Lorik domdom bu şaşırma hic
uhh maşallah limonsuzumBulaşık makinasını boşalttım
Yemek yaptım
Mutfağı topladım
Makinayı doldurdum
Mutfak halısını sardım
Kiler dolabını düzelttim
Salonu ve koridoru süpürdüm
Yatakları topladım
Odaları topladım
Klozeti lavaboyu ve banyoyu yıkadım
Çöpleri çıkardım
Hava atmak gibi olacak sankiPardon ben sohbetin ortasından daldım
Öncelikle maşallah diyeyim
1. Hiç çok yedim diye düşünüyormusun yoksa şu mu oluyor bunları zaten yakabiliyorum ihtiyacımdı hissimi oluyor?
2. Yiyemediğin gün oluyor mu?yada öğün atladığın
3. Yediklerinin bir miktarı var mı ?örnek 1 yumruğum kadar yada küçük bir tabak yada ortaboy bir boy bir tabak fazlasını yememem dediğin bir miktar ?
4. Öğün aralığı ? Örnek 2 saatte bir gibimi?
5. Duygusal açlık oluyor mu? Yemeği duygulara bağlıyormusum yanı mutluyken çok yerim sinirliyken çok yerim gibi yoksa tam tersi iştahın mı gidiyor?
6.yemeden önce açlık hissi beyine gidiyormu yanı aaa açıktım yemeliyimmi yoksa öğün vakkiti girdi toksamda yerim diyebiliyormusun ?
7.birde hareket konusunda sadece ev işlerimi yoksa ekstıra bir hareket var mı?(tabi bu konuda da maşallahın var).merak ettiğim üşengeç bir yapımı yoksa kendini kısıtlanmış hissetmeden dolayı bir hateketsizlik gibi hisediyormusum örnek teprepsifken sadece otururum aksine tüm hırsımı hareketten çıkarırım diyorsun ?
Sanırım bu kadar aklıma gelirse yazarım
Neden Jesiko?Günlük hayatta da anlaşmaz mısın Boğalarla?Hayirlisi be gülüm
Yok yavrum ya seviyorum da anlasiyorum da ama boyle soguk nevale hosuma gitmiyor ben opusmek sevismek istiyorum sevdiklerimleNeden Jesiko?Günlük hayatta da anlaşmaz mısın Boğalarla?
Çık uysal biriyimdirbence kv em gibi olmadıkça herkesle anlaşabilirim.
Birazdan ortasi beyaz oluyormus ne gulerdim amaFikingin çamaşır suyusu asla ağartmıyor bordo renkte denendi. Direk döktüm 10 dk oldu hala aynı.
Halıyı fırçalayacağım onunla su yapıp
Ben asla dışarda bu sayfaya girmeye cesaret edemiyorum. Tutamam kendimi piskiririm gör rezaletiBenim rutinim oldu artik size dolmusta otobüste yazmak
Valla cok guldugum oldu en fazla manyak bu demislerdir be lorikimBen asla dışarda bu sayfaya girmeye cesaret edemiyorum. Tutamam kendimi piskiririm gör rezaleti
Birazdan ortasi beyaz oluyormus ne gulerdim ama
Yok dedikçe satmiyolar dedikçe sokun gözüme biraz daha övünFikingin çamaşır suyusu asla ağartmıyor bordo renkte denendi. Direk döktüm 10 dk oldu hala aynı.
Halıyı fırçalayacağım onunla su yapıp
Bundan sonra netten falan alıcam yığıcam eveYok dedikçe satmiyolar dedikçe sokun gözüme biraz daha övün
Ayyyyy ahahahahhahahahahhahahaOnu da başka yerde kullanırız evelallah ağarması gereken çok şey var
İş yapma isteğim
Vurma halı makinesi açık her şeyi fikingliycem
Negolar düşmezKurban olduğum Mevlam beni oturmıyım deyiii yaratmış
Büyüğün okula gittim etkinlik vardı katıldım. Çıktım küçüğün okulun çıkış saati hemen fotokopi ödevlerini aldım küçüğün çünkü analık ödevden mahrum etmemektir. Orda büyüğün bir öğretmenini gördüm durumunu sordum iyi iyi şükür güzel şeyler duydum. Eve zor düştüm yemeğe oturduk küçükle.
Hiç geliyyyy mi kiBenim de hep gidiyeeeeee
Benim gunluk rutin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?