Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizim de köpek dişleri geliyor gölgecim
Cidden yaşadığım en zor şey şu diş dönemi. Çocuklarım çok zor diş çıkartıyor. Neyseki geçici durumlar Allah ım kalıcı dertler vermesin.
3 hafta oluyor daha iştahