Canım dualarımız seninle Rabbim iyi etsn daimi inşallahAllah razı olsun kizlar çok sağolun.
Çok üzüldüm.Allah acil şifalar versinBeyin kanaması
Ay bende öyleyim oğlanın kitapları verince hocası ben kokluyordum bayılıyorum kokusuna.Elime kitap aldigimda ilk kokusunu icime cekerim.cocuklar der annem yine basladi koklamaya
Günaydın canlarım. Ben iyiyim sorunlar halloldu sayılır. Bir süre daha çok aktif olamayacağım ama yine de gelir giderim
Fesleğenim hoşgeldin inşAllah sorunları tümden halledersinizGünaydın canlarım. Ben iyiyim sorunlar halloldu sayılır. Bir süre daha çok aktif olamayacağım ama yine de gelir giderim
Amin inşallah bonusum dualarından ayırmaHoş geldin gölge inş daha iyi olursun ❤
Amin inşallah tinnoşum Allah razı olsunFesleğenim hoşgeldin inşAllah sorunları tümden halledersinizBiz buralardayız
Canım hoşgeldin inşallah o da hemen hal olurGünaydın canlarım. Ben iyiyim sorunlar halloldu sayılır. Bir süre daha çok aktif olamayacağım ama yine de gelir giderim
Hoşgeldin canım tez vakitte feraha kavuştursun RABBİM aminnnGünaydın canlarım. Ben iyiyim sorunlar halloldu sayılır. Bir süre daha çok aktif olamayacağım ama yine de gelir giderim
Bugün tesatüfmü oldu yoksa tam zamanımıydı
Bugün tesatüfmü oldu yoksa tam zamanımıydı
Banada küpe oldu o zaman :)Tesadüf diye bir şey yoktur dermişim :) ben seçtiğime göre tabiki değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?