- 2 Ağustos 2013
- 38.528
- 130.142
- 798
Yok demeyecemHalim yok bişey yapamam de
Aman zaten illet bişey yaa streç yapışıyor bişeyler oluyor kesilmiyorBen onemliler dışında sarmayacagim canim zaten yorgunuz eşime bide strece sar desem adam oturup aglayacak.
Benim de onden goturme sansim olsaydi keske ama yok maalesef
Tespit aşamasındayim şuanKimin ahı tutuysa onunkini tekrar kes
Herkesi bırak en önemlisi bana ne dedinValla sana bisey diyemedim profiline bakinca orta yaşlarda hoş guzel bir hatun dedim ne diyimtanidikca da tokatlayasim gelmeye basladi 🖐🖐
Eğil kulağına soylim negoooooooooHerkesi bırak en önemlisi bana ne dedin
Biraz daha iyimis dün inşallah daha iyi olucak. Bugün öğlene doktoru bilgi vericek hayırlı haberler alırım inşallah
Tahmin edebiliyorumEğil kulağına soylim negooooooooo
Yerim ağzını aminHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Rabbim hastalara şifa,dertlilere deva,borçlulara ödeme kolaylığı, evlat isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat,evladı olanların evladına sağlık hayırlı uzun bir ömür, gönlünde darlık olana ferahlık, herkese hayırlı bir can yoldaşı, yuvalara huzur bolluk bereket nasip etsin güzel kadınlar.Eki Görüntüle 3174243
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Kutbettin
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
fridabaci
74FRIDA
Jou
Oriana
Asıl gelme sebebin ben olmalıydımYok kız ben buraya gelmeden önceNego sen ve birkaç arkadaş sohbet ediyordunuz bende gelmeliyim dedim ve senin yazdığın bir mesaj vesile oldu
Olmayan bir şeyi nasıl keseceksinSen sus totosunu kestigimin diyarbakir karpuzu
Amin negooooooooom aminnnHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Rabbim hastalara şifa,dertlilere deva,borçlulara ödeme kolaylığı, evlat isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat,evladı olanların evladına sağlık hayırlı uzun bir ömür, gönlünde darlık olana ferahlık, herkese hayırlı bir can yoldaşı, yuvalara huzur bolluk bereket nasip etsin güzel kadınlar.Eki Görüntüle 3174243
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Kutbettin
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
fridabaci
74FRIDA
Jou
Oriana
Nego illa vardir bi 250 gr da olsaOlmayan bir şeyi nasıl keseceksin
Herkese hislerini yazıp bana yazmaman düşündürücüValla sana bisey diyemedim profiline bakinca orta yaşlarda hoş guzel bir hatun dedim ne diyimtanidikca da tokatlayasim gelmeye basladi 🖐🖐
İyi bilirdikBeni nasıl bilirdiniz hepiniz cevaplayın
O gün ortak derdimiz var dı öyle okudum topiği kesfedip (o ziyaretçi) olanlardan biriydim dedim ki Hemserim de var beni de alsın burayaAsıl gelme sebebin ben olmalıydım
Puhh herkese yorum yapmış bana yokBen sende hep daha onceden taniyorum gibi hissini buldum. Yani ne bileyim hic samimiyetinden suphe etmedim. Dumduz tanidim seni be lorik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?