Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim kızın doğum günü ve yeni geldi aklıma çok işim var çooook hediye bile almadım babası da akşam arar kutlar ne istiyorsan alıyım der .....ben desem şimdi mi geldi aklına oluyor
Mutlu güzel yaşları olsun kızımızın sağlıklı sıhhatli huzurlu ömrü olsun

Haha yok kız bana kim nazar etcek
Gerçi hayat sana güzel diyip duruyorlar da saçma sapan en nefret ettiğim cümle olabilir şu
He hayat bana güzel en dertli sensin benim hiçbir derdim yok
Buraya yazılan her şeye değiyor

Benim kızın doğum günü ve yeni geldi aklıma çok işim var çooook hediye bile almadım babası da akşam arar kutlar ne istiyorsan alıyım der .....ben desem şimdi mi geldi aklına oluyor
Güzel yaşları olsun inşallah hiç canını sıkıp moralini bozma her şeyi şipşak halledeceksin eminim

Aynen aynen bir de kış geldi havalar hep kapalı ondan da olabilir
İyi yapmışsın bosver

Haha yok kız bana kim nazar etcek
Gerçi hayat sana güzel diyip duruyorlar da saçma sapan en nefret ettiğim cümle olabilir şu
He hayat bana güzel en dertli sensin benim hiçbir derdim yok
Hayat zaten hep bize güzel canım boşver diyenleri keyfine bak
banada diyorlar hep hayat sana güzel heee heee diyorum bende

Canim minik piremsesin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yillara
Erkek milleti işte yorum yapmıyorum zira çok gerginim hepsine picak takasım geliyor
Buraya yazılan her şeye değiyor
Olabilir negom hayırlısı be

Evi havalandirdim
Süpürgesini filtresini temizledim
Süpürgeyi açtım
Kilimleri falan ciprtim
Koltuk örtulerini düzelttim
Kahve içtim kahvaltı canım istemedi, birazdan da buzluğa börek yapmaya kalkarım.
Dünden nohutlu tavuklu pilav var yemek yapmicam kendim yemezsem onu tabi
Bir de patlıcan atcam buzluga fırında kizartip
Halıları toplucam yarın yıkamaya gidecek. Halılar yokken yerleri elimle silme planım var da bakalim

Güzel ahlaklı bir ömür nasib etsin Rabbim Prensese sen cabucak yaparsın ortaya biseyler

Mutlu güzel yaşları olsun kızımızın sağlıklı sıhhatli huzurlu ömrü olsun

Güzel yaşları olsun inşallah hiç canını sıkıp moralini bozma her şeyi şipşak halledeceksin eminim

Canim minik piremsesin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yillara
Erkek milleti işte yorum yapmıyorum zira çok gerginim hepsine picak takasım geliyor

Güzel ahlaklı bir ömür nasib etsin Rabbim Prensese sen cabucak yaparsın ortaya biseyler
Hediye için istediği bir kitap serisi vardı sipariş ettiydim rehber öğretmen bu kitapları çocuklara okutmayın dedigi için iptal ettiydim ..... kardeşim aradı hazırlık yapmış onlarda kutlayacağız yaşıt teyzesi ve kuzeni var birlikte pasta almışlar diğer teyze börek yapmış buzluktan sarma pişirdim bende okul çıkışı gideceğim

Bi ev topladım
Az öncede balkon yıkadım.
Aaaaa unutmuşum
Eşim beyin iş kıyafetleri vardı balkonda gece yağmur yağmış kurumuş iyi bir eş olarak görevimi yaptım katlayıp yerine koydum
Kızımın uyku tulumunu yıkadım astım

Doğum günü kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…