Sen mi yapacaksın hazır al gitsinOğlanlar lahmacun istedi hiç yapasim yok giderken tehdit yedim benimle kuserlermis kenarlar
Günaydın jes. Dün siteye girmemiştim şimdi gördüm mesajı. Eşim evi tuttu, temizledi. Dün de eski eve geçti toplamaya. Yarın ya da pazar günü taşınacağız inşallah. Bu süreçte ben annemlerde kalmaya devam ediyorum. Eşyalar yeni eve gittikten sonra eşim bizi almaya gelecek. Kış günü cam kapı açık kalacak, bebeğin uykusu, yemeği, çok uzun yolculuklar çocuğa eziyet etmeyelim dedik. Böyle bir karar aldık.Günaydın canim sizde son durum ne gittiniz mi ?
Bu ara yapma hazır al felan sen baya hastasın galiba başkanım ev işlerinde de aynı fikirdemisinizSen mi yapacaksın hazır al gitsin
Yoo değilim ev işi yapılır her zaman. Lahmacun evde yapmam hiç fırında yaptırıyoruz. Her yemeği de biz yapmayalım benceBu ara yapma hazır al felan sen baya hastasın galiba başkanım ev işlerinde de aynı fikirdemisiniz
Kabul etmiyorum tabiki deInsafli ol birazdüşüncem yazini anlayamamak. Sende dumduk yaziyodun işte baslarda itiraf et yani
Bende içini hazırlayıp fırına gönderirim çiğ köfte de hazır alınsın dedin diyeYoo değilim ev işi yapılır her zaman. Lahmacun evde yapmam hiç fırında yaptırıyoruz. Her yemeği de biz yapmayalım bence
İçinide kasapta hazırlatıyor eşim özelBende içini hazırlayıp fırına gönderirim
Kasaptan et almıyoruz yaşadığımız yer besi alanı yılda bir kaç kez kesimden et alıyoruz daha uygun fiyatlı oluyorİçinide kasapta hazırlatıyor eşim özel
Kırmızı balina var mı cahil cahil söyleme deseydi
Bizim buraların en büyük şansı kasap fırın yemeklerimizin olmasıİçinide kasapta hazırlatıyor eşim özel
Çok severim eşya yeri değişimini. Tazeleniyor ev insana yenilenme geliyorO kadar çok iş yaptım ki
Dün eşimle uzun zamandır yapmak istediğimiz bir takım işler yaptık.
Salondaki gümüşlük-büfe (artık adı her neyse) biz onu kapalı kitaplık olarak kullanıyorduk.
Ama salonda durmasını istemiyorduk alanı daraltıyordu falan.
2 yeni kitaplık aldık çocuk odalarına.
3 büyük açık raf kitaplığımız oldu böylece.
Artık herkesin kitapları kendi odasında
Bir kızlarımın odasına, bir oğlumun odasına bir de yatak odama kitaplık koyduk.
Büfe çıktı salondan.
Büfeden çıkan şeyleri yerleştirdim.
Konsol temizledim vs
Salona odaklanırken tüm evde güzel bir çekmece dolap temizliği yaptık.
Tabii dün akşam hepsi bitmedi.
Ben sabahtan beri devamını yaptım,bir an evvel yerleşsin.
Salon ferahlayınca koltuk yerlerini değiştirdim, dün akşam ses olmasın diye yapmamıştık.
Uzun uzun da yazdım haa.
Benim için heyecan verici tatlı işler oldu da
Öyle..
Onun dışında rutin sabah işleri
Çamaşır seansları da oldu tabiisi, asla eksik olabilemez çamaşır
Şimdi az mutfakta işim var sonra dinlenmece.
Oğluşla boyama yapacağız
Buradaki fırınlar muhteşem bence sadece ekmeğinin bile ayrı bir lezzeti varBizim buraların en büyük şansı kasap fırın yemeklerimizin olması
Ne yapcan kahve ikramı mı
Sende burdamısınBuradaki fırınlar muhteşem bence sadece ekmeğinin bile ayrı bir lezzeti var
Yaparım ahiretliğime bu ara onun ihtiyacı varNe yapcan kahve ikramı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?