyi cikariyo anlık lekeleri ama kötü kokuyorBen bir tane genel temizleyici pembe buldum
O da fıs fıs şeklinde
Onu denemedimValla cok guzel, heryere sıkıyorum ben. Icinde sagliga zararli maddelerde yok vegan ve dogal urunler.
Yok askom viking mutfak spreyi
Vikinginmi, o da cok guzel kokuyorBen bir tane genel temizleyici pembe buldum
O da fıs fıs şeklinde
Bulursan dene bak,yag kir guzel cikariyorOnu denemedim
Başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun İNŞAALLAH sabırlar diliyorum canımSlm kizlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?