Düzenli Evimiz & Hayatımız

yozgat koylerinde yasana buz tutmalarini duyunca bende sukretmistim

arkadaslar var yozgatki 3 senedir burdalar ve buraya yerledtiler burdan gitmek istemiyorlar

deniz var hem de sicak burasi diyorlar

Evet onlar sıcagi cok seviyorlar.ama hakketen cok soguk ya.bi adanali olarak ilk defa orda kar gördüm. Oğlum kücüktü bi o pecereden bi o pencereye kosmustuk hey gidi günler
Akdeniz iklimini görmüş biri olarak asla tercih etmem oraları. Kışın soğuk falan ama yazın buranın güzelliği hiçbir yerde yok
Eylül de bile Antalya da fenalık geçirmiştim

‍♀Evi havalandirdim
Yatagi duzelttim
Kahvalti hzirladim, mutfagi topladim
Komposto yaptım soguyor
Buzluktan sarma çıkardım ocağa koydum
Patlıcanları yaglayip firina attim, dün temizlediğin firinda da patlıcan kizartmak biraz şov bence
Karnıyarık yapcam icini hazirladim. Biraz fazla yapıp kalanı soklandirip buzluğa atcam

Birazdan evi supurtup sildiririm, toz alırım başka da bir şey yok. Şimdi bi kahve molasi

Günaydın
Bulaşık Makinesine bulaşıklar diziildi
Çöpler attirildi
Yataklar toplandi
Ev süpüruldu
Dün gece çok üşüdüm aferin sinüs içmeme rağmen
Sinüsler gene tıkalı herhlde geniz akintisi da var 1 saat sonra sağlık ocağına sonra da araştırma hastanesine gdiicez
Airfery aldım sonunda
Kumtel 8.5 lt
Promosyon yattı da bide tost Makinesi aldım altusun bakalm insllh yarar
Mutfakta kziattma yapmak eziyetti kokusu vs rahat ederim en azından

Köydeki evde ayrı mutfak dert olmuyor fazla ama burda malesf zor oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-20-12-44-27-95_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2022-12-20-12-44-13-12_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 33
Evet onlar sıcagi cok seviyorlar.ama hakketen cok soguk ya.bi adanali olarak ilk defa orda kar gördüm. Oğlum kücüktü bi o pecereden bi o pencereye kosmustuk hey gidi günler
Bende 9 yaş gibi yaşamıştım o duyguyu birde nisan ayıydı karda yuvarlanan kuzulara montunu örtmüştüm

Canım çünkü alerji şurubu iştah açar ve uyku yapar. Bazen doktorlar bu yan etkisinden dolayı yazabiliyor. Ne yazdıysa kullan sen.
Yaa o zaman veriyim baya tecrübeli de bi doktor sorguluyorum dünden beri niye verdi diye

yozgat koylerinde yasana buz tutmalarini duyunca bende sukretmistim

arkadaslar var yozgatki 3 senedir burdalar ve buraya yerledtiler burdan gitmek istemiyorlar

deniz var hem de sicak burasi diyorlar
Temmuzun sıcağında yozgatta hırka giydim akşam

Güle güle kullan

Kendimi modive ediyorum
Evi toplayıp,toz alıp, banyolarıda elden geçirem birde mutfağı düzene soktutan sonra.
Kitap patanieye kahve keyfisi yapacağım
Evi genelini yatakları topladım
Banyoları çamaşır suyula ovdum
Toz aldım
Evi havalandırdım
Mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım
Çamaşır serdim kuruyanları topladım katladım
Makineye çamaşır attım
Üzerine bugün evi süpürüp mutfağı ellimle sildim
Kahveyi kitapı hak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…