Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla bu zamanda zor deren inan ulkede yarin ne olacagi belli degil. Ben de sozlesmeyi kontrati herseyi kendim hazirladim tahliye taahutnamesini 10 yillik imzaladim ama adam yarin kalkip satsa rezil olacagiz. Ben bunlara sadece evi satip satmayacagini sordum. Gerisini gördüm fotografladim not aldim. Son zamanlarda şunu anladim sözlü hicbirseyin ehemmiyeti yok. Herseyi kayit altina alacaksin. Yoksa ucu bucağı yok rezilliğin

Gücün kuvvetin artsın. Kızını bende kıskandım su an

Bu bana yapılır mı ya gözüm açılmıyor zaten, bir de hırkamı örtecek mişim, battaniyesini istemedi hanım, benim hırkam olacakmış ağzını burnunu yediğimin kedisiiiiii, Allah yazan burnunu yiycem :))))

Şikayet etmeyi sevmem olmaz olur mu neler yaşadık bütün iyi niyetime çok güzel kazıklar gördüm. En tehlikeli insan sinsi insan lafı yüzünde olandan korkmayacaksın.
Sen kurmuşsundur düzenini, ayarlamışsındır mesafeni
Aman maşallah

Ben hiç dikkat etmedim yememe içmeme.Oldum olası herkes bana yedirmeye çalışır, bana da derler 3 çocuk nasıl doğurdun diye.
Ay övelim kendimizi azcık dur.
İşte sonra derler ki bu ne böyle manken gibisiaasfisajsdf ahahahahaha
Son bir yılda aldım o 3-4 kiloyu ve 56 falan oldum.
Demekki yaş da geçtikte kilo yapışacak üstüme.
Bakalım. Az dikkat etsem veririm de, nasıl dikkat edilir bilmiyorum öhöm öhöm

Son düzenleme:
Sabah işlerimi yaptım.
Havalandık. Pek soğuk Ankara
Yatak topladım.
Evim barkım temiz maşallahım var ayol
Kahvaltımızı ettik. Şimdi mutfak topluyorum.
Odak temizliği, kitap okuma ve çamaşır katlama,biraz ütü planlarım var.
Yemek de var dünden.
Ayh yemek var ya valla başka şey istemem

Elimi de başka şeye sürmem

Ay evet bide su zamanda.iyi etmissin canim kücucuk bebeginle sürekli evmi tanıyacaksın.en iyisini yapmışsın. Biz kendi haklarimizi korumazsak kimse korumuyo valla

Ay evet bide su zamanda.iyi etmissin canim kücucuk bebeginle sürekli evmi tanıyacaksın.en iyisini yapmışsın. Biz kendi haklarimizi korumazsak kimse korumuyo valla
Aynen oyle bak evi sana satan inan bu kiracidan kurtulmak icin satmis belli yani. Ama kimse iyi niyetli degil. Sana da söylememiş tabi. Yazik günah ya. Allahtan dilegim inşallah tez vakitte evine geçersin canim benim.

Geldim jesim burda mısın hala. Evin işleri oğlan bi taraftan da biraz dersleri toparlayayım diyorum o yüzden sabah selam verip kaçtım hemen
Canimm burdayim sana yetisemedim sanirim iyi olun da gerisini sen halledersin inşallah. Derslere de baslarsin duzenli olarak hic merak etme

Canimm burdayim sana yetisemedim sanirim iyi olun da gerisini sen halledersin inşallah. Derslere de baslarsin duzenli olarak hic merak etme
İnşallah jesim geçen 2 haftada bakamadım hiç içimden gelmedi. Şimdi yeni yeni başlayacağım. Sen naptın taşınıyorsun galiba hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…