Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba kızlar..
Günlük rutin işleri yaptım.
Oğluşu okula bıraktık kızımla hava çok güzeldi.
Oradan ablamlara geçtik oturduk çay içtik yemek yedik eve gelince yemek yapmadım.
Markete uğradım temizlik malzemeleri aldım indirimden.Al al bitmiyor zaten yine yumuşatıcı aldım görünce dayanamıyorum.

Sagol canim.ölüme yapacagımiz hicbise yok ne yazikki
Başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin.
Dünya hayatı oyun ve eğlenceden ibaret gelip gidiyoruz. Ölümler bana bunu hatırlatıyor. Allah hakkıyla yaşamanın bilincine varmayı nasip etsin tüm insanlara inş.

Amin canım sagol.ben her ölum haberi geldiginde ki son yıllarda cok kaybimiz oldu.ölüme cok yakin hissediyorum.hepimiz misafiriz burda

Ohh şükür cano amin amin

Boynum hiç huzur vermedi bugün.

Yatağın koruması yıkamaya gitmişti altında bi leke vardı onu sildim parlatcıyla kırmızı cifle geçti.
Makineyle de çektim kurumaya bıraktım sonradan serdim yatağı.
Çamaşır katladım
Evi topladım süpürdüm.
Tozları aldım
Gelinimiz hamile yemek yapamıyor tiksintiden onlara yemek yaptım gönderdim köfteli nohut ve etli yaprak sarma.
Mutfağı kısmen topladım gerisi kaldı sarma boynumu mahfetti dün böyle olsaydım yapayım demezdim.
Oturdum çay içtim kızıma ödev yaptıramadım bu akşam

Banyolara da bakamadım bi üstten lavabo yıkadım

Benim 1 aydir belim agriyor. Bir ara önümü gorebilsem çıkıp gidecegim hastaneye de bebemi rontgene oraya buraya girerken kimseye birakmak istemiyorum.

Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…