Ben gelemem böyle kıskançlıklara aaaaben burdan ne anlamaliyim yeni gordum
Sağol canımGünaydın negocum geçmiş olsun
Hiç belli olmuyorbugun herkese satasasim var
Bıyıklarını benim için mi kestin?Senben bebeğim takılma böyle şeylere
Oo masallah harikasın.aman memnunum de.ben 55i begenmiyodum simdi onu bulamıyorum. Ya yemezsek verilirde iste ben mutlu oluyorum yemek yiyince.tabi dikkat etmeye calisiyorum.en azindan daha almayayim diye.zaten son 5 yılda aldim bu kadar.kizim kucagimda bebekti 50kiloydum .komsum dediki guya 2 cocuk annesisin kendin cocuk gibisinDerenciim aynı boydayız, ben de 1.60
Ama ben 57 kiloyum
Yok yok artistlenmicem, ben de 55 olmak istiyorum. 54 hatta.
Ama ne mümkün
Beni ne güzel tanıtıyorsun kardeşim
BenimAnca goy goy şimdi kimin ev toplu yataklar düzgün desem hepsi böyle olur
Eşinin teyzesini sevdimBenimev toplu WC banyo tertemiz iki tepsi kete yapıldı nevresimler değişti toz alındı. Eşimin teyzesi bende durdurmuyor
Yaparsın yaparsın aklında kalacağına yap kurtulGünaydın kısçeleeerr
Günlerdeeeennn Perşembe, Mercedes imi kaptım sokağa düştüm bu akşam pazar var
Sabah geç kalktım bir iş yapmadım, eşim 10 cu uyuyordu zaten, kızımda kalorifere totosunu dayamış zoruma gitti sabah sabah evden çıkmak :)))) İş yeri yoğun malum yıl sonu ama hiç çalışasım yok, indirilecek kdv yi bitirsem yeter diyorum ama başlayamıyorum bir türlü biri beni gaza getirsin uyuyacağım yoksa.JES güldürdün vallahi beni emlakçıyla eşine acıyasım geldi ama acımıyorum :)))) senin gibi kiracıyı öpüp başlarına koysunlar :))
Biraz çalışmaya çalışacağım bakalım başarabilecek miyim
Namazdan sonra yatarsan şeytanlar üstüne oturur diyor yat yatabilirsenEşinin teyzesini sevdim
Günaydın kısçeleeerr
Sabah geç kalktım bir iş yapmadım, eşim 10 cu uyuyordu zaten, kızımda kalorifere totosunu dayamış zoruma gitti sabah sabah evden çıkmak :)))) İş yeri yoğun malum yıl sonu ama hiç çalışasım yok, indirilecek kdv yi bitirsem yeter diyorum ama başlayamıyorum bir türlü biri beni gaza getirsin uyuyacağım yoksa.JES güldürdün vallahi beni emlakçıyla eşine acıyasım geldi ama acımıyorum :)))) senin gibi kiracıyı öpüp başlarına koysunlar :))
Gücün kuvvetin artsın. Kızını bende kıskandım su anGünaydın kısçeleeerr
komsum dediki guya 2 cocuk annesisin kendin cocuk gibisin
Teyzem ya harikaNamazdan sonra yatarsan şeytanlar üstüne oturur diyor yat yatabilirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?