- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Afiyet olsun çok hızlısınŞimdilik işlerim bittiEki Görüntüle 3171516
Teşekkür ederimAfiyet olsun çok hızlısınben kalkamadım daha işlere kalkışmadım.
Çünkü geç yatıyorum etkisi oluyor.
Bende oğlumu götürmek isterim okumayı çözünce ona bi armağan gibi fuara götürsem çok iyi fikir olurmuş inş.nasip olur.Çocuklara aldım canım bana sıra gelmediOğlum ile gittik,dolandık dolandık seçsin diye
İnşallah canım,ben de öyle yapmıştım ilk okuduğum kitabı okumayı öğrenince ikisine aldım diğeri de öğrenme yolunda şimdi, benim de Polyanna idiBende oğlumu götürmek isterim okumayı çözünce ona bi armağan gibi fuara götürsem çok iyi fikir olurmuş inş.nasip olur.
Kendimin ilk okuduğum kitabı ona da armağan etmek istiyorum "Bremen Mızıkacıları" yeri bende çok başka ya.
Bizim oğlan 1.sınıf 2.devre o yüzden bu yılda uyuyalım aman modundayım ama sabah uykusunu seviyorum ben.Teşekkür ederimYedide kalkıyorum çocukların ikisi okula gidiyor mecburiyetten yani
Bir de akşam etken yattığım için enerjim yerinde uyandım sanırım bugün
Benim fırsatım olsa ben de uyurdum ama maalesefBizim oğlan 1.sınıf 2.devre o yüzden bu yılda uyuyalım aman modundayım ama sabah uykusunu seviyorum ben.
Çok geç uyanmayız yine de kız kardeşim öğlen vaktine kadar uyuyor.Bi ararım 2 de kahvaltı yapıyorum diyo
Canım anam bizi uyutmazdı en geç 10.da kaldırırdı.
Aa Polyanna mıİnşallah canım,ben de öyle yapmıştım ilk okuduğum kitabı okumayı öğrenince ikisine aldım diğeri de öğrenme yolunda şimdi, benim de Polyanna idi
Kahvaltı yapmadımŞimdilik işlerim bittiEki Görüntüle 3171516
bende duvarina gittim en son cumartesi girmisBonus iyimisin kuzum
Ayy denerim tamamm sagollBanyo sabunu varsa beyaz önce onunla sil geçmezse parlatıcı ile sil.
Hepsini ben de okudum hele Kibritçi Kız ayAa Polyanna mı
Kibritçi kız var
vede Kurşun asker
Fareli Köyün Kavalcısı
Denizler Altında yirmi bin fersah
80 günde devri alem.
Ne güzel günlerdi bayılırdım kütüphane külübu başkanıydım şimdi öyle kulüpler var mı okullarda siz daha iyi bilirsiniz.
Beyaz Diş'te abimin favorisi kız kardeşim geçen gün ona hediye etti çok mutlu oldu.
Kv'si hasta oluyor ara ara bilimiyorumbende duvarina gittim en son cumartesi girmis
İyi yapmışsın ohKahvaltı yapmadım
Çocukları yollayıp uyumuşum
Afiyet olsun
hala kolluk dikiliyor gecen terziye paca icin gitmistim lacivert dikmis terzi uzerinde kollar yaziyorduHepsini ben de okudum hele Kibritçi Kız ay
Gerçekten çok güzellerdi
Ben de hep kitaplık kolu idim
Evet evet var oğlumun okulunda
GünaydınGünaydınnnn muhteşem kadınlarEki Görüntüle 3171499
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@74FRIDA
Jou
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?