Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ahiretliğim tahlili filan işlerimi
Hastanenin genel havası yoruyor sanırım negatif enejili insanlar olduğu için Rabbim hepsine şifa versin onlarında ellerinde değil
Evet ya git gel bide. Artistlik yaptım eşime ben kendim giderim diye ordan oraya yoruldum gözüm canım ya bişey çıkmıştı 1 yılı geçti yazın aldılar cerrahi islemle yine çıktı. Biraz erteledim kist oluşmuş yine biyopsi yapicaklarmis. İlaç verdi buda gecirmezse bekliyoruz dedi

Geçmiş olsun canım yaa
İhmal ettme ilaçlarını inşallah şifa bulursunda gerek kalmaz

Ben artık taze çekilmiş aldırıyorum 50 gr Türk 50 gr dibek karıştırıyorum. Pakettekilerden almıyorum artık.
İçtiğim mehmet efendi istabula gelince mutlaka alıyorum yada kızdan gelirken istiyorum tabi fazla stok olacak bir şey değil en fazla 250 gr

Aldığım harbut dibek markanın türk kahvesini yazanını aldım ama beş para etmezmiş

Kahve dünyasından özel çektirdim burda ünlü bir yerde çektirdim sanırım ben bu tada alıştığım için farklı geliyor

Burada meşhur bir yer var oranın taze kahvesi hiçbiri gibi olmuyor

Çok teşekkür ederim,o zaman elime para geçsin hep kitaba yatırırdım.
Bunlara ek Ömer Seyfettin,Kemalettin Tuğcu eserlerini de çok okumuştum o yıllar.
Amin ,hepimizinkilerinin yolu açık olsun inşallah
Ömer Seyfettini unutmuşum benim zamanımda da çok serisi vardı en çok okuduklarım arasında.
Falaka vardı.
Bi de Başını Vermeyen Şehit Hikayesi vardı ona mı aitti hatırlıyorum ama çok iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…