Düzenli Evimiz & Hayatımız

iyi ozaman

dun bu erkeklere acinmaz meselesini esimle konustuk ..dedim ki parayo sen kazaniyorsun nasil acimiyorsun harcamaya

harca gitsin aciyormusun sen dedi

valla emegine de sana da kiyamiyorum harcamaya dedim

ama srn kadin olsan adami borca sokar batirirmissin dedim aynrn oyle diyor

Günün özeti: sular gelmişti çamaşır ve bulaşık makinesi ni çalıştırdım kahvaltı hazırladım ssofrayı topladım elektirik kesintisi oldu çıkan bulaşıkları elde yıkadım yağ sökücü ile ocak fırın davlumbaz silindi elektirik gelince tüm evi süpürdüm kızım viledayla sildi market alışverişi yaptım toz alma işini de kızıma yaptırdım bulaşık makinesi ile çamaşır makinesi ni boşaltım akşam yemeğini hazırladım şimdilik bu kadar

Bugün neler yapmışım ben
Sabah kahvaltısı hazırladım.
Evi süpürdüm
Yatak odasına geçiş yaptım baza altına el attım fazlalık gördüklerimi ayıkladım içini silip hurçları yerleştirdim.
1 poşet küçülen, eskiyen çamaşır ayıkladım.
Şifonyerdeki 3 Çekmeceyi boşalttım sildim düzenledim yerleştirdim.Fazlalıkları ayıkladım.
Küçük komidinin çekmecesini düzenledim.
Giysi dolabının içini sildim rafların tozunu aldım.
Komidinlerin makyaj masasının heryerin tozunu aldım.
Yatağı süpürdüm, Nevresimleri değiştirdim.
Odayı, mutfağı tekrar süpürdüm, sildim.
Koltuk örtülerini silkeledim.
Bebişi yıkadım.
Wc, lavabo çamaşır suladım.
1 posta çamaşır katladım yerleştirdim.
Beyazları katladım ama yerleştiremedim henüz.
Oğlanı eşim yıkadı sağolsun üzerini giyindirdim söküğü vardı diktim.
Sandalyelerin tozunu aldım.
Mama sandalyesini sildim.
Duş aldım.
Yemeğim var.
Belim kopuyor ağrıdan işler hiç bitmiyor.
Evi dip köşe temizledim içim rahatladı zihnim toparlandı resmen.

Sevgi varya ah körolasıca sevgi hiç bir şeyine kıyamıyorum, yıllardır kahvaltısını yemeğini evden hazırlarım, ne giymiş ne yemiş ne kadar uyumuş. Kendi parama kıyarım onunkine kıyamam, kaynanam acıma buna bu kadar ne hınzırdır o diyor ama hakkını yiyemem o da bana kıyamaz. Bugün yoruldum diye deli oldu yemeğe götüreyim seni dedi, yarın sabahki kahvaltı misafirini de haftaya ertelemiş yat sen yarın dedi. Böyle ediyle büdü birbirimizi nazlıyoruz

masallah Allah nazarlardan korusun sizi

Maşallah Rabbim muhabbetinizi artırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…