Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım iyiyim dün oğlanın okula filan gittim bir de kaza atlattık gelip çarptılar filan ondan kafam dağınıktı
Cok gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin canim
Şurupların içinde şırınga gibi bir şey çıkıyor onunla da mı içmez. Şöyle bir şey
Evde bi suru var bunlardan hatta suandaki ilaclardanda cikti..du deniyim dedim veee cok yasaaa seeen ,Allah bin kere razi olsun..cokk tsk ederim zavalli anlayamadi nasi yuttugunu masallah diyim artik miziklamiyo,arkasindanda kemik suyuna un corbasi yapmistim yarim kepce yedi ,1.5 gunden beri acti..artik ya gece acile yada yarin sabah cocuk dr tekrar gotureyim diyordum serum taksinlar diye,b elkide yatircak oglumu diye karamsarlasiyordum..insallah tekrar gitmeden iyi olcak yavrum.
Allah yardimcin olsun yaa

Aminn canim sagolasin , Negohatun sagol canim
Kis ayi hastalikli gunler demek iste napalim

Ben kendimi camdan atmaya gidiyorum maşallah kiz sana sendeki enerjinin azicigini yollasana banada

Ben kendimi camdan atmaya gidiyorum maşallah kiz sana sendeki enerjinin azicigini yollasana banada
Atma camdan aşağıya gebertirim bak seni
Ben senin yerine atarım kendimi beben var senin
Ben de ki bu enerji benim bir tarafımdan cikicak da dur bakalım nezman

Atma camdan aşağıya gebertirim bak seni
Ben senin yerine atarım kendimi beben var senin
Ben de ki bu enerji benim bir tarafımdan cikicak da dur bakalım nezman
Aman allah korusun kiz biseycikler olmaz işleyen demir ışıldar :) ayyy çok pis gaza geldim tutmayın beni.. Ama yarın

dolabi duzenledim ustlerine de not yapistirdim insan gibi cek diye evi toparladim supurge tuttum
yemek falan tekrar supurge tuttum
evi topladim
uykum yok gece coşmayı dusunuyorum
yoksa yarinda sadece toparlicam

Sence görür mu sabah sabah o notları ben olsam görmem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…