Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hahahahahahah ayy krize girdimm yaaa
Bildiğin gün rutinimi anlattımm diyorum alla alla sayfa bukadar az değildi ne alaka bi baktım.başka yerdeyimm hahah
bı tuhaflık sezdim önce tarihe baktım 2021 diyorum bu sayfaya ne ara atladım. Baktım konu sahibi başka biri korktum ben nerdeyim diye

bı tuhaflık sezdim önce tarihe baktım 2021 diyorum bu sayfaya ne ara atladım. Baktım konu sahibi başka biri korktum ben nerdeyim diye
Alttada neişu varr anamm yavvv o konu

habu paçi kucağımdayken eli değdi oralara bırakmiyodu telefonu ya hahhahaha kopyalayıp buraya geldin bigüzel yapıştırdın dimi

Yalnizzz çaydanlık patlatıldı deyince aklıma birsürü şey geldii şaşkınlıklaa

İyi akşamlar güzel kadınlar

Yorgunum ama işimi gücümü halledip sağlıkla akşamı buldum şükürler olsun.

İşten sonra pazara çıktım
Eve dönüp aldıklarımı yerleştirdim
Eşim hamsileri ayıkladı, ben salatayı yapıp sofrayı kurdum, sonra tava yaptım hamsileri, kendime iki avuçtan buğulama yaptım
Sofrayı topladım, mutfağı topladım malum balık her yer elden geçti. Ocakta limon kabuğu yaktım ev güzel koksun diye
Mutfağın yerlerini robota sildirdim, elimle silsem daha içime siniyor ama halim kalmadı
Pazar koşturması olunca kızımla ilgilenemedim, küstü yattı iki gözümün çiçeği onu nazladım bi yarım saat

Çay faslındayım şimdi sonrasında duş alıp yatmayı planlıyorum, birazda dua edeceğim inş. Hepininiz Allaha emanet olun

Kilo mu verdin bunu kutlayalım hemen bende eşlik edeyim
Haha kutlayalım da sen de verdiysen kutlayalim vermeyene ödül yok

Bi dilim pasta yedim dah birsuru sey yiyesim vardi mutfagi girdim girdim ciktim sonra vazgectim bosver dedim ama aklim hala yiyemedigim kurabiyelerde ve cipslerde ve neler nelerde neyse ki evde abur cubur yok tehlike sifir
Yalnizzz çaydanlık patlatıldı deyince aklıma birsürü şey geldii şaşkınlıklaa
Ahh şu klavyenin otomatik değiştirmesi işin kötüsü sen söylemesen farkında bile degilim yanlış bir şey yazar bir gün de farketmem diye çok korkuyorum

Selam canlar cok sayfa vardı okuyamadım umarım herkes iyidr
Ben pert. misafirler gelmeye başlayınca anca odamı toplayıp hazırlanmaya vaktim oldu
Yemeğe de eltimler geldi
Tüm rutuslari yaptım dinleniyorum
Yemek derdim yok pazara kadar yeter diye düşünüyorum
Evmde temiz supurucem o kadar çok şükür bugünü de atlattım tek tek yazmaha üşendim ama hiç oturmadim öyle diim
Güzel geçti ama çok şükür
Umarım herkes iyidir

Merhaba, iyi geceler. Uzın süredir yok sayılırdım. Dün akşam yeni evimize geldik. 7 saatlik yolculuk, yol boyu kızımı oyalama, oto koltuğunda oturtmaya çalışma derken akşam neredeyse bir şey yapamadım. Sağolsun eşim eşyalar gelmeden önce inşaat pisliğini temizleyip evi de biraz temizlemeye çalışmıştı. Yine de ikinci defa üstünden geçtik annemle bazı yerlerin. Kim ne yaptı bilmiyorum, bebekten fırsat buldukça elimizden geldiğince hızlı ve temiz iş yapmaya çalıştık.

Yatak odası
Cam silindi,
Tül ve perde yıkandı,
Dolap, komidinler, şifonyer ve makyaj dolabı temizlenip, düzenlendi, eşyalar yerleştirildi,
Kalorifer peteği silindi,
Aynalar silindi,
Bazanın altı silinip yerleştirildi,
Baza kenarı ve yatak başlığı silindi,
Alez yıkandı, temiz nevresim serildi,
Yerler defalarca süpürülüp silindi,
Halılar serildi.

Oturma odası
Cam silindi,
Tül yıkandı stor perde silindi,
Köşe koltuğu silindi,
Kırlentler yıkandı,
Koltuğun bazasının altı silinip oraya ait eşyalar yerleştirildi,
Tv ve ünitenin tozu alındı,
Yerler süpürüldü silindi,
Halısı serildi.

Salon
Camlar silindi,
Tüller yıkandı, storlar silindi
Tv ünitesi silinip yerleştirildi,
Kırlentler yıkandı,
Yemek masası ve sandalyeleri silindi,
Yerler süpürülüp silindi,
Halısı serildi.

Mutfak

Cam ve balkon kapısı silindi,
Eski evdeyken kullanmadığım, temiz bir şekilde poşetinde bekleyen tül ve perde asıldı,
Dolaplar silindi,
Eşyalar yıkanıp yerlerine koyuldu,
Buzdolabı silindi yerleştirildi,
Masa ve sandalyeler silindi,
Ocak, davlumbaz ve fırın temizlendi,
Çöp kovası, patates soğan kovası yıkandı,
Yerler süpürülüp silindi,
Halısı serildi,

Çocuk odası
Cam silindi,
Tül ve fon perde yıkandı,
Dolap, komidin, şifonyer ve beşik silindi,
Kıyafetler, battaniyeler, nevresimler, bezler ve oyuncaklar yerlerine yerleştirildi,
Yerler süpürüldü.

Banyo

Tuvalet ve lavabo çamaşır suyu ile dezenfekte edildi,
Duş temizlendi,
Lavabonun altındaki dolap düzenlendi,
Çöp kovası temizlendi,
Yerler yıkandı,
Paspaslar serildi,
Ayna silindi.

Ayakkabılık ve holdeki raf üstünden düzenlendi.

Güle güle oturun sağlıkla mutlulukla

Evi havalandırdım
Wc yıkandı
Yatağımızı topladım
Evi süpürdüm
Mutfağı topladım
Çarşıya gittim perde diktirmeye ordan iş yerine gittim program yaptım ordan anneme geçtim karnımı doyurdum ordan eve geldim eşimin karnını doyurdum
Kızımın bütün biberon, emzik vs hepsini kaynattım

Kizlar herkese selam. Haftalik calistigim icin islerimi yeni bitirdim ve bu sure zarfinda evimle hic ilgilenemedim. Kizimi bugun asiya goturdukten sonra gorumceme ugradim evi cok yakin saglik ocagina. 40 haftalik hamile oldugu icin evini supurdum sildim toz aldim komple. Sonra eve geldim yemek hazirladim. Mutfagi topladim kizimi uyuttum son islerimi bitirdim. Takipteyim sizi yarin deriiin bir temizlik yapicam cam kapi girisicem. Vestiyeri de yarin duzenlerim. Hepinizi opuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…