Düzenli Evimiz & Hayatımız

Derenciim aynı boydayız, ben de 1.60
Ama ben 57 kiloyum
Yok yok artistlenmicem, ben de 55 olmak istiyorum. 54 hatta.
Ama ne mümkün
Oo masallah harikasın.aman memnunum de.ben 55i begenmiyodum simdi onu bulamıyorum. Ya yemezsek verilirde iste ben mutlu oluyorum yemek yiyince.tabi dikkat etmeye calisiyorum.en azindan daha almayayim diye.zaten son 5 yılda aldim bu kadar.kizim kucagimda bebekti 50kiloydum .komsum dediki guya 2 cocuk annesisin kendin cocuk gibisin
Neyse bu kadar övündügüm yeter gerceklere 2022yilına dönelim

Günaydın kısçeleeerr

Günlerdeeeennn Perşembe, Mercedes imi kaptım sokağa düştüm bu akşam pazar var
Sabah geç kalktım bir iş yapmadım, eşim 10 cu uyuyordu zaten, kızımda kalorifere totosunu dayamış zoruma gitti sabah sabah evden çıkmak :)))) İş yeri yoğun malum yıl sonu ama hiç çalışasım yok, indirilecek kdv yi bitirsem yeter diyorum ama başlayamıyorum bir türlü biri beni gaza getirsin uyuyacağım yoksa. JES güldürdün vallahi beni emlakçıyla eşine acıyasım geldi ama acımıyorum :)))) senin gibi kiracıyı öpüp başlarına koysunlar :))
Biraz çalışmaya çalışacağım bakalım başarabilecek miyim

Yaparsın yaparsın aklında kalacağına yap kurtul

Sizde mi muhasebese ile ugrasiyorsunuz
Ben dün indirilecek KDV stopaji puantajlari bitirdim yıl sonu bende yoruluyorum bu aralar

Hepimize kolay gelsin

Gücün kuvvetin artsın. Kızını bende kıskandım su an

Kizlar sabah sabah güdurdünuz beni
Nego
Gecmis olsun canim
JES
Sen boyle anlatinca aklima bizim evi alirkenki emlakciya sordugumuz sorular geldiokadar soru sorduk ki emlakci yeter abi nolur su evi al git ya demisti
En son esim bise daha soracagim evi alirken evinsahibi ölürse ne olacak demisti
Ben hönk diye kalmistim
Bu kadar soruya cektigimiz rezillige bak.
Emlakci hayatimda ilk defa sizin kadar soru soran bi müşterim oldu demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…