ayy hep öyle oldu bekarken bile silerdim yagmur yagardi ben hep cama elimde bez husranla bakmisimdirKız sen silermisin akşama yağmur yagarmis
Hoş geldin aramızaTam benlik yaa
Ütü yapacağım.
Misafir odasını temisleyeceğim
Yok öyle değilMaraton arkadaşı derken 2buçuk yaşında kızım var
ayiplanmaz merak etme kus pisligi yok ama üst komsunun sac killari benimdeBismillahirrahmanirrahim
Kalkıyorum kızlar ben şimdi namazdan sonra ver coşkuyu camlardaki kuş sıçmıklarına inanamıyorum kendime size bişey deyim ayıplamayın ama beni 6 ay oldu silmeyeli gerçekten hastaydım enerjinizi yollayın bana başlıyorum
Hadi Allah kolaylık versinBismillahirrahmanirrahim
Kalkıyorum kızlar ben şimdi namazdan sonra ver coşkuyu camlardaki kuş sıçmıklarına inanamıyorum kendime size bişey deyim ayıplamayın ama beni 6 ay oldu silmeyeli gerçekten hastaydım enerjinizi yollayın bana başlıyorum
Canım sen her fırsatta dinlen, lohusasın daha. Yorma kendiniAy ben burayı okuyunca bir enerji geliyo anlamadım.. kalkıp eve girisesim var..
Oturma odam derli toplu, 1aydan fazladır kullanmıyoruz nerdeyse, ama yine süpürüp siliyorm..
Bide doğumdan birkaç gün önce badana yaptık , az kalsın boya kokusu ve Arap sabunu kokusu yüzünden zehirlenecektim , ille de yeri tellicem dediğim için..
Klima yatak odasında olduğu icin, mecburi burdayim, her yer birbirinde yani dolap içleri çekmeceler falan...
Kalkam da kızın ve benim kiyafetlerimi ayiram bari, ihtiyaç sahiplerine gidecek çünkü...
Tövbe estağfurullahKisa bir mola akşama negoyla ikimiz yaptığımız tüm işleri yazicazzzz dimiii negoosimdiye 3 cam silindi pimapenlerin hepsi cif ve yağ sökücü ile temizlendi salon peteği komple söküldü arka borularına şaşalla su döktüm parkeler kabarsin diye ne var ne yok hepsi çıktı ortaya
Sokerim ben çok pis sokerim negomTövbe estağfurullahikidebir petek niye söküyorsun be hiç sökmeyi bile bilmem
Ha öyle diyorsun, onu bende yapıyorumSokerim ben çok pis sokerim negom
Yanlardan sokuyorsun işte üstündeki teli faln hepsi çıkıyor
Aa çok geçmiş olsun, önemli bir durum var mı? Sadaka versenizKızlar bir bizi okuyun 3 gün arayla ikinci kazayı yaptık gelip gelip bize çarpıyorlar
DurTövbe tövbeciddi soruyorsan fotolu anlatıyorum, dalga geçiyorsan da hıh
Bak foto da en altta ki ol Eki Görüntüle 2577273 işareti var ya sağ alt ona tıkla.
Çok geçmiş olsun canım. Bir sıkıntı olmadı inşallahKızlar bir bizi okuyun 3 gün arayla ikinci kazayı yaptık gelip gelip bize çarpıyorlar
Bimdeki mis Arap sabununu dene istersen tükenmez kalemi çıkardı benim belki sizin lekenşze deözğm olurCok becerikli hanımlar merhabalar :
keten masa örtüm turuncu Bi leke olmus (kahvaltılık sos - lutenitsa) fairy ile çitileyip makineye attım hala az da olsa leke var. Nasıl cıkaranilirim?
Dün aradım verecek kimseyi bulamadımAa çok geçmiş olsun, önemli bir durum var mı? Sadaka verseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?