- 1 Aralık 2021
- 14.940
- 54.466
- 548
- 35
Bende de yok seside dinleyemedimKızlar ses kaydı özelliği bende gözükmüyornerde bu özellik hoş sesimi atmamda merak ettim
Kesinlikle katılıyorum bizde süt peynir yok yumurtada malesef ama bahçeden biber fasulye. Erik kestane attıkKöyde daha büyük ihtiyaç süt .peynir .ekmek ile dolu benim ki de yumurta da var ve kendi bahçemin buzluğa giren Her şeyi
Kk de mi ses kaydı varmış?Kızlar ses kaydı özelliği bende gözükmüyornerde bu özellik hoş sesimi atmamda merak ettim
Dün bı topikte şans eseri denk geldimKk de mi ses kaydı varmış?
Daha iyiyim canım, kardeşime geldim minik adamımla bol bol aksiyon peşindeyizSelamlar hatun kişisi nasilsin ?
Bu gidişle Zeki Müren'ide görürüzDün bı topikte şans eseri denk geldimkazende şaşırmıştı
Bende yaz tatilinde iki ay kadar keçi alıp sağıyorum önceden inek de vardı gelecek yaz da kısmet artık ne yaparsakKesinlikle katılıyorum bizde süt peynir yok yumurtada malesef ama bahçeden biber fasulye. Erik kestane attık
Kompostoluk erik attım dağıttım vs yaptık kestanede attık baya taze fasulye vs de var bereketli afiyetle tuketilsin inşallah
Bdv de var canım birisi ses atmıştıTubismavis hangi tobiğ bu merakladım ?
ne güzelllllBende yaz tatilinde iki ay kadar keçi alıp sağıyorum önceden inek de vardı gelecek yaz da kısmet artık ne yaparsak
konu neydiBdv de var canım birisi ses atmıştı
Burun estetiğikonu neydi
Kapanmış sanırım.Burun estetiği
Telefonun mikrofuna tarak yada medil örterler ses değişirBen bu konu için fazla cahil kaldım çıkıyorum
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere ailenle birlikteAma ben çalışkan öğrenci olduğum için birkaç iş yapacagım tabiki, eve gittiğimde beyazları makineye atacagım, bitince kurutmaya sonrada dürmesi için sepetle eşimin önüne koyacagımve kızları banyo yaptıracağım. Bugün doğum günüm ama minnoş kızlarımın keyıflerı hala tam olmadıgından evde onlarla koklasarak gecırecegım akşamımı
Ayakkabinin altına benide yaz kizHaldur huldur koli yapiyoruz pazar günü ya da cumartesi tasinacagiz sanirim canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?