Tavuk suyu çorbasıAkşama ne yemek yapacağıma karar veremiyorum.
Sizler napiyosunuz? belki fikir olur.
Bizim de köpek dişleri geliyor gölgecimsweetgirlcandy canım hiç üzülme benim oğlan 11 buçuk yaş döneminde nerdeyse doğru düzgün hiçbir şey yemedi neler neler yaptım döktüm yaptım döktüm köpek dişleri çıkıyordu o dönemde kaç ay sürdü inan şimdi hatırlamıyorum ama gelişimi normal ilerledi ona rağmen. Sonra sonra açıldı iştahı. Doktorunuz ne önerdi bilmiyorum Teneffus Zili ne de yazdım bizde nutrigen üzüm şurubu işe yaradı. Bir de çinko şurupları iştah açıyor yine doktorunuza danışarak verebilirsin aklında olsun
Yeşil mercimeği nasıl pişiriyorsun tarif verebilir misin?Tavuk suyu çorbası
Kara şimşek var bugün
Firinda biber dolma
Cacık
Bütün dolaplar çekmeceler dökülüp temizlendi sadece çorap çekmecesini elden geçirmem lazım onu yapabilirim vakit bulabilirsem.20 aralık ödevi
Bir dolap üstü silmek.
Ivır zıvır çekmecesi,kutusu hangisi varsa düzenlemek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@Sidraa
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@D U T
@ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
Jou
@Oriana
@Tenceresiz kaldim anne
@Tubismavis
@Verafly
Bugün burası da buz gibi oldu birden bire soğunuz geldi bizlere deGünaydınkar soğuklari başladı galiba titretti beni
Alerji şuruplarının yan etkilerinden bazıları iştah açmasıSiz sakinleştiriyorsunuz beni Allah razı olsun. Geçenkinde de çok yardımcı oldun sonraki süreçte takmamıştım bu sefer 1 haftayı bulunca korkuyorum bişey olacak diye.
Ya şurubun biri alerji için zaditen adı uyku yapıyormuş sanırım alkol var içinde bizim alerjimiz yok ki niye verdi anlamadım onu. Birinde de vitaminler var iştahsız kalan çocuklara veriliyormuş polivit adı. Bir de eczacı baya övmüş önermiş bitkisel yine içinde vitaminler var. O zaman eczacının verdiğini mi deneyim
Fırında tavuk patatesAkşama ne yemek yapacağıma karar veremiyorum.
Sizler napiyosunuz? belki fikir olur.
Acıkır cocuklar ya, niye boyle bir sey yapmislar acabaKızlar öğretmen şimdi mesaj atmış çocukların karnını doyurup gönderin yarından itibaren okula beslenme gönderilmeyecek diye.
Ben şok yıllardır beslenme saatti var bi de acıkmaz mı yahu küçücük çocuklar.
Sizlerde böyle bir durum var mı?
Heee ozaman sal gitsin bossvveeerrrrDiyet yapsam üzülmeyeceğim, hergün yiyorum :))))
Son bir yıldır zerre diyet motivasyonum yok :)))
Misafirler gitmiştir herhalde 2 gün demişti 2 gündür yok sankiHe bilmiyordum demek ki misafirleri var
Önce güzelce yıkıyorumYeşil mercimeği nasıl pişiriyorsun tarif verebilir misin?
Ben bulgur pilavında denedim kv çok beğenmişti ona da yapmıştım evdekiler beğenmedi pek.
Yazın kesinlikle ic anadolu diyorum.ne ter ne sıcak.bayılıyorum oralarin yazına.Akdeniz iklimini görmüş biri olarak asla tercih etmem oraları. Kışın soğuk falan ama yazın buranın güzelliği hiçbir yerde yok
Eylül de bile Antalya da fenalık geçirmiştim
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk çıkarır. Gözünü korkutmak istemem ama benim oğlanın neredeyse 3 ay sürdü diş etleri şişti ama çok zor patladı. En zor olan köpek dişlerdi bizdeBizim de köpek dişleri geliyor gölgecim
Cidden yaşadığım en zor şey şu diş dönemi.Çocuklarım çok zor diş çıkartıyor. Neyseki geçici durumlar Allah ım kalıcı dertler vermesin.
3 hafta oluyor daha iştahsızlaştı en az 4 hafta hatta daha fazla sürüyor bu diş kaşıntıları.
Her şeyi ağzına alıp kemiriyor koltukların kenarı deri orayı kemiriyor.Çok kaşınıyor sanırım.
Pamuksu kedinin adiydı dimi?alerjiyle ilgisini anlamadim kizGecmis olsun asko, benimde bir gece ansızın nobette çıkmıştı alerjim.burnum o kadar akiyorduki hic is yapamiyordum en son pecete tıkamistik cunku ilaclar fayda etmemiştine zamanki pamuksuyu eve getirdim ondan sonra hafifledi. Simdi sadece polen zamani ilac alıyorum
Senin biber dolmayla benim yaprak sarmayı birlestirek miTavuk suyu çorbası
Kara şimşek var bugün
Firinda biber dolma
Cacık
Aslında çok iş yaptım gibiydi sanki böyle yazınca az gözüktü gözümeYatakları topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Kahvaltı hazırladım topladım
Evi toparladım süpürdüm
Çöpleri çıkardım
Balkon yıkadım
Oturma odasının camlarını sildim
1i cam olmak üzere 7 kapı sildim
Çamaşır katladım yerleştirdim
1 makine çamaşır yıkandı astım
Bu saatten sonra sadece makarna yaparım
Pizza yap benceBende ne bugün pişirsem diye düşünüyorumNormalde sıkıntı yaşamam menemen, çorba yada pizza mı ona karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?