- 13 Ağustos 2020
- 15.693
- 89.111
- 598
- 33
Yalnız sabah sabah çiğ köfte çekti canım çok iştahlı bir yemeden bahsedinceBen cencen hada böyle
Onlar oturmuş ciğ köfte yiyolardı
Amin kuzumEfser Yıllar içinde birikenler zamanla rüyalarda bile rahat bırakmıyor malesef ...huzurlu ve mutlu ol rüyalarında bile
Rümyanda bende kokusunu aldım desemYalnız sabah sabah çiğ köfte çekti canım çok iştahlı bir yemeden bahsedince
Ne güzel bir haberBugün gidemicem babamin yanına. Kendimi temizliğe vereyim bakNego aldığım nadir kararlardan kayıtlara geçsin
Anlayın ne kadar gercekciydiRümyanda bende kokusunu aldım desem
Yapar yeriz bizde senin rüyada buna vesile olmuş olurRümyanda bende kokusunu aldım desem
Benimde çekmişti sıra gecesi mi yapsak bugünYapar yeriz bizde senin rüyada buna vesile olmuş olur
Bu gün yemek var yarın aklımda olsunYapar yeriz bizde senin rüyada buna vesile olmuş olur
Ne yapacaksınBu gün yemek var yarın aklımda olsun
Hep çay olacak değil ya bugünde çiğ köfte olsunBenimde çekmişti sıra gecesi mi yapsak bugün
Efser tamam sakin ol bebişim geçti hepsi rüyaydıAnlayın ne kadar gercekciydi
Cinsini öptüğüm cinsine çekerAslını bilmesem sahte sevgi pıtırcıklığına inanırım diyeceğim de cıks inanmam yemem ben. İnananlara da gülüyorum işte yaaazık. Katranı kaynatsan olur mu şeker
Okuyorsunuz di mi komik kankalar
Yok yapamam hastayım kocam hazır alsınYapar yeriz bizde senin rüyada buna vesile olmuş olur
Rüyamda karar aldım bir daha bunlara ağzımı dahi açmam diyeEfser tamam sakin ol bebişim geçti hepsi rüyaydı
Çok nazik olduğum için devamını yazmadımCinsini öptüğüm cinsine çekerkibarca narince
Sen bize ver yumuşatırız pambığ gibin olurÇok nazik olduğum için devamını yazmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?