yavru kuş yaşu uzgunmeynetesiz suratida hic sevmem kullanip durdum
bana kiydilar ori
Ahahahhahaha ortalik karistirma desen var fitne desen oda varüzgünüm ama oyle galıba mınık
sen bana neden cvp vermiyon lanOglus anami aglatiyor napsinallahim cocuk evrim gecirdi 1 yaşından sonra sanki. Bensiz uyumaz etmez az yuruyorum ona feryat figan. Dişi kakasi çişi derken buyuyo iste teyzesi
yaa cok komık oluyolar ınsan sinir oluyor ama yinede komık bence, bende asırı eglenıyorumOglus anami aglatiyor napsinallahim cocuk evrim gecirdi 1 yaşından sonra sanki. Bensiz uyumaz etmez az yuruyorum ona feryat figan. Dişi kakasi çişi derken buyuyo iste teyzesi
Günaydın negocum geçmiş olsunHayırlı sabahlarEki Görüntüle 3173686
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
@Jou
çok fena cıktı bu kız yaAhahahhahaha ortalik karistirma desen var fitne desen var
çok fena cıktı bu kız ya
Minik allah askina bi don bak sana cevap vermemis miyimsen bana neden cvp vermiyon lankacan kovalanir mi yapion
Ben onu sana diyom yalnizçok fena cıktı bu kız ya
işte bende kendime diyorum jes oriyi boyle bılmezdımBen onu sana diyom yalnizminigi gaza getirdin ya
Doğum günü oldumu ?Oglus anami aglatiyor napsinallahim cocuk evrim gecirdi 1 yaşından sonra sanki. Bensiz uyumaz etmez az yuruyorum ona feryat figan. Dişi kakasi çişi derken buyuyo iste teyzesi
hoşbuldum canımm
Minik allah askina bi don bak sana cevap vermemis miyimb12 bu kadar ciddi mi la
Beynimize inen her bezbol sopası bizim iyiliğim içindi
Akli erince isterse yaparim dedim yapmadim efom ya. Zaten sut alerjisi var pastayi bizim gömmemize de gerek yok.Doğum günü oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?