- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Afiyet olsun canımBende yapayım bir kahve
Çok şükürBabam çıktı yoğun bakımdan sabah. Normal odaya geçti elhamdülillah. Sol kolunda dün bugünde sol bacaginda ağrı hissediyormus. Rabbim kalkıp yürüyebilmesini de nasib etsin inşallah Dua eden herkese tekrar teşekkür ederim gönlünüzde ne varsa Rabbim versin hayırlısı ileNego başta sana çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Bence herkes bi işin ucundan tutsunYaaa aynen.canim cam silmek istiyor ama herkes evde.
Ama evde kimse olmasa silesim gelmez
Ahahahah Ocak da Aralık'tan güzelYarın zaten bugünden güzel
Tüm camları silmişim benim kafa garanti güzelAhahahah Ocak da Aralık'tan güzel
Bi de kafamız nasıl güzel
Ellerinize sağlık, darısı başımızaTüm camları silmişim benim kafa garanti güzel
Allah razı olsun yapmak zorunda gibiydim bu vakitten sonra görüp görebileceğimiz son güneşlerdendi kışın silinmiyor bezi atınca üstünde donuyor yoksaEllerinize sağlık, darısı başımıza
Maşallah maşallah o 10 cami silsem yerimden kalkamıyorum harikasin10 tane camekan camı
3 tane uzun cam
3 tane kısa cam
Ve bir cam balkon kapısı silmişim a dostlar kahve yapan yoğ mi ?
Şu an bende sırt üstü düşmüş kaplumbağa gibiyimMaşallah maşallah o 10 cami silsem yerimden kalkamıyorum harikasin
Geçen kış Benim kv balkon kar buz doluyken sıcak su döküp yıkadı . Benden de yardım istiyor bideAllah razı olsun yapmak zorunda gibiydim bu vakitten sonra görüp görebileceğimiz son güneşlerdendi kışın silinmiyor bezi atınca üstünde donuyor yoksa
bi de 15 tatilde böyle bi güzel güneş olsa siler kışı kapatırım
selamlar17 aralık ödevi
Ayrıntılı toz almak.
Kitaplığı olanlar için düzenlemek.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
@D U T
ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
@Jou
@Oriana
Minik Duduklu Tencere
bence kendini simart disardan soyle haketmisssinCanım kızlar
Pert olmuş bir günü bitirdim sayılır
Yataklar topladı
Yatak odasının tozu alındı
Salon camlarını sildim, çerçeveleri cifledim
Camların dışındaki küpeşteleri ve dış dekorları sildim
Salondaki iki kapıyı da sildim
Detaylı toz aldım
Salon halısınında sirkeli bezle tozunu aldım
Tüm evin yerlerini süpürdüm, sildim
4 makina perdeler yıkandı
Montları makinaya attım yıkanıyorlar
İki banyonunda klozet ve lavabosunu temizledim detaylısı yarın inş
Perdeleri astım
Facia salon camlarımdan kurtulmuş olmanın haklı gururu içerisindeyimTotom başım tutuldu ama başardım Akşama yemek yok ama olsundu
Dışarı assam da dert doğal gaz olmadığı için kömür kokusu siniyor hemen çamaşırlara. Ne kadar havalandırsam da evin nem oranı %80 i geçti. Günlük rutine dönünce bu kadar çamaşır çıkmıyor zaten. Bir ya da iki makina anca yıkıyorum günlük.Ayy sorma camasir bende de dert dün astım hava güzeldi güya ama yine kurumamis güneş görüyor şimdi bakalm ne olcak
Misafir gelicek revani yaptım tuzlu susamlı kurabiyemde vardı buzluktan çıkardım isittim o da hazır çaya gelcekler zaten ogleden sonra
bakalm belki yemeğe de gelcek misafir o tam belli değil
Yarın eşimin izin günü, haftada tek gün izin yapıyor ve yedi ay sonra bu ay Pazar gününe denk geldi izni o yüzden bu akşam onun keyif akşamı, dışardan söylemeyi düşündüm ama kıyamadım köfte, patates,piyaz seviyor garibim, o gelene kadar bi gayret daha halledeceğim inş. Bu sabah boynum tutuk kalktım zaten işleri tek tarafımla yaptım resmen, sıcak bir duş alırım toparlanırım şimdi. İki gözümün çiçeği bir akşam keyif yapacak aylar sonra sevdiği şeyleri yesin dedim kendi kendimebence kendini simart disardan soyle haketmisssin
Gel kader arkadaşım gel10 tane camekan camı
3 tane uzun cam
3 tane kısa cam
Ve bir cam balkon kapısı silmişim a dostlar kahve yapan yoğ mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?