Kılara gibi
Hangi resimdeKılara lüle miydi yaişte tam kıvırcık değil ama saçım açık resimde baya kulağımdan aşağıya kıvır kıvır
bizim bilmemizde sıkıntı yok da şu gizli gizli izleyenler de öğrenirValla öyle bir liste yapmak lazım.
Yaş boy kilo çocuk sayısı
İş durumu çocukların yaşları saç rengi göz rengi vs
Birer de vesikalık koyarsak tamamdır
Bak şimdi nego benden 2 yaş büyük efser de negodan 2 yaş büyük işşallah doğrudur.Sevgi kelebekleri gibi oldum şuan
Sizleri reelde tanımak isterdim
Bir de ben bazen kim kaç yaşında kimin çocuğu var kimin henüz yok, kim büyük kim küçük bazen karıştırıyorum, öğreneceez inşallah be!
Bir yere liste mi tutsam ne etsem
Ben bazen canım yazıyorum sonra acaba ayıp etmiş olur muyum diye düşünüyorum.Abla neymiş aya ilk basanıda gördüm ebem diyin
Bunun analizini burda yaparımda herkes düşer bayılırEfser çok şaşırdım. İnşallah evliliğinde huzurlusundur. Buraya öyle yansıyor ama
Belki ilk zamanlar çok zordur
Ne hayatlar......
Her şey ne kadar da erken olmuş.......
Ama sen güzel kadınsın, gelmişsin üstesinden besbelli.
Allah mutlu etsin daima
Bakmayın bunlara canınız ne isterse onu söyleyinBen bazen canım yazıyorum sonra acaba ayıp etmiş olur muyum diye düşünüyorum.
"Yastık var yatarsanız " moduna geçeyim
herkesler hasta"Yastık var yatarsanız " moduna geçeyimbenim için çok erken ama, ev ahalisi hasta ben de keyifsizim.
Ay de mi ama yaa, ya çalsınlar kapıyı girsinler ya da pencereden bakmayı bıraksınlar litfenbizim bilmemizde sıkıntı yok da şu gizli gizli izleyenler de öğrenir
O zaman sen de benden 2 yaş büyüksün BonusBak şimdi nego benden 2 yaş büyük efser de negodan 2 yaş büyük işşallah doğrudur.
Lora gölge her türlü bizden küçük
O ailevi şeyleri yaşamayan yoktur zaten.Bunun analizini burda yaparımda herkes düşer bayılırözellikle Bonus
Bazı süreclerden geciyorsun...
önemli olan her iki tarafında geçinmeye gönllü olsun eğer gönlün varsa bazı şeyleri sindirmek zorundasın.
Bunun böyle olmasını Allahım istemiş demek hakkımda bu hayırlısıydı küçüğüm diye herhangibi Fiziksel Şiddet çok şükür görmedim ama ailevi baskı ve psikolojik şeddetin babasınıda görmüşümdür.
Sindireceğiz artık.
Mantık bulmacası gibi oldu,Bak şimdi nego benden 2 yaş büyük efser de negodan 2 yaş büyük işşallah doğrudur.
Lora gölge her türlü bizden küçük
Kitap var okursanızdayım ben
Yaş problemiMantık bulmacası gibi oldu,
O zaman gizli gizli izleyen kardeşler kaç yaşında ?gibi
Kitap mı okuyan hey maşallah senin yaşına gelince okumak isterim bendeKitap var okursanızdayım ben
İlim mezara kadar bonusum öğrenmek bittiyormu öyle hemenKitap mı okuyan hey maşallah senin yaşına gelince okumak isterim bende
Allahaşkına kadın sanki 60 yaşındaKitap mı okuyan hey maşallah senin yaşına gelince okumak isterim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?