- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Ahanda ikinci ablamBende sütü suzerim. Marketten almadiysam yada çok ısınınca kaymaklaniyor diye icemiyorlar
Ne kadar güzel bir ortam yaO zaman kitap keyif sırrımı paylaşayım, mum ışığında okursan kitabın kokusu muhteşem oluyor , hele mevsim sonbaharsa bir de yağmur yağarsa , kütüphanemdeysem bilirim lütfetmiştir yüce mevlam .....Resimdeki kitap Bir deliler evinin yalan yanlış anlatılan kısa tarihi - Ayfer Tunç onu da çok sevdimmmm
Eki Görüntüle 3172000
Muhteşem
Kitap okumak insanın kendine yaptığı bir iyilik. Bu iyiliği nasıl da süslemişsin. Lükstür bu, özenmektir
Benim mutfakta iş yaparken dinlediğim sesli kitaplarla tamamen tezat oldu şimdi bu görüntü
Ama hepsinin yeri ayrı değil mi?
Bazen böyle ultra keyifle, bazen sesli, bazen uyumadan evvel, bazen iki arada bir derede, bazen metroda otobüste. .. Ama yine de okumak okumaktır değil mi?
Ne kadar güzel bir ortam ya
Ben de kışın kitap okumayı çok seviyorum, yaza göre kışın daha fazla okurum hatta. Kütüphaneleri çok seviyorum, sık sık gider kitap alırım.
Kitap & Kafelerde oturup saatlerce kitap okuyorum bazen. Dün bir şiir kitabı okudum, normalde pek okumam ama güzeldi. Ekliyorum :)
Eki Görüntüle 3172044
Dini yayınlar okurken ben de not alırım benim de bir defterim varŞimdi ben eski modelim :)))))
Kitap elime değmeden, koklamadan, not almadan keyif vermiyor bana, okurken not alırım mutlaka, araştırırım sonra o notları, bir de kitabı okurken hissettiklerimi yazarım o yüzden elektriğe bile tahammülüm yok her şey eski usul, defterlerim var beniiiimmmm:))) bu arada yazım bozulmasın, elim körelmesin diye sürekli yazarım.
Tabii sürekli roman okumuyorum onun da etkisi var bu yazma olaylarında felsefe, tarih, psikoloji ve dini yayınlar da okuyorum, romanları arada es vermek, biraz beynimi dinlendirmek için okuyorum. Geçen yıldan beri Ömer Nasuhi Bilmen'in tefsirini okuyorum, 9 cilt ve dili çok ağır, sahaflardan araya araya kaç yılda buldum. Onu okurken defterim ve sözlük mutlaka yanımda oluyor, tüm eski kelimeleri aklımda tutamıyorum çünkü.
Ama tabi ki teknoloji gelişti, sesli kitapta bir alternatif özellikle vakti olmayanlar için, okunsun da ne şekilde okunursa okunsun, bir yerden kitapla bağlantı içinde olmak çok önemli ve çok çok değerli
Dini yayınlar okurken ben de not alırım benim de bir defterim var
Ne güzel maşallah.
Hiç eski deme kendine.
Hiç eskime e mi
Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum.Özdemir Asaf .... Ah ah ah Lavinia .... ölebilirim, çok severim
Bir de anne usulü kahve ; sütlü Türk kahvesi yani :)))
Vay be çok etkileyiciLiseden beri öyle bir mimoza tadında gelir bana bu şiir
Hele Feridun Düzağaç ilk kez Lavinia dediğinde kalbime kazınmıştı
Eşimi ilk gördüğüm zamanı hatırlatır bana hep ah bee, 24 yıl olmuş
Sağolasın dostum, güzel anılara götürdün beni
Eş kişisi bütün planlarımı bozdu dr.kontrolüne geç kaldım yemek planım vardı o da bozuldu bende patates ve biber kızartması yaptım beğenmeyen yemez.
Sinirlerim çok bozuk
Evde terör estirebilirimhastalığın verdiği yorgunlukta cabası
Ay ne bilim canım bu adamın işleri hiç bitmiyor yaÖlürüm o patates biber kızartmasınaaaaa
Sinirlenme bu kuzum kendine zarar
Dök yoğurdu kimse sesini çıkarmasın yisin :)))
Ah ben de çok severim not almayıDini yayınlar okurken ben de not alırım benim de bir defterim var
Ne güzel maşallah.
Hiç eski deme kendine.
Hiç eskime e mi
Ben çok sevdim seni yaŞimdi ben eski modelim :)))))
Kitap elime değmeden, koklamadan, not almadan keyif vermiyor bana, okurken not alırım mutlaka, araştırırım sonra o notları, bir de kitabı okurken hissettiklerimi yazarım o yüzden elektriğe bile tahammülüm yok her şey eski usul, defterlerim var beniiiimmmm:))) bu arada yazım bozulmasın, elim körelmesin diye sürekli yazarım.
Tabii sürekli roman okumuyorum onun da etkisi var bu yazma olaylarında felsefe, tarih, psikoloji ve dini yayınlar da okuyorum, romanları arada es vermek, biraz beynimi dinlendirmek için okuyorum. Geçen yıldan beri Ömer Nasuhi Bilmen'in tefsirini okuyorum, 9 cilt ve dili çok ağır, sahaflardan araya araya kaç yılda buldum. Onu okurken defterim ve sözlük mutlaka yanımda oluyor, tüm eski kelimeleri aklımda tutamıyorum çünkü.
Ama tabi ki teknoloji gelişti, sesli kitapta bir alternatif özellikle vakti olmayanlar için, okunsun da ne şekilde okunursa okunsun, bir yerden kitapla bağlantı içinde olmak çok önemli ve çok çok değerli
Beğenmeyen halt yesinEş kişisi bütün planlarımı bozdu dr.kontrolüne geç kaldım yemek planım vardı o da bozuldu bende patates ve biber kızartması yaptım beğenmeyen yemez.
Sinirlerim çok bozuk
Evde terör estirebilirimhastalığın verdiği yorgunlukta cabası
Ah ne güzelAh ben de çok severim not almayı
Dini, akademik vs kitapları not tutarım. Çok güzel oluyor
Tefsirden not almıştım böyle, galerimde bunu buldum geçenlerde çekmiştim de
Eki Görüntüle 3172077
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?