Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok şükür

Yaaa aynen.canim cam silmek istiyor ama herkes evde.
Ama evde kimse olmasa silesim gelmez
Bence herkes bi işin ucundan tutsun İmece olur. Geçen sefer cam silmek isteyince eşimin evde olduğu günü bekledim. Onun boyu bayaa uzun ben kısayım.
Perde ya da tülü bilerek biraz söktüm kaza süsü verip. Düğmeleri sarktı.
Aşkım bunlar çıktı yaa dedim, gösterirken beş düğme kadar daha indi.
Ya tüller çok kirli dur ben bunları makineye atayım dedim, sonra hepsini söktüm. O da öyle seyretti. E temiz tülleri kirli camlara takmamız çok kötü bir fikir, en iyisi camları da sileyim diye elime bezi aldım, gel buraya aşağı düşeceksin, ben silerim deyip bezi elimden aldı ve sildi camları. Ama bu kez aynı şeyi yapamam
Değişik bir fikir bulmam lazım.

Ellerinize sağlık, darısı başımıza
Allah razı olsun yapmak zorunda gibiydim bu vakitten sonra görüp görebileceğimiz son güneşlerdendi kışın silinmiyor bezi atınca üstünde donuyor yoksa
bi de 15 tatilde böyle bi güzel güneş olsa siler kışı kapatırım

Geçen kış Benim kv balkon kar buz doluyken sıcak su döküp yıkadı . Benden de yardım istiyor bide

sabah kalhvalti uapildi
2 makina camasir yikandi biri katlanip konuldu
digeri sallaniyor balkonda

durduk yere is cikardim

cocuk odasinda kizin bazasi kirikti uzun zamandir hadi onu atalim
ranzanin yavru yatacagina yatsin dedim

yavru kismini bosalttik baza yi esim parcaladi cikardi

bazanin yatagi oraya sigmadi esim yatagi kesti (yatak eski )

zaten benim maksadim yatak ve bazayi yenilemekti hedefime ulastim

bir suru ivir zivir esya cikti icinden onlar ortada kaldi

cocuk odasin dip kose topladik kitapligi temizledim geri donusum icin ayridim kiminsii

odevi de cikartmis oldum aradan

Canım kızlar

Pert olmuş bir günü bitirdim sayılır

Yataklar topladı
Yatak odasının tozu alındı
Salon camlarını sildim, çerçeveleri cifledim
Camların dışındaki küpeşteleri ve dış dekorları sildim
Salondaki iki kapıyı da sildim
Detaylı toz aldım
Salon halısınında sirkeli bezle tozunu aldım
Tüm evin yerlerini süpürdüm, sildim
4 makina perdeler yıkandı
Montları makinaya attım yıkanıyorlar
İki banyonunda klozet ve lavabosunu temizledim detaylısı yarın inş
Perdeleri astım

Facia salon camlarımdan kurtulmuş olmanın haklı gururu içerisindeyim Totom başım tutuldu ama başardım Akşama yemek yok ama olsundu

Eklentiler

• IMG_20221217_142013.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20221217_142007.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20221217_135131.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20221217_123521.webp
    144 KB · Görüntüleme: 50
bence kendini simart disardan soyle haketmisssin

Dışarı assam da dert doğal gaz olmadığı için kömür kokusu siniyor hemen çamaşırlara. Ne kadar havalandırsam da evin nem oranı %80 i geçti. Günlük rutine dönünce bu kadar çamaşır çıkmıyor zaten. Bir ya da iki makina anca yıkıyorum günlük.

Ellerinize sağlık. Misafirlerinizle bol muhabbetli, eğlenceli bir gün diliyorum.

bence kendini simart disardan soyle haketmisssin
Yarın eşimin izin günü, haftada tek gün izin yapıyor ve yedi ay sonra bu ay Pazar gününe denk geldi izni o yüzden bu akşam onun keyif akşamı, dışardan söylemeyi düşündüm ama kıyamadım köfte, patates,piyaz seviyor garibim, o gelene kadar bi gayret daha halledeceğim inş. Bu sabah boynum tutuk kalktım zaten işleri tek tarafımla yaptım resmen, sıcak bir duş alırım toparlanırım şimdi. İki gözümün çiçeği bir akşam keyif yapacak aylar sonra sevdiği şeyleri yesin dedim kendi kendime içimdeki şeytan erkeklere acınmaz diyor ama dinlememeye çalışıyorum Yarın sabah kahvaltıya da misafir var miss gibiyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…