Düzenli Evimiz & Hayatımız

uhh maşallah limonsuzum

Hava atmak gibi olacak sanki övünmek için yazmıyorum bence çok elzem bir şey değil çünkü.
Ama şöyle Efser istediğim zaman canım ne isterse yiyorum.
Kahvaltımı yaparım dandik bi kahvaltı değil zeytin peynir simit patates kızartması domates salatalık ne olursa yiyorum genelde yumurta omlet yaparım ama çok yemiyorum 1 yumurta gibi.Ekmek istediğim kadar yerim çok yeriiz ekmeği.
Öğlen bazen hızlıca birşeyler varsa kek tatlı kurabiye yerim sınırım yok istediğim kadar yiyorum.
Akşam makarna da olursa büyükçe bi tabak yerim çok seviyorum ergenlikten itibaren.
Sebzede yerim, bakliyatta, ette, çorba da.
Akşam çayımla olursa pastamı da gömerim.
Bazen enerjim düşük oluyor ama genelde hareketliyim çocuklarım çok hareketli yetişmeye çalışıyorum.
Ev işleri bazen dışarı çıkıyorum yada oğlanla okul yolu yapıyorum çok yürüyüş yapmam aileme kardeşlerime giderken yürüyorum tabi.
Keyifsiz ve hasta olursam az yerim canım istemez ama keyfim yerindeyse yemekten çok zevk alırım.
Valla genetik bence abimde benim gibi hep fit.
Ablalarımda öyle kız kardeşim de öyle.
Babam ve kuzenlerimde öyle gencecik duruyorlar çocuk doğurmamış gibi maşallah diyimde.

Tabi yaş gittikçe botoks falan yapmayınca yüzden belli oluyor.
Anne tarafından da öyle dayımlarla arkadaş gibiyiz yaşıt gibiyiz çok küçük gösterirler minyonlukta sebep oluyor genç göstermeye.
Ama genlerde hastalık çok Efser mide bağırsak hassasiyeti herşey var maalesef

bende yaptıklarımı sıralayayım o zaman;
- sabah kalktım ( gece uykusuzluğundan sonra bu en buyuk iş bence)
-yatağın örtüsünü hallettim
-apar topar hazırlandım, kızların üzerini değiştirdim
-mutfağa inip kahvaltı hazırladım kızlara ve kendimize
-kayınvalidemler kızlara yemegını yedırırken fırladım işe kaçtım
-öğlen gittim kızları emzirdim
-şimdi işte dinleniyorum

Kurban olduğum Mevlam beni oturmıyım deyiii yaratmış
Büyüğün okula gittim etkinlik vardı katıldım. Çıktım küçüğün okulun çıkış saati hemen fotokopi ödevlerini aldım küçüğün çünkü analık ödevden mahrum etmemektir. Orda büyüğün bir öğretmenini gördüm durumunu sordum iyi iyi şükür güzel şeyler duydum. Eve zor düştüm yemeğe oturduk küçükle.

Negolar düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…