- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Odan müsait ise alabilirsin. Yavrulu yataklarada bakabilirsin. Alez nevresim bulmakta zorlanacağını düşünmüyorum çünkü epey çeşit var.Herkese merhaba
Burayı hep uzaktan takip ediyorum temizlikleriniz beni motive ediyor
Bu sefer sizden fikir ve bilgi almaya geldim
Kızıma oda takımı alacağım kızım 5 yaşında aynı zamanda 8 aylık hamileyim bu bebeğimde kız
Oda takımı almışken 2 yatak alsam mı ?
Diğer sorum tek kişilik yataklar 100*200 ölçüde bir de ekstra 120*200 ölçüde yataklar var daga geniş onlardan almak istiyorum 1.5 kişilik diye geçiyor hiç kullanan var mı alsam sorun Yaşar mıyım nevresim takımı yatak örtüsü ALES bulmakta ölçülerde sorun Yaşar mıyım
Teşekkürler
Allah kolaylık versin jes.sağolun canlarim öpüyorum tombalak yanaklarinizdan
ben kimmiyim herkesi tanıyorsun sanırım:)Allah icin sen kimsin
Çünküü eve yemek kokusu sinmesinYazın evi havalandırmak güzel
Ama kışın havalanmasini çok seviyorum
Temizlik yaparken de öyle açıp havalaniyoryabı temizlk hissi geliyor zira şimdi yemek yaparken de açık mecbur benm şu anfa evdekiler üşümesin diye hafif aralik ama her yemek yapısımda ve yemek yendikten sonra sofrayı toplarken havalandırrm mecbur salonu
En güzel bu mesaja uyduİnanki hic uymadi
Teşekkür ederim canım benimki biraz şeyden kaynaklı misafir gelince panik olanlardanimBuzluğa poğaça falan yapıp atmaya o kadar özeniyorum kiiii bir türlü fırsatım olmuyorsadece arada bir kaç dilim kek atabiliyorum bayılıyorum sizin gibi hamarat hanımlara
Evet canım erteleme huyumu ben de yenmeye çalışıyorum. Biraz da zaten şu an bi yoğunluğum olmadığı için acele etmiyorum açıkçası. Geçen sene kpss çalışırken böyle değildim alelacele yapıyordum derse oturmak icn şu an boşluktayım bayağı bir.Kuzum alınma ama sende biraz erteleme durumu çok fark ettim.
Belki törpüleyebilirsin hatta bende de var. Erteliyorum her defasında da pişman oluyorum.
Şu bulaşık makinesi boşaltma işini böyle yendim.Farklı ev işlerini de tabi.
Evet o buzluk sorunu bende de vardı gecen dondurucu aldımYazın köydeyken bende attım ne kadar kolaylık oldu gerçekten ama burdaki buzlugum çok küçük zor sigdirdim lazım olanları atamiyorum burda
Hayatım boyunca hiç evde olamadım hep çalıştım, iyi yemek yaparım ama bu börek çörek işlerine mesai ayırmak lazım o zaman da bende yok, geliştiremedim haliyle sıradan şeyler yapıyorum. Buzlukta yedeklemeye hiç vakit kalmıyor, kışlıkları bile ite kaka yetiştirdim bu sene :)) İş konusunda haklısın, çalışmak güzel şey ama senin için bir zamanı var demekki Rabbim gönlüne göre versin kuzum, bizleri emekl etsin tüm iş arayanlara hayırlı rızık kapıları açılsın inşallahTeşekkür ederim canım benimki biraz şeyden kaynaklı misafir gelince panik olanlardanimbuzlukta hazır bir şey olunca ani misafir gelince hemen at firina hazır, o rahatlatıyor beni.
Calisiyorsun galiba ondan mı zamanın olmuyor? Ben de senin gibi hanımlara özeniyorum iş arıyorum işsizim de şu analisan insan için çok zor oluyor çalışmamak.
Evet canım erteleme huyumu ben de yenmeye çalışıyorum. Biraz da zaten şu an bi yoğunluğum olmadığı için acele etmiyorum açıkçası. Geçen sene kpss çalışırken böyle değildim alelacele yapıyordum derse oturmak icn şu an boşluktayım bayağı bir.
Bir de ruh haliyle de alakalı bazen enerjim çekilmiş gibi hissediyorum bugün oldugu gibi
Evet o buzluk sorunu bende de vardı gecen dondurucu aldımgerçekten iyi oluyor hele yazın meyve sebze atınca hemen doluyordu benimki de küçüktü
Yaramazlık değil
Bugün dinledimnapioniz ben
dikis söktüm ipleri topladim malzemelerimi kaldirdim okul cikis saatini bekliyorum :))
Çok geçmiş olsun canım bu aralar herkesten duyuyorum çocuklar hep hasta RABBİM tez vakitte şifa versin İNŞAALLAHSelamlar hatun gızlar
Oğluşum istifra ediyor.
Kızımın biri arada ateşleniyor okula göndermedim.
Sabahtan tüm planlarımı değiştirdim, hasta bakmaya adadım kendimi
Gönüllerini hoş etmekten başka pek birşey yapamadım.
Sabah işleri
Nevresimleri değiştirdim, makineye attım
1 posta daha çamaşır attım
Çocuklarla oyun oynadım
Banyo wcler yıkadım
Kitap okudum bol vakit buldum
Şimdi okuldan kızım geldi, birşeyler yesinler, inşallah çıkarmazlar çok zor hastalık...
Sonra akşam yemeğini ayarlayıp hamur mayalıcam.
Beslenme stoğum bitti. Dondurucuda hiçbişey kalmadı, stoklamam lazım.
Ben de hasta olmadan o işler bitsin.
Sıra bana da gelecektir
Hastalara geçmiş olsun diliyorum
İşiniz gücünüz rast gitsin caanım kadınlar
Köyde derin dondurucu malesef yedi gözlü var ama buraya daha alamadık orası da doluTeşekkür ederim canım benimki biraz şeyden kaynaklı misafir gelince panik olanlardanimbuzlukta hazır bir şey olunca ani misafir gelince hemen at firina hazır, o rahatlatıyor beni.
Calisiyorsun galiba ondan mı zamanın olmuyor? Ben de senin gibi hanımlara özeniyorum iş arıyorum işsizim de şu analisan insan için çok zor oluyor çalışmamak.
Evet canım erteleme huyumu ben de yenmeye çalışıyorum. Biraz da zaten şu an bi yoğunluğum olmadığı için acele etmiyorum açıkçası. Geçen sene kpss çalışırken böyle değildim alelacele yapıyordum derse oturmak icn şu an boşluktayım bayağı bir.
Bir de ruh haliyle de alakalı bazen enerjim çekilmiş gibi hissediyorum bugün oldugu gibi
Evet o buzluk sorunu bende de vardı gecen dondurucu aldımgerçekten iyi oluyor hele yazın meyve sebze atınca hemen doluyordu benimki de küçüktü
Köyde daha büyük ihtiyaç süt .peynir .ekmek ile dolu benim ki de yumurta da var ve kendi bahçemin buzluğa giren Her şeyiKöyde derin dondurucu malesef yedi gözlü var ama buraya daha alamadık orası da dolu
Buzdolabında da derin buzluk var buzdolabını çözdük burdaki buzluğa attık
Buraya da alma niyetimiz var ama ne zaman kısmetse artık
Ben yazın çok faydasını gördüm rahatlık gerçekten misafir gelince panik olmayan biri olarak bile rahatlk
Afiyetle sağlıklı yensin inşallah ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?