Sağol canımGüle güle kullan
Adamlar bizden daha çok yer gece yemeğii ama kiloda almazlarr buda vay halimizee
Evett yaa niye kilo almıyo bunlarr sinir oluyorummValla öyle ya ben yemiycem diye yırtındıkça genişliyorum, adam sırım gibi, haksızlık ama yaaa :)))
He bilmiyordum demek ki misafirleri varEn son misafiri gelecekti uğrayamam belki dedi ama üstünden 2 gün geçti
Gulme negooooooooo
Bir gunde elimi tut benden yana ol zalım gadınKurdale gelir sana o zaman diyecam de yattığına say diyebilir Nego
Evett yaa niye kilo almıyo bunlarr sinir oluyorummyemek yemeği cok severimm hpe yesemde almasam kilo keske
Aslında haftada birgün ödüllendirebilirsin kendini mesela pazar hep diyet yapınca insan sıkıliyorr daha çok yiyorr buseferrTek temennimiz o:))
İki gündür türlü hamur işleri uçuşuyor beynimde çi börek, kete falan :))))) ruhum şişman :))))
Geldi canımNego suyunuz geldi mi ?
Gecmis olsun asko, benimde bir gece ansızın nobette çıkmıştı alerjim.burnum o kadar akiyorduki hic is yapamiyordum en son pecete tıkamistik cunku ilaclar fayda etmemiştiEvet yıllardir.alerjim çok ağir.saati gecse hapsurma damak kasintisi.
Olurda 2 yada 3 gün icmezsem ki gecen yillarda olmustu,esim doktora zor yetistirdi.gözlerimi bile açamıyorum.
Yani icmezsem paramparca olabilirimo derece şiddetli
Üzüldüm jes, inşallah bir yol bulunup uzlaşılır. Firma da zararı karşılar.Sagolasin canim benim insallah saglikla hayirla otururuz.
Bende onu uyuttukca ufak ufak yapiyorum biseyler.
Maalesef sigortali degildi. Akraba araci oldu diye ses etmedi eşim gördü sonunda ebesinin şeyini.
Demirbaslari onlar topladi sardi. Biz gerisini koliledik. Benim hasar da demirbaslarda zaten.
firinda tavuk patetes yaptım mercimek çorbası birde salata yapacağımAkşama ne yemek yapacağıma karar veremiyorum.
Sizler napiyosunuz? belki fikir olur.
Aslında haftada birgün ödüllendirebilirsin kendini mesela pazar hep diyet yapınca insan sıkıliyorr daha çok yiyorr buseferr
Benim bekarken gittiğim diyetisyen oyle demişti hafta bigün kendini odüllendirebilirsin dedi hemen almazsın dedi ama sadece saat 4 5 gibi ye dedi ondan sonra yeme dedi
Şehriye çorbası ,barbunya ,pilav yaptım. Köfte patates yapıcam birde.Akşama ne yemek yapacağıma karar veremiyorum.
Sizler napiyosunuz? belki fikir olur.
Ellerine sağlık süpersinŞehriye çorbası ,barbunya ,pilav yaptım. Köfte patates yapıcam birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?