- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Nasıl yani ben anlayamadım canım.Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun.
İnsanların huyu gibi bir ateş karakteristikleri de var bence.
Ya o efsere takılışımdı aman yanlış anlaşılmasın ha45hala okuyorum
Ben onlara bi gecirecem de 3 gun gelemezler daha da kendilerine26 kişiye hayat özetimi geçirdim
45 mi hey maşallah45hala okuyorum
Benim kuzenim de mizac analizinde boyle demis kadin onaTeşekkür ederim, size de geçmiş olsun.
İnsanların huyu gibi bir ateş karakteristikleri de var bence.
Hayat düz değil yokuşta olaca ki teçrübe alasın önemli olan dersini iyi çalışmanBen birşey yazmıştım sana rüya ile ilgili yılların birikmisligi diye ...bazı şeyleri hissediliyor demekki bburdan tanışmayla bile
Yok be kuzum aşkolsunYa o efsere takılışımdı aman yanlış anlaşılmasın ha
Kim 45 kimmmmmm atreante 45 mi ay ay allahim ben olecegim galiba beni tutun45 mi hey maşallah
Çok iyisin Attraente
Ben de baya akran falan sanıyordum, 10 yaş gerideyim
Aaaa gizlemek te mi varDev hizmet
Penyez beni göremez ama ben penyezi görüyorum kendini gizlemediği için.
4 daha fazlası yazan pro olup gizlenmiş üyeler
45,5 oldum aslında ama anneannem gibi geri geri gidiyorum yavaştan45 mi hey maşallah
Çok iyisin Attraente
Ben de baya akran falan sanıyordum, 10 yaş gerideyim
Vallahi ruhun fikrin aklin herseyinle on numarasin.Yok be kuzum aşkolsun
Yazma allah icin daha fazla yazma gozu kor olmayasica gizli seyirciler nazar edecek sana45,5 oldum aslında ama anneannem gibi geri geri gidiyorum yavaştan
Hemen şal getiriyorumAaaa gizlemek te mi varbonusum bende gizleneyin herkes görmesin beni
Deli deli konuşma kadının en kedini şarap hissettiği yaş biz fıcısı bilen olmuşuz daha ne olsunBen 40 ta bastona donerim kesin ahahahhahahaha
40tan sonra yavaş gitmek lazım45,5 oldum aslında ama anneannem gibi geri geri gidiyorum yavaştan
Resmen bir uctan diger ucayiz.JES sen bu işleri başarırsın, kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş göreceksin su gibi akacak her şey. Kalbim, dualarım seninle nerede olduğunu bilmiyorum ama ben Beylikdüzündeyim yakınsak eğer ve hafta sonuysa bir işaret çak gelirim yardıma
Hepimizin inşallah40tan sonra yavaş gitmek lazım
Maşallah maşallah
Güzel yaş alıyorsun, buradan hissediliyor, ömrün hayırla geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?