- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin.Sagol canim.ölüme yapacagımiz hicbise yok ne yazikki
Amin canım sagol.ben her ölum haberi geldiginde ki son yıllarda cok kaybimiz oldu.ölüme cok yakin hissediyorum.hepimiz misafiriz burdaBaşınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin.
Dünya hayatı oyun ve eğlenceden ibaret gelip gidiyoruz. Ölümler bana bunu hatırlatıyor.Allah hakkıyla yaşamanın bilincine varmayı nasip etsin tüm insanlara inş.
Gecmis olsun canim.Heryerim ağrıyor.Sanırım hasta oldum.
Sıcak limonlu çay içtim boğazıma biraz iyi geldi vucüt ağrım fazla zorlanırsam bi parol alırım.
Basiniz sagolsun canim allah sabir versin ailesineSagol canim.ölüme yapacagımiz hicbise yok ne yazikki
Amin canimBasiniz sagolsun canim allah sabir versin ailesine
Kork benden, yakınım da bir gün ansızın gelebilirim
Ohh şükür canoCanlar cok sukur bebemin tahlil sonuçları güzel gelmis.allah razi olsun dua ettiniz hepinizi cok opuyorum. B12 baya yuksekte oda tosunum yumurta sarisini cok huplettigi icin sanirim ama sorun olacak duzeyde degil dedi fakat demir baya dusukmus duzenli kullanmiyordum 5 aydir. Simdi tekrar baslayacagim duzenli kullanmaya.
Ocean kullaniyordum gercekten berbatmis. Demir degeri yerlerde. Onun surup olanini onerdi doktorumuz. Bakalim hayirlisi. Yavrular incinmesin hic inşallah
Başınız sağolsunBaşınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun İNŞAALLAH sabırlar diliyorum canım
Benim 1 aydir belim agriyor. Bir ara önümü gorebilsem çıkıp gidecegim hastaneye de bebemi rontgene oraya buraya girerken kimseye birakmak istemiyorum.Boynum hiç huzur vermedi bugün.
Yatağın koruması yıkamaya gitmişti altında bi leke vardı onu sildim parlatcıyla kırmızı cifle geçti.
Makineyle de çektim kurumaya bıraktım sonradan serdim yatağı.
Çamaşır katladım
Evi topladım süpürdüm.
Tozları aldım
Gelinimiz hamile yemek yapamıyor tiksintiden onlara yemek yaptım gönderdim köfteli nohut ve etli yaprak sarma.
Mutfağı kısmen topladım gerisi kaldı sarma boynumu mahfetti dün böyle olsaydım yapayım demezdim.
Oturdum çay içtim kızıma ödev yaptıramadım bu akşam
Banyolara da bakamadım bi üstten lavabo yıkadım
Aaa o ne etkili miGunlerdir her a101de viking mutfak ariyorum yok arkadas yookkkk, bugun koye giderken yine bir yerde durdum ve buldum. Son 2 tane kalmis aldim 2sinideula nerde satılıyor bu marka ya yok hicbir yerde
Ahahhahaha teyom direk.gece basucuna cok efseri boğ kendi yastigiylaKork benden, yakınım da bir gün ansızın gelebilirim
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsunSlm kizlaar
Bugün evde pek bi is yoktu mutfak haricinde.battaniye keyfi yaptim .
Bugün cok yedim ya öf .hem.pismanlik hemde midem sıkıstı.
Aksama dogru uzaktan akrabam olan ama cok sevdigim bi yakinimi kaybettim.benim yaslarda.Rabbim bilir tabiki ama cennetlik olduğuna inanıyorum
Öyle.Sagol canim.ölüme yapacagımiz hicbise yok ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?