Mutlu güzel yaşları olsun kızımızınBenim kızın doğum günü ve yeni geldi aklıma çok işim var çooook hediye bile almadım babası da akşam arar kutlar ne istiyorsan alıyım der .....ben desem şimdi mi geldi aklına oluyor
Buraya yazılan her şeye değiyorHaha yok kız bana kim nazar etcek
Gerçi hayat sana güzel diyip duruyorlar da saçma sapan en nefret ettiğim cümle olabilir şu
He hayat bana güzel en dertli sensin benim hiçbir derdim yok
Güzel yaşları olsun inşallah hiç canını sıkıp moralini bozma her şeyi şipşak halledeceksin eminimBenim kızın doğum günü ve yeni geldi aklıma çok işim var çooook hediye bile almadım babası da akşam arar kutlar ne istiyorsan alıyım der .....ben desem şimdi mi geldi aklına oluyor
Aynen aynen bir de kış geldi havalar hep kapalı ondan da olabilirCivcikim bende yıllardır uyumadığımı uyuyorum demek ihtiyacımız var
11 de gidicem diye işleri ayarlim dedim öyle bi uyku bastı ki uyumuşum arada uyanıp saatimi 10 a kurdum.
Çalmışta kapamış mıyım nolmuşsa telefonla uyandım 10:45 te.
Noldu her yeri bırakıp çıktım. Geldim dinleniyorum
Hayat zaten hep bize güzel canım boşver diyenleri keyfine bakHaha yok kız bana kim nazar etcek
Gerçi hayat sana güzel diyip duruyorlar da saçma sapan en nefret ettiğim cümle olabilir şu
He hayat bana güzel en dertli sensin benim hiçbir derdim yok
Canim minik piremsesin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yillaraBenim kızın doğum günü ve yeni geldi aklıma çok işim var çooook hediye bile almadım babası da akşam arar kutlar ne istiyorsan alıyım der .....ben desem şimdi mi geldi aklına oluyor
Olabilir negom hayırlısı beBuraya yazılan her şeye değiyor
Öyle canım zatenHayat zaten hep bize güzel canım boşver diyenleri keyfine bak
banada diyorlar hep hayat sana güzel heee heee diyorum bende
Bugünlerde hepimizin gözü yatakta ne hoşÇocukları gönderdim kahvaltı yaptım kaldırdım o arada dolaplar ve kombiyi sildim. Yemek ayarladım ve yattım hicbisey yapmadım. Hala yatıyorum
Perdeyi de açmadım oh belki sıcak ondandır.Bugünlerde hepimizin gözü yatakta ne hoş
Güzel ahlaklı bir ömür nasib etsin Rabbim PrenseseBenim kızın doğum günü ve yeni geldi aklıma çok işim var çooook hediye bile almadım babası da akşam arar kutlar ne istiyorsan alıyım der .....ben desem şimdi mi geldi aklına oluyor
Mutlu güzel yaşları olsun kızımızınsağlıklı sıhhatli huzurlu ömrü olsun
Güzel yaşları olsun inşallah hiç canını sıkıp moralini bozma her şeyi şipşak halledeceksin eminim
Canim minik piremsesin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yillara
Erkek milleti işte yorum yapmıyorum zira çok gerginim hepsine picak takasım geliyor
Hediye için istediği bir kitap serisi vardı sipariş ettiydim rehber öğretmen bu kitapları çocuklara okutmayın dedigi için iptal ettiydim ..... kardeşim aradı hazırlık yapmış onlarda kutlayacağız yaşıt teyzesi ve kuzeni var birlikte pasta almışlar diğer teyze börek yapmış buzluktan sarma pişirdim bende okul çıkışı gideceğimGüzel ahlaklı bir ömür nasib etsin Rabbim Prensesesen cabucak yaparsın ortaya biseyler
Usumedin miBi ev topladım
Az öncede balkon yıkadım.
Hava ılınmış kız. Gece buz gibiydi. Yağmurlu lodos gibide değil gibi de hava da benim gibi nasıl olduğunu bilemiyorUsumedin mi
Aaaaa unutmuşumBi ev topladım
Az öncede balkon yıkadım.
Musluk yaAaaaa unutmuşum
Eşim beyin iş kıyafetleri vardı balkonda gece yağmur yağmış kurumuş iyi bir eş olarak görevimi yaptım katlayıp yerine koydum
Kızımın uyku tulumunu yıkadım astım
Doğum günü kutlu olsunHediye için istediği bir kitap serisi vardı sipariş ettiydim rehber öğretmen bu kitapları çocuklara okutmayın dedigi için iptal ettiydim ..... kardeşim aradı hazırlık yapmış onlarda kutlayacağız yaşıt teyzesi ve kuzeni var birlikte pasta almışlar diğer teyze börek yapmış buzluktan sarma pişirdim bende okul çıkışı gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?