- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.369
- 598
- 32
Evet ya git gel bide. Artistlik yaptım eşime ben kendim giderim diye ordan oraya yoruldumAhiretliğim tahlili filan işlerimi
Hastanenin genel havası yoruyor sanırım negatif enejili insanlar olduğu için Rabbim hepsine şifa versin onlarında ellerinde değil
Kahve içiyorum tek fark işler duruyorNego gibi işini erken bitirip kahve içmeyenler var mı ?
Bende yeni içtim bitsin Kalkım dedim ama kahvenin sonu yokKahve içiyorum tek fark işler duruyor
Geçmiş olsun canım yaaEvet ya git gel bide. Artistlik yaptım eşime ben kendim giderim diye ordan oraya yoruldumgözüm canım ya bişey çıkmıştı 1 yılı geçti yazın aldılar cerrahi islemle yine çıktı. Biraz erteledim kist oluşmuş yine biyopsi yapicaklarmis. İlaç verdi buda gecirmezse bekliyoruz dedi
İnşallah inşallah.Geçmiş olsun canım yaa
İhmal ettme ilaçlarını inşallah şifa bulursunda gerek kalmaz
Bende öyle çay bitti yeni bahanem kahve olduBende yeni içtim bitsin Kalkım dedim ama kahvenin sonu yok
Hadi 13.30 da kalkalım.Bende öyle çay bitti yeni bahanem kahve oldu
KalkalımHadi 13.30 da kalkalım.
Ben artık taze çekilmiş aldırıyorum 50 gr Türk 50 gr dibek karıştırıyorum. Pakettekilerden almıyorum artık.Türk kahvemin markası evde kalan farklı birşeydi o da bitmiyor bitmiyor
Hangisi oSoslu Karnabahar fırında
İçtiğim mehmet efendi istabula gelince mutlaka alıyorum yada kızdan gelirken istiyorum tabi fazla stok olacak bir şey değil en fazla 250 grBen artık taze çekilmiş aldırıyorum 50 gr Türk 50 gr dibek karıştırıyorum. Pakettekilerden almıyorum artık.
Burada meşhur bir yer var oranın taze kahvesi hiçbiri gibi olmuyorİçtiğim mehmet efendi istabula gelince mutlaka alıyorum yada kızdan gelirken istiyorum tabi fazla stok olacak bir şey değil en fazla 250 gr
Aldığım harbut dibek markanın türk kahvesini yazanını aldım ama beş para etmezmiş
Kahve dünyasından özel çektirdim burda ünlü bir yerde çektirdim sanırım ben bu tada alıştığım için farklı geliyor
Ah ne güzel..Hepsini ben de okudum hele Kibritçi Kız ay
Gerçekten çok güzellerdi
Ben de hep kitaplık kolu idim
Evet evet var oğlumun okulunda
Evet bekar canımKiz kardesin bekarmi
Yatması normal o zmn çocukları olana kadarEvet bekar canım
Ömer Seyfettini unutmuşum benim zamanımda da çok serisi vardı en çok okuduklarım arasında.Çok teşekkür ederim,o zaman elime para geçsin hep kitaba yatırırdım.
Bunlara ek Ömer Seyfettin,Kemalettin Tuğcu eserlerini de çok okumuştum o yıllar.
Amin ,hepimizinkilerinin yolu açık olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?