Bunlar başımıza aseletsiz uyuyoruz ondan geliyorNamazdan sonra yatarsan şeytanlar üstüne oturur diyor yat yatabilirsen
Valla bu zamanda zor deren inan ulkede yarin ne olacagi belli degil. Ben de sozlesmeyi kontrati herseyi kendim hazirladim tahliye taahutnamesini 10 yillik imzaladim ama adam yarin kalkip satsa rezil olacagiz. Ben bunlara sadece evi satip satmayacagini sordum. Gerisini gördüm fotografladim not aldim. Son zamanlarda şunu anladim sözlü hicbirseyin ehemmiyeti yok. Herseyi kayit altina alacaksin. Yoksa ucu bucağı yok rezilliğinKizlar sabah sabah güdurdünuz beni
Nego
Gecmis olsun canim
JES
Sen boyle anlatinca aklima bizim evi alirkenki emlakciya sordugumuz sorular geldiokadar soru sorduk ki emlakci yeter abi nolur su evi al git ya demisti
En son esim bise daha soracagim evi alirken evinsahibi ölürse ne olacak demisti
Ben hönk diye kalmistim
Bu kadar soruya cektigimiz rezillige bak.
Emlakci hayatimda ilk defa sizin kadar soru soran bi müşterim oldu demisti
Sizde mi muhasebese ile ugrasiyorsunuz
Ben dün indirilecek KDV stopaji puantajlari bitirdim yıl sonu bende yoruluyorum bu aralar
Hepimize kolay gelsin
Gücün kuvvetin artsın. Kızını bende kıskandım su an
Sen kurmuşsundur düzenini, ayarlamışsındır mesafeniŞikayet etmeyi sevmemolmaz olur mu neler yaşadık bütün iyi niyetime çok güzel kazıklar gördüm. En tehlikeli insan sinsi insan lafı yüzünde olandan korkmayacaksın.
Ben hiç dikkat etmedim yememe içmeme.Oldum olası herkes bana yedirmeye çalışır, bana da derler 3 çocuk nasıl doğurdun diye.Oo masallah harikasın.aman memnunum de.ben 55i begenmiyodum simdi onu bulamıyorum. Ya yemezsek verilirde iste ben mutlu oluyorum yemek yiyince.tabi dikkat etmeye calisiyorum.en azindan daha almayayim diye.zaten son 5 yılda aldim bu kadar.kizim kucagimda bebekti 50kiloydum .komsum dediki guya 2 cocuk annesisin kendin cocuk gibisin
Neyse bu kadar övündügüm yeter gerceklere 2022yilına dönelim
Evet evet baya yerleştik az bir şey kaldıSagolasin swetim canimmm sen ne yaptin esyalari indirdiniz degil mi ?
Evet negom dün baya kolayladık az kaldı bugün biterSağol canım. Yerleşmeye başladın mı
Geldim jesim burda mısın hala. Evin işleri oğlan bi taraftan da biraz dersleri toparlayayım diyorum o yüzden sabah selam verip kaçtım hemen
Ay evet bide su zamanda.iyi etmissin canim kücucuk bebeginle sürekli evmi tanıyacaksın.en iyisini yapmışsın. Biz kendi haklarimizi korumazsak kimse korumuyo vallaValla bu zamanda zor deren inan ulkede yarin ne olacagi belli degil. Ben de sozlesmeyi kontrati herseyi kendim hazirladim tahliye taahutnamesini 10 yillik imzaladim ama adam yarin kalkip satsa rezil olacagiz. Ben bunlara sadece evi satip satmayacagini sordum. Gerisini gördüm fotografladim not aldim. Son zamanlarda şunu anladim sözlü hicbirseyin ehemmiyeti yok. Herseyi kayit altina alacaksin. Yoksa ucu bucağı yok rezilliğin
Aynen oyle bak evi sana satan inan bu kiracidan kurtulmak icin satmis belli yani. Ama kimse iyi niyetli degil. Sana da söylememiş tabi. Yazik günah ya. Allahtan dilegim inşallah tez vakitte evine geçersin canim benim.Ay evet bide su zamanda.iyi etmissin canim kücucuk bebeginle sürekli evmi tanıyacaksın.en iyisini yapmışsın. Biz kendi haklarimizi korumazsak kimse korumuyo valla
Ooo minik yine maniler dizmissinbulasik makinasini bosalttim kahvalti bulasiklarini devirdim icine
pilimi pirtimi toplayip gidiyorum dikise
mahallede dugun var aklim keskekte
mani gibi oldu okuyunca yazdigimi bana da mani geldiOoo minik yine maniler dizmissin
Canimm burdayim sana yetisemedim sanirimGeldim jesim burda mısın hala. Evin işleri oğlan bi taraftan da biraz dersleri toparlayayım diyorum o yüzden sabah selam verip kaçtım hemen
İnşallah jesim geçen 2 haftada bakamadım hiç içimden gelmedi. Şimdi yeni yeni başlayacağım. Sen naptın taşınıyorsun galiba hayırlı olsunCanimm burdayim sana yetisemedim sanirimiyi olun da gerisini sen halledersin inşallah. Derslere de baslarsin duzenli olarak hic merak etme
Amin canim insallahAynen oyle bak evi sana satan inan bu kiracidan kurtulmak icin satmis belli yani. Ama kimse iyi niyetli degil. Sana da söylememiş tabi. Yazik günah ya. Allahtan dilegim inşallah tez vakitte evine geçersin canim benim.
ahh negocum ahh yaranılmaz bunlaraKendileri gelmiyorlar ben listeden çıkarınca üstüne trip yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?