Dün geldi maalesef zam %36Bizim eczacı bahsetti bu durumdan, yılbaşından sonra ilaçlara %60 zam bekleniyormuş o yüzden stoklarında tutuyorlar dedi. Bir çok ilaçta yurtdışından gelmiyormuş, önümüzdeki yıl ciddi sıkıntılar olacak dedi
O nasıl bi polemikPilimikbir bana var o pilimik
Dün geldi maalesef zam %36
Özellikle mesajlarım takip edilip bulunan cinstenO nasıl bi polemik
Musluk ya
Peki mümkün müİşler bitti duşumu aldım akşam yemeğine kadar biraz kafa dinlenmekben yokum demek istiyorum
BelkideKalanı da yılbaşından sonra herhalde, alıştıra alıştıra töbe yarabbim ya
Yazarken bile dürtüldümPeki mümkün mü
İyi akşamlar ❤GünaydınnnnEki Görüntüle 3177176
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
@Jou
@Oriana
@Tenceresiz kaldim anne
Hani bazen için geçer on dakika uyusan yetecek ama bir türlü susmazlar ya işte öyle bir şeyYazarken bile dürtüldüm
Doğum günü kutlu olsunBenim kızın doğum günü ve yeni geldi aklıma çok işim var çooook hediye bile almadım babası da akşam arar kutlar ne istiyorsan alıyım der .....ben desem şimdi mi geldi aklına oluyor
Nice yaşları, hayırlı bir ömrü olsun inş.prensesin.Hediye için istediği bir kitap serisi vardı sipariş ettiydim rehber öğretmen bu kitapları çocuklara okutmayın dedigi için iptal ettiydim ..... kardeşim aradı hazırlık yapmış onlarda kutlayacağız yaşıt teyzesi ve kuzeni var birlikte pasta almışlar diğer teyze börek yapmış buzluktan sarma pişirdim bende okul çıkışı gideceğim
Doğum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı senelereBenim kızın doğum günü ve yeni geldi aklıma çok işim var çooook hediye bile almadım babası da akşam arar kutlar ne istiyorsan alıyım der .....ben desem şimdi mi geldi aklına oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?