- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
iyi ozamanYarın eşimin izin günü, haftada tek gün izin yapıyor ve yedi ay sonra bu ay Pazar gününe denk geldi izni o yüzden bu akşam onun keyif akşamı, dışardan söylemeyi düşündüm ama kıyamadım köfte, patates,piyaz seviyor garibim, o gelene kadar bi gayret daha halledeceğim inş. Bu sabah boynum tutuk kalktım zaten işleri tek tarafımla yaptım resmen, sıcak bir duş alırım toparlanırım şimdi. İki gözümün çiçeği bir akşam keyif yapacak aylar sonra sevdiği şeyleri yesin dedim kendi kendimeiçimdeki şeytan erkeklere acınmaz diyor ama dinlememeye çalışıyorum Yarın sabah kahvaltıya da misafir var miss gibiyim yani
havalar cok degisik carpiyor insani gecmis olsunmisafir gitti mutfağı biraz topladım başıma bir ağrı girdi çıkmakta bilmiyor
Bir ağrı kesici aldım kaldım yerden devam edeyim
Aktif Lora gözün aydın, çok çok sevindim yoğun bakımdan çıkmasına, daha iyi olacak Allahın izniyle, hep dualarımdasın
Amiin inşallah
Çok yoruldun kaç gündürmisafir gitti mutfağı biraz topladım başıma bir ağrı girdi çıkmakta bilmiyor
Bir ağrı kesici aldım kaldım yerden devam edeyim
yaparsin yaparsin loramBugün epey çalıştık çocuklarla. Yarın sabahta bakarız biraz sonra serbest birakicam. Bende dipli biseyler düşünüyorum evi ayağa kaldırmak istiyorum.
Başımın ağrısını anlatamamÇok yoruldun kaç gündür
aynisi komsumda da varmis kac gundur gecmiyor diyor :/Başımın ağrısını anlatamam
Mutfağa gidip iki toplayıp gelip yatıyorum
aksi gibi bugünü bulduaynisi komsumda da varmis kac gundur gecmiyor diyor :/
Sevgi varya ah körolasıca sevgiiyi ozaman
dun bu erkeklere acinmaz meselesini esimle konustuk ..dedim ki parayo sen kazaniyorsun nasil acimiyorsun harcamaya
harca gitsin aciyormusun sen dedi
valla emegine de sana da kiyamiyorum harcamaya dedim
ama srn kadin olsan adami borca sokar batirirmissin dedim aynrn oyle diyor
Tamsiyonuna baktın mı kuzum, çok yorgunsan çıkar fark etmedenBaşımın ağrısını anlatamam
Mutfağa gidip iki toplayıp gelip yatıyorum
Tek taraflı ağrı midemde bulanıyor ya sitresten ya yorğunluktanTamsiyonuna baktın mı kuzum, çok yorgunsan çıkar fark etmeden
masallah Allah nazarlardan korusun siziSevgi varya ah körolasıca sevgihiç bir şeyine kıyamıyorum, yıllardır kahvaltısını yemeğini evden hazırlarım, ne giymiş ne yemiş ne kadar uyumuş. Kendi parama kıyarım onunkine kıyamam, kaynanam acıma buna bu kadar ne hınzırdır o diyor ama hakkını yiyemem o da bana kıyamaz. Bugün yoruldum diye deli oldu yemeğe götüreyim seni dedi, yarın sabahki kahvaltı misafirini de haftaya ertelemiş yat sen yarın dedi. Böyle ediyle büdü birbirimizi nazlıyoruz
Maşallah Rabbim muhabbetinizi artırsınSevgi varya ah körolasıca sevgihiç bir şeyine kıyamıyorum, yıllardır kahvaltısını yemeğini evden hazırlarım, ne giymiş ne yemiş ne kadar uyumuş. Kendi parama kıyarım onunkine kıyamam, kaynanam acıma buna bu kadar ne hınzırdır o diyor ama hakkını yiyemem o da bana kıyamaz. Bugün yoruldum diye deli oldu yemeğe götüreyim seni dedi, yarın sabahki kahvaltı misafirini de haftaya ertelemiş yat sen yarın dedi. Böyle ediyle büdü birbirimizi nazlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?