ahahahah aynen dağılmış oluyor asalet mı kalırDayağı genelde yuykuda kalınca yiyoruz
Yatağın asaleti bozuk ondan mı diyorsun
iyiyiz bonuscum ilk griplerini atlatmıs bulunuyorlar darısı bırdaha olmamasına hanı dıyorlar ya hasta oluguna yanmamda huyu degısıyor dıye , hakıkaten yemek duzenlerı fln bozuldu hep inşallah duzelır yıneProfesyonelleşti tabi kaç sene oldu
Sen napıyosun ikizler nasıl?
Evi tuttuk canim benim 2 hafta icinde de tasiniriz nasipse. Hayirlisi olsun inşallah hakkimizda.İnşallah jesim geçen 2 haftada bakamadım hiç içimden gelmedi. Şimdi yeni yeni başlayacağım. Sen naptın taşınıyorsun galiba hayırlı olsun
Simdi tatlimi pisirmeye gidiyorum gorursunuz siz hsgshsSinek vızlıyor sanki bi cızırtı geliyor
Benim de hep gidiyeeeeeeİş yapma isteğim
Benim gunluk rutinİş yapma isteğim
Yazının basi nereye sonu nereyeYemeğim var akşamdan yapmıştım fazladan.
Dolap için hala parça bekliyoruz her şey balkonda.
Bu kaçıncı bilmiyorum valla.
Dün iki üç poşet taşıdığım için omuzlarım hamlamış öyle bir koftiriklikilaçta almıştım ama aynıyım. Acilen egzersizleri yapmam lazım.
Hangi bi işin ucından tutayım derken. Koltuğun yastık kılıflarını makineye attım
Ayarsız enerjiden sana sığınırım Ya Rabbi
BoğaSenin burcun neydi.
Hayirlisi be gülüm
Lorik domdom bu şaşırma hicYazının basi nereye sonu nereyeaz uzandım yazman gerkirken çıldırmış
Benim rutinim oldu artik size dolmusta otobüste yazmakMerhaba canlar
Dışarı çıktım dolmuştan yazıyorum
Hep o tuku taka şarkısı yüzündenYazının basi nereye sonu nereyeaz uzandım yazman gerkirken çıldırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?