Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne kadar güzel bir ortam ya

Ben de kışın kitap okumayı çok seviyorum, yaza göre kışın daha fazla okurum hatta. Kütüphaneleri çok seviyorum, sık sık gider kitap alırım.
Kitap & Kafelerde oturup saatlerce kitap okuyorum bazen. Dün bir şiir kitabı okudum, normalde pek okumam ama güzeldi. Ekliyorum :)

Ben koltuğu yaktım ya.
Şimdi eşim görecek, başlayacak "bu yaşıma kadar nasıl hayatta kaldın" demeye:)))

Şimdi ben eski modelim :)))))
Kitap elime değmeden, koklamadan, not almadan keyif vermiyor bana, okurken not alırım mutlaka, araştırırım sonra o notları, bir de kitabı okurken hissettiklerimi yazarım o yüzden elektriğe bile tahammülüm yok her şey eski usul, defterlerim var beniiiimmmm:))) bu arada yazım bozulmasın, elim körelmesin diye sürekli yazarım.
Tabii sürekli roman okumuyorum onun da etkisi var bu yazma olaylarında felsefe, tarih, psikoloji ve dini yayınlar da okuyorum, romanları arada es vermek, biraz beynimi dinlendirmek için okuyorum. Geçen yıldan beri Ömer Nasuhi Bilmen'in tefsirini okuyorum, 9 cilt ve dili çok ağır, sahaflardan araya araya kaç yılda buldum. Onu okurken defterim ve sözlük mutlaka yanımda oluyor, tüm eski kelimeleri aklımda tutamıyorum çünkü.
Ama tabi ki teknoloji gelişti, sesli kitapta bir alternatif özellikle vakti olmayanlar için, okunsun da ne şekilde okunursa okunsun, bir yerden kitapla bağlantı içinde olmak çok önemli ve çok çok değerli

Özdemir Asaf .... Ah ah ah Lavinia .... ölebilirim, çok severim
Bir de anne usulü kahve ; sütlü Türk kahvesi yani :)))

Dini yayınlar okurken ben de not alırım benim de bir defterim var
Ne güzel maşallah.
Hiç eski deme kendine.
Hiç eskime e mi

Çocuklarım hasta 3 tane küçük yavrularım var evde bir sürü işler var yemek yapılacak ev toplanacak evim büyük temizlik zor yukarı katı temizledim aşağı kat kaldı ne yapacağımı bilmiyorum bu şartlarda temizlik ve düzen nasıl sağlanır

Vay be çok etkileyici
Rica ederim, vesile olmak hosuma gitti. Maşallah 24 yıl ömrüm kadar.

Ömür boyu mutluluklar dilerim size, Rabbim hiç ayırmasın

Eş kişisi bütün planlarımı bozdu dr.kontrolüne geç kaldım yemek planım vardı o da bozuldu bende patates ve biber kızartması yaptım beğenmeyen yemez.
Sinirlerim çok bozuk
Evde terör estirebilirim hastalığın verdiği yorgunlukta cabası

Ölürüm o patates biber kızartmasınaaaaa
Sinirlenme bu kuzum kendine zarar
Dök yoğurdu kimse sesini çıkarmasın yisin :)))

Ölürüm o patates biber kızartmasınaaaaa
Sinirlenme bu kuzum kendine zarar
Dök yoğurdu kimse sesini çıkarmasın yisin :)))
Ay ne bilim canım bu adamın işleri hiç bitmiyor ya
Bugün bi de ehliyete yazılacağım bütün hevesim kaçtı gitti işlerinden bize fırsat gelmez.

Dini yayınlar okurken ben de not alırım benim de bir defterim var
Ne güzel maşallah.
Hiç eski deme kendine.
Hiç eskime e mi
Ah ben de çok severim not almayı
Dini, akademik vs kitapları not tutarım. Çok güzel oluyor

Tefsirden not almıştım böyle, galerimde bunu buldum geçenlerde çekmiştim de

Ben çok sevdim seni ya

Ben de kendimi eski zamanlarda yaşıyor gibi hissediyorum bazen. Yaşamayı da çok isterdim. Ben de de 1986 basım bi tefsir var, eşimindi. Basımı, sayfa renkleri falan çok hoşuma gidiyor. Eski kitaplar çok özeldir, bazen bilinçli olarak sahaflardan alıyorum. Dan Brown'un bir kitabını aldım, ilk baskıymış ilk sayfada yazılar imza vs vardı
Çok hosuma gitti

Beğenmeyen halt yesin
Ay olsa şöyle önümde döksem sarımsaklı yoğurdu, mmh mis yani. En sevdiğim
Ellerine sağlık
Ah ben de çok severim not almayı
Dini, akademik vs kitapları not tutarım. Çok güzel oluyor

Tefsirden not almıştım böyle, galerimde bunu buldum geçenlerde çekmiştim de

Eki Görüntüle 3172077
Ah ne güzel
Maşallah
Ben de severim. Etkilendiğim ayetleri falan yazarım, hoşuma gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…