- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
İşaret parmağını kim yediHala uyuyorumTek gözüm kapalı orta parmağ ile size mesaj yazıyorum
Günaydın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşaret parmağını kim yediHala uyuyorumTek gözüm kapalı orta parmağ ile size mesaj yazıyorum
Günaydın![]()
Onunla yapamadım negomm anlaşamadıkİşaret parmağını kim yedi![]()
Bunun daha çocugu 4 aylık büyüdüğünde hiç durmaz bunlar.Ay bu çocukların kusmasi beni öldürecekyeseler ne olur ki sanki. Benimde vardı tepemde 2 çocuklu biri gece 2 ye kadar çocukları tepinirdi tepemde şükür gittiler ama şimdi 4 çocuklu biri geldi
![]()
![]()
Konuştum Anlamıyor ki laftan bir de öğretmen. Geçen sene balkonda otururken tepeme ayakkabı kutusu düştü. Balkondan silkelenmesi falan daha yeni yeni bitti ama bu ses bitmez. Karşılığında bende kapıları çarpıyorum daha fazla yapıyor.Komşunla konuşsana canım böyle olmaz ki
İnşallah bişey yoktur canım. Ne zaman gidecen. Bizede haber etÇok şükür canım uyandım :) çok sağol iyiyim bi sıkıntı yok gibi duruyor ama gidecem bakalım doktora.
Hayırlı yolculuklar canım şimdidenKarne günü oleeeyyy:)
Bugünden itibaren çamaşır yıka katla ayır valize koy zamanı başlıyor bana:)
Gitmeden önce de evi bir parlatırım dönünce temiz olsun :)
6 ay sonra anneme gidiyorum oh beee :)
Bizde sabah erken aldık küçüğün karneyi, öğleden sonra da büyüğün olacakKarne almaya gittim geldim. Gece bebeğe adam baktı ben yattım ama yarım yamalak bir uyku. Mal gibi hissediyorum. Kafamda sepet var sanki. Uyusam düzelir mi daha mi kötü olur bilmiyorum. Bugün izinli olsamNego
Nasıl karnelerBizde sabah erken aldık küçüğün karneyi, öğleden sonra da büyüğün olacak
Dinlen canım tabi ki ne demek bana sormana bile gerek yok ❤
Bugün karne günü nego ne işi17 Ocak Ödevi
Halıları fırçalamak
Bir dolap üstü silmek
Buzdolabı temizlemek
Tost makinesi temizlemek
Ivır zıvır koyduğumuz kutu, çekmece her ise orayı düzenlemek
İçinden istediğinizi yaparsınız
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
Niloyatospikk
@Niran Nevra
@emtllah93
Evet ilerleyen yaşlarda sonra hastalık oluyor bayadır silmediğim için elle sildim geçicem viledaya ben de daha kolaylık viledaCanım çok geçmiş olsun
Yerleri elle silmek daha temiz yapıyor ama canım sürekli yapma sonra o dizler mahvoluyor yaş ilerledikçe, boyun bel hepsi. Ben hep öyle silerdim artık sadece büyük temizlik de
Ben de aklımdan buzdolabını sileyim diyordum iyi oldu17 Ocak Ödevi
Halıları fırçalamak
Bir dolap üstü silmek
Buzdolabı temizlemek
Tost makinesi temizlemek
Ivır zıvır koyduğumuz kutu, çekmece her ise orayı düzenlemek
İçinden istediğinizi yaparsınız
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
Niloyatospikk
@Niran Nevra
@emtllah93
Çok geçmiş olsun sağlık ihmale gelmez aman dikkatOnlar için korktum zateneşim in hastane işi var senide gösterelim dedi gidicez.
Ayy neredesiniz kar yağmış biz de güneş varAllah güç kuvvet versin haydi bismillah :) bende cam silcektim ama kar yağmış ne güzel kaldı cam :)
Günaydın kaç yaşında canım kızın benimki hiç yemez laf olarak söylemiyorum gerçekten yemez hep tükürür diliyle ilk başta bi tadar istediği şey değilse hemen atar 2.5 yaşında dişleri çıkmadan önce daha çok şey yiyordu dişleri çıktı seviniyordum şimdi de çok seçiyor süt de süt köfte tarhana yoğurt başka hiçbir şey yemez Dr a da götürdüm napiyim artık bıraktım ne yerse yesin çok üzülüyorum ama nafileGünaydın herkese güne sinir krizi geçirerek başladım. Yatakları topladım Kıızm da bu ara bir iştahsız ki anlatamam sadece doktorun verdiği mamayı içiyor ona kahvaltı yaptırırken kustu o kusunca içime içime delirdimtemizlerken üstteki sanki mehteran takımı gibi yürüyüp düşman ordusuna kapı kapatır gibi kapıları kapıyordu yeter artık diye çığlık çığlığa gittim.
İnş duymuştur bıktım artık.