- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Hiç sorma o zamanlar ne kadar saf masumdukSen böyle diyince kendi çocukluğuma bir iniverdimpaket gibi çocuktum al ordan oraya koy sonra arada kaldır birde yem su verisen yer vermesen onuda istemez.
Ne ara böyle cileden çıktık
Kız bu neeeee yanaklarını istirdigim
Iyi günler hanımlar.........Bugün baya geç alabildim telefonu elime kahvaltıya misafirim vardı ödevleri de aldım15 aralık ödevi
Ayakkabılık, portmanto silmek düzenlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@mavidelisiii
Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
@Jou
@Oriana
Minik Duduklu Tencere
PilimikNeden gittin bu sefer hiç bir şey göremedim ben
İşlemişim ki hep pusudularDerine işleseydin bari başkanım içlerini deş
Elemtere fiş o gözlere şiş inşallahİşlemişim ki hep pusudular
Sanki adam daha ucuzu varda gidip pahalısını alıyor sendeesim aldiginda 40 liraydi seni kaziklamislar diye bir hafta alay ettim bisey almaya gittiginde aman sen gitmr serce parmagim kadar kreme kac lira verdin diyordum
Her konuda fırsatçılık ne diyeyimBizim eczacı bahsetti bu durumdan, yılbaşından sonra ilaçlara %60 zam bekleniyormuş o yüzden stoklarında tutuyorlar dedi. Bir çok ilaçta yurtdışından gelmiyormuş, önümüzdeki yıl ciddi sıkıntılar olacak dedi
Alıntı yapmadan cevap yaz o zmn sözümü ortaya koydum dePilimikbir bana var o pilimik
Nazar değdi erkenden uyanıp işini yemeğini yapmanaGünaydın kızlar
Şaka gibi yine bu saatte uyandım resmen uyumadığım günlerin acısını çıkarıyor gibiyim
Mmmm Elti gibiAlıntı yapmadan cevap yaz o zmn sözümü ortaya koydum de
benim adam hic bilmez piyasayi ona o zaman 40 lirayken ilac en iyisi bu abi 100 lira deselerdi onu da verirdi ...Sanki adam daha ucuzu varda gidip pahalısını alıyor sende
Haha yok kız bana kim nazar etcekNazar değdi erkenden uyanıp işini yemeğini yapmana
Bizim eczacı bahsetti bu durumdan, yılbaşından sonra ilaçlara %60 zam bekleniyormuş o yüzden stoklarında tutuyorlar dedi. Bir çok ilaçta yurtdışından gelmiyormuş, önümüzdeki yıl ciddi sıkıntılar olacak dedi
O stokta tutanlar var ya tek duam muhtaç olsunlar inşallah
Civcikim bende yıllardır uyumadığımı uyuyorum demek ihtiyacımız varGünaydın kızlar
Şaka gibi yine bu saatte uyandım resmen uyumadığım günlerin acısını çıkarıyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?