NerdeeeeeDışardaydım eve geldim
Konsolu döktüm içindekileri makineye koymuştum yıkandı
Dün silinmişti onu yerleştireyim
Ahhh canim ahh keşke imkan olsa ben gelirdim yanında. Bilirim o psikolojiyi. Sen hic merak etme cabucak anlatacaksın inşallahMerhaba kızlar az önce geldim eve kürtaj oldumJES çok teşekkür ederim detaylıca etiketleyip yazmıssın.
Bebeğim 10+2 hastalık ev tasıyorduk diye erteledim kontrolü. Meğer bebeğim 7 haftalıkken karnı durmus çok üzüldüm kimsem yok burda gidemiyorum da. Memleketten de kimse gelemiyor kıza babası bakto bitane ücretli yardımcı abla buldum benimle aksama kadar kaldı hastanede
Çok geçmiş olsun canım yaaaMerhaba kızlar az önce geldim eve kürtaj oldumJES çok teşekkür ederim detaylıca etiketleyip yazmıssın.
Bebeğim 10+2 hastalık ev tasıyorduk diye erteledim kontrolü. Meğer bebeğim 7 haftalıkken karnı durmus çok üzüldüm kimsem yok burda gidemiyorum da. Memleketten de kimse gelemiyor kıza babası bakto bitane ücretli yardımcı abla buldum benimle aksama kadar kaldı hastanede
Çok geçmiş olsun Sidraa. Ne desem boş, o duyguyu çok iyi biliyorum. Allah yardımcın olsun.Merhaba kızlar az önce geldim eve kürtaj oldumJES çok teşekkür ederim detaylıca etiketleyip yazmıssın.
Senii nee yaaa
Herkese mutlu geceler diliyorum Allah rahatlık versin
ben buradayım seni hiç merak etmeyin
Sabah görüşürüz
Tinnoşum canımın içi teşekkür ederim ne iyi olurdu Ahsen kuş teyzoşuyla dururduKutbettin Çok geçmiş olsun canım Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı tekrardan gebelik nasip etsin sana
sweetgirlcandy sivitimmm Kolay gelsin çiçeğim Yakın olsaydım Ahsenime bakardım
Kavuşacaksınız annesi Allahın izniyle.Kızlar ben bugün geldim eve, oğlum hastanede hala, inşallah iyi olacak. Dua edin. Ben de toparlanmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun sidraMerhaba kızlar az önce geldim eve kürtaj oldumJES çok teşekkür ederim detaylıca etiketleyip yazmıssın.
Allah kolaylık versin canım.Ay anaaaaam öldüm bittim aha beyle oldum
Evi topluyorum mutfaktaki her şeyi tek tek yıkadım streçledim biraz daha kaldı yarın yapacağım onları da
Kim çağırdı kv misafirliğe mi çağırdı yoksaNerdeeeee
Eve girer girmez tekrar çağrıldım evden çıkmak zorunda kaldım
Hoş kör istedi bir göz Allah verdi iki göz
Aralarında izleyip izleyip bilenenler var sahte sevgi pıtırcıklarıÇakılı olan 26 görevli ziyaretciye bu filmi armağan ediyorum.
Çekirdek neyinde alın hayatı bir sorgulayın
GünaydınnnnEki Görüntüle 3170694
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Kutbettin
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?