DeğişiklikGunayss ne totosunu kestiğim
Sağol canımGeçmiş olsun negocum
Allah razi olsun orikom benim canimmmtaşındın mı yavru kuş geçen bir yazını okumustum gönlünce olmustur inşallah
Uykum kıymetli diyorumNegooooooooo ne diyon Negooooooooooooo
Hayırlı olsun jesikomCanlar evi tuttuk. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallahufak şirin bir evimiz var. Bakalim haftaya kadar ev sahibi eksikleri tamamlasin bizde temizleyip sonra 1 hafta icinde geceriz.
Geçmiş olsunKrep nar suyu ev toplama yatak toplama şimdi hasta bakma. Küçük boğazım ağrıyor dedi göndermedim
Kv böyle
topigi izleyenlerinde isigi yansin insallah boyle
Sagolasin swetim canimmm sen ne yaptin esyalari indirdiniz degil mi ?Hayırlı olsun jesikom
Geçmiş olsun
Sağol canım. Yerleşmeye başladın mıHayırlı olsun jesikom
Geçmiş olsun
iyi olmus kuşum aklından cıktı en azından ınsan cok stres oluyor belırsızlık olunca, sevindim adınaAllah razi olsun orikom benim canimmmAnlasma sagladik sozlesme de baslayacak 18 inde. O vakte kadar ev sahibi eksiklikleri halletsinde. Geceriz insallah kazasiz belasiz
hee tamam o zaman 1 iş yapıyorsam 20 goy goy yaparım atmayacaksanız benı dahılım
Valla oyle orikom. Simdi kafam rahat en azindan. Rabbim hayirla saglikla oturmayi nasip etsin inşallah.iyi olmus kuşum aklından cıktı en azından ınsan cok stres oluyor belırsızlık olunca, sevindim adına
Gel gel gel de eski dostsun diye toton kesilmeyecek sanmahee tamam o zaman 1 iş yapıyorsam 20 goy goy yaparım atmayacaksanız benı dahılım
amiiin oğluş napıyor oğluuuşValla oyle orikom. Simdi kafam rahat en azindan. Rabbim hayirla saglikla oturmayi nasip etsin inşallah.
bana kiydilar orihee tamam o zaman 1 iş yapıyorsam 20 goy goy yaparım atmayacaksanız benı dahılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?