Düzenli Evimiz & Hayatımız

Köyde daha büyük ihtiyaç süt .peynir .ekmek ile dolu benim ki de yumurta da var ve kendi bahçemin buzluğa giren Her şeyi
Kesinlikle katılıyorum bizde süt peynir yok yumurtada malesef ama bahçeden biber fasulye. Erik kestane attık
Kompostoluk erik attım dağıttım vs yaptık kestanede attık baya taze fasulye vs de var bereketli afiyetle tuketilsin inşallah

Merhabalar,
Derin dondurucunun aktif kullanılması çalışan kadın için şart bence Bende sadece buzdolabına ait dondurucu var ama o bile çok iş görüyor. Yeni işten geldim, ekşili köftenin köftelerini derin dondurucudan çıkarıp hemen yemeğe dönüştüreceğim. Yemeğe dair işimi kolaylaştıracak her şeyi derin dondurucuya atarım. Humus, muhammara, fellah köftesi, falafel, öcce, köfte çeşitleri, haftasonundan Boşnak böreği bu hafta hem akşam yemeği hem dışarıda yemek derdimi nispeten kolaylaştıracak inşallah.

Bende yaz tatilinde iki ay kadar keçi alıp sağıyorum önceden inek de vardı gelecek yaz da kısmet artık ne yaparsak

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere ailenle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…