Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yemeğe misafirim yok ama kısa süreli misafirimiz geldi gitti tatlı da yemediler sardım dolaaba kaldırdım
Bulaşık Makinesi bosaltmistim
Az bişi vardı kısa programa attım onuda boşaltıldı çay bardakları kondu
Sular kesildi 3 den beri su siparisi verdim onu bekliyorum hala
Şimdilik telase bitti
Yemek yicez onu aticam makineye bu kadar yarın ne yapcam bilmiyorum yemek olarak onuda düşünüyorum

Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Yemek sonrası mutfak süpüruldu
Çay içildi makine boşaltılcak ve bardaklar konacak yarın da gelirken balık Alicam
Yağlı kağıt arasında pişiricem mutfakta kapı açık şekilde
Tüp vardı balkonda yapıyorum ama köyde kaldı tupumuz
Böyle yapiyorim çok kokmuyor

İyi geceler hanımlar nasılsınız? umarım sağlıklı, huzurlu bir hafta sonunuz geçiyordur. ben yoğunluktan bir çok mesajı kaçırabiliyorum fakat bu topiktekileri, seviyorum, değer veriyorum aklımdasınız bilginiz olsun

Nego kuzum ödevleri yapamıyorum oysaki yazdığın her ödevin benim evdede olmasına ihtiyacım var. yetişemediğim doğrudur yılbaşı öncesi yardımcı arkadaş alayım diyorum

Dün ana banyodaki tortuları kazıyacağım diye kullandığım deterjanlar ellerimi deldi bunuda banyoda işim bittikten sonra farkettim eee noldu.1 gün temiz kaldımı tabiki hayır 2 banyoya dolap ayna misafir wc sinede sadece ayna takıldı matkap çalışıp toz oldu

O kadar plates yapıyorum ama dün temizlikte harbi yorulmuşum bugün bacaklarım ağrıyor du

Bugün pazarada gittim, akşama misafirimde vardı yeni gittiler şimdi mutfağı toplayayım en iyisi

Benden haberler bu şekilde ....

Geçen hafta eşim bir nikaha gitmişti, nikah şekeri olarak sihirli tohumlardan dağıtmışlar. Dün gece koydum suya bu gece ektim, merak ettim eken var mı hiç, cidden çiçek oluyor mu

Eklentiler

• IMG_20221217_232524.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20221217_232259.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20221217_104115.webp
    22 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20221217_232652.webp
    47 KB · Görüntüleme: 46
Kış düzeni yaptım evde kanepe yerleri falan değiştim.
Bugün katlanmayi bekleyen çamaşırimin olmamasinin huzurunu yaşıyorum.
Yarın detaylı balkon temizliği yapasım var.

Dip not : 3 gündür aç karnına bir diş sarımsak yutuyorum. Üzerimdeki halsizlik giymeye başladı. Boğaz da yutkunma zorluğu için başladım aslen ama baska faydalarını da görünce yazmak istedim.

i p e k esimde surekli sarimsak yutuyor ..karatay bu sekilde ise yaramadigini inceden de olsa bir cizik atilmasi gerektigni yada ikiye bilunmesi gerektigini soyluyor

Sarımsak Yutmanın Faydaları

- Sarımsak yutmak kişilere yüksek enerji verecektir ve gün boyu zindelik kazandıracaktır.

- Halsizlik ve bıkkınlık gibi sıkıntıların giderilmesinde son derece faydalıdır.

- Saç dökülmesi sıkıntısını giderecektir ve saçların parlak olmasını sağlayacaktır.

- Cinsel gücü arttırdığı için özellikle iktidarsızlık sorunu yaşayan kişilerin sorunlarına deva olacaktır.

- Saçkıran hastalığına neden olan faktörlerin giderilmesinde faydalıdır. Bu sayede saçların daha güçlü ve gür olmasını da yarar sağlamaktadır.

- Zehirlenme gibi durumlarda kişilerin yutması fayda sağlayacaktır. Bunun için kişinin ilk önce bilincinin açık olması gerekiyor.

- Sarımsak yutmak kişilerde akciğer bronşlarının açılmasında fayda sağlamaktadır. Açılan bronşlar sayesinde daha rahat nefes alınıp verilecektir.

- Gri soğuk algınlığı, nezle ve difteri gibi hastalıkların iyileştirilmesinde fayda sağlamaktadır.

- Kabızlık sorunu olan kişiler için her gün gece yatmadan önce bir diş sarımsak yutulması önerilmektedir. Bu sayede bağırsalar da bulunan parazitlerin de yok olmasını sağlayacaktır.

