- 2 Ağustos 2013
- 38.511
- 130.029
- 798
Hadi hayırlısıyla kolaylıkla taşınınHaldur huldur koli yapiyoruz pazar günü ya da cumartesi tasinacagiz sanirim canlar
Allah kolaylık versinHaldur huldur koli yapiyoruz pazar günü ya da cumartesi tasinacagiz sanirim canlar
Allah kolaylık versin Jes. İnşallah bir an önce taşınıp yoluna koyarsın her şeyi, düzenini kurarsın.Haldur huldur koli yapiyoruz pazar günü ya da cumartesi tasinacagiz sanirim canlar
Allah razi olsun canim benim insalllah sende kolaylıkla halledersin bendeAllah kolaylık versin Jes. İnşallah bir an önce taşınıp yoluna koyarsın her şeyi, düzenini kurarsın.
Ben de eşimi bekliyorum, hayırlısıyla yarın sabah yola çıkıp yeni eve gideceğiz. Beni evde 70 tane koli ve temizlik bekliyor. Büyük eşyalar yerleştirildi ama yer ayarlaması yapmam lazım.
Nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
Deren ayakkabiya mi koliye mi yazim söyleseneAyakkabinin altına benide yaz kiz
Ohhh keyfin olsunDaha iyiyim canım, kardeşime geldim minik adamımla bol bol aksiyon peşindeyiz
Sen nasılsın:)
Biraz azaldı mıAllah razi olsun canim benim insalllah sende kolaylıkla halledersin bende
Benimde tahmini bi 60 koli cikacak
Efom azaldi da mutfak kaldi en kallavi yer ora zatenBiraz azaldı mı
Mutfak daha oyalayıcı oluyor kırılacak eşyaların çok olmasından ama çoğu gitmiş azı kalmış oda biterEfom azaldi da mutfak kaldi en kallavi yer ora zaten
Hayırlı olsun Allah kolaylık versin...Allah kolaylık versin Jes. İnşallah bir an önce taşınıp yoluna koyarsın her şeyi, düzenini kurarsın.
Ben de eşimi bekliyorum, hayırlısıyla yarın sabah yola çıkıp yeni eve gideceğiz. Beni evde 70 tane koli ve temizlik bekliyor. Büyük eşyalar yerleştirildi ama yer ayarlaması yapmam lazım.
Nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
Ay aralıklı ayrıcalıklılarından mısınız sizdeee
Estetik sorusuydu sanirim efsoTubismavis hangi tobiğ bu merakladım ?
Doğum günün kutlu olsun....Ay aralıklı ayrıcalıklılarından mısınız sizdeeeteşekkür ederimmm aralık ayında dogmak ayrıcalıktır
Cok teşekkür ederim nane limonDoğum günün kutlu olsun....
Amiiin canımm cok teşekkür ederimmDoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere ailenle birlikte
Tubismavis hangi tobiğ bu merakladım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?