• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün ki planım

🔸 Oturma odasının kalan koltukları yıkamak
🔸 Cam silecektim ama ayaz var vazgeçtim, hasta olmamam lazım
🔸 Wc temizlemek
🔸 Banyo temizlemek
🔸 Yemek yapmak
🔸 Kapıları silmek
🔸 Toz almak
🔸 Pencere önlerini silmek
🔸 Bir dolap içi düzenlemek

Manevi listem
🔸 Kuran'ı Kerim okumak
🔸 Esma okumak
🔸 Dizi izlemek
🔸 Kitap okumak
🔸 Spor yapmak

Bugün ki planım

🔸 Wc temizlemek
🔸 Banyo temizlemek
🔸 Yemek yapmak
🔸 Kapıları silmek
🔸 Toz almak

Manevi listem
🔸 Kuran'ı Kerim okumak
🔸 Esma okumak
🔸 Dizi izlemek
🔸 Kitap okumak
🔸 Spor yapmak
Allah güç kuvvet versin haydi bismillah :) bende cam silcektim ama kar yağmış ne güzel kaldı cam :)

Bugün ki planım

🔸 Wc temizlemek
🔸 Banyo temizlemek
🔸 Yemek yapmak
🔸 Kapıları silmek
🔸 Toz almak

Manevi listem
🔸 Kuran'ı Kerim okumak
🔸 Esma okumak
🔸 Dizi izlemek
🔸 Kitap okumak
🔸 Spor yapmak

Sen iki çocuk ve sunnet temizliğiyle bu manevi listeyi yaparsan ben kendimi atarım negom camdan balkondan 🙈 Bugün hava soguk biraz, atmayı erteleyebilirim 😂

Günaydın herkese güne sinir krizi geçirerek başladım. Yatakları topladım Kıızm da bu ara bir iştahsız ki anlatamam sadece doktorun verdiği mamayı içiyor ona kahvaltı yaptırırken kustu o kusunca içime içime delirdim 😣 temizlerken üstteki sanki mehteran takımı gibi yürüyüp düşman ordusuna kapı kapatır gibi kapıları kapıyordu yeter artık diye çığlık çığlığa gittim. 😂 İnş duymuştur bıktım artık.

Günaydın herkese güne sinir krizi geçirerek başladım. Yatakları topladım Kıızm da bu ara bir iştahsız ki anlatamam sadece doktorun verdiği mamayı içiyor ona kahvaltı yaptırırken kustu o kusunca içime içime delirdim 😣 temizlerken üstteki sanki mehteran takımı gibi yürüyüp düşman ordusuna kapı kapatır gibi kapıları kapıyordu yeter artık diye çığlık çığlığa gittim. 😂 İnş duymuştur bıktım artık.
Ay bu çocukların kusmasi beni öldürecek :( yeseler ne olur ki sanki. Benimde vardı tepemde 2 çocuklu biri gece 2 ye kadar çocukları tepinirdi tepemde şükür gittiler ama şimdi 4 çocuklu biri geldi :confused: :olamaz:

17 Ocak Ödevi

🔸 Halıları fırçalamak
🔸 Bir dolap üstü silmek
🔸 Buzdolabı temizlemek
🔸 Tost makinesi temizlemek
🔸 Ivır zıvır koyduğumuz kutu, çekmece her ise orayı düzenlemek

İçinden istediğinizi yaparsınız 😊

@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
@MenekseSare
@Niran Nevra
E emtllah93
Yarın yemekli kalabalık misafirim var bugün evi süpüreceğim ve tatlılarını haxirlayacağim😣

Komşunla konuşsana canım böyle olmaz ki

Back
X