- Hazmı kolaylaştırıcı etkisi vardır ve bağırsaklar da bulunan kurtların düşürülmesinde faydalıdır.

- Kanın sulanmasında fayda sağlar ve akışkanlığını arttırır.

- Her gün düzenli olarak sarımsak yutmak kanser riskini engelleyecektir ve çitli hastalıklara karşı kişide direnç kazandıracaktır.

- Doğal bir ilaç olarak görülen sarımsak vücudun ihtiyacı olan mineral ve vitamini karşılayabilecek niteliktedir.

- Vücut kireçlenmesini engelleyeceği gibi bağışıklık sisteminin de güçlenmesinde fayda sağlayacaktır.

- Aşırı kilosu olan kişiler için sarımsak çok faydalıdır. Bunun için kişinin her gün sarımsak yutması önerilir ve uygun diyet listesi ile kilo verme süreci hızlandırılabilir.

- Vücutta bulunan yaraların hızlı bir şekilde iyileşmesini sağlar ve deri de bulunan olumsuzlukları giderir. Özellikle gençlerde çok görülen akne ve sivilce gibi cilt sıkıntılarını iyileştirir

Evet son yemeklerimde bitti kapalı olduğu için balkondaki masaya koydum Sabah dolaba koyarım
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Sabah bosalticam
Herkese iyi geceler

Nurcum bende çiğnemek iyidir diye biliyorum ama şifa kaynağı iltihaplara zaten bence her türlü faydalı

Ayrıca kokuda yapmicagi için zorlanilmazda sanırım dmi

i p e k esimde surekli sarimsak yutuyor ..karatay bu sekilde ise yaramadigini inceden de olsa bir cizik atilmasi gerektigni yada ikiye bilunmesi gerektigini soyluyor
O bile işe yaradı dostum ama bundan sonra bir de senin dediğin gibi yapayım sindirmesi daha kolay olur cigneniledebilirmis .

Kış ayında insanın kullanmadığı ilaç antibiyotik kalmıyor. Biraz da böyle denemek istedim.
Hatırlarsın çoğu zaman kalp carpintimdan ve halsizlikten sikayetciydim bunlar için de ilaçlar kullandım.

Baktım hep başa sarıyor bir de bunu denemeye başladım bakalım.

Eşin neden yutuyor?

esim de saglikli oldugu icin yutuyor bir ara corekotu cigniyordu ..esimde birde gastrit sorunu var yuttugu donemlerde etkilemedi onu

salcali ve yagli yemeker kotu yapiyor

esim de saglikli oldugu icin yutuyor bir ara corekotu cigniyordu ..esimde birde gastrit sorunu var yuttugu donemlerde etkilemedi onu

salcali ve yagli yemeker kotu yapiyor
İnsanın en iyi doktoru en başta yine kendisi.

Merhaba, iyi geceler. Bugün;
Bulaşık makinasını boşalttım,
Annemle kahvaltı hazırladık,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım,
Öğlen uykusundan önce kızımı hava almaya dışarı çıkardım,
Gelince neredeyse 8 saat kızımın odası ile uğraştım. Battaniyeleri hurca koyup dolabına kaldırdım. Artık kullanmadığım ama ikinci çocuk olursa diye saklamak istediğim eşyaları ayırıp, güzelce paketleyip dolabın üstüne koydum. Küçülen kıyafetlerini ve oynamadığı oyuncaklarını ayırdım. Birkaçını hatıra olarak aldım, diğerlerini bağışlayacağım.
Diğer odalara gidecek, koltuk bazalarının altına koyulacakları yerleştirdim. Satmak istediğim ürünleri kenara ayırdım.
Balkonda biriken yaklaşık 15 tane koliyi annem attı,
Yemeği annem yaptı, mutfağı topladı, sağolsun yarına kızım için çorba yaptı. Bana da dondurucuya gözleme yapıp koydu. Yarın dönüyor, birkaç gün kahvaltıda onları yerim,
Banyo dolabını, aynalı dolabı ve çamaşır makinasının üstünü düzenledim, yerleştirdim,
Havluları koyduğum kutuları düzenledim,
Dört makina çamaşır yıkandı,
Dün yıkananlardan kuruyanları katlayıp kenara koydum,
Ayakkabılık olarak kullanacağımız dolabın üstünü düzenledim biraz,
Kitaplığı topladım, yeni bir düzen yaptım,
Kızımın oyuncaklarını ve kitaplarını topladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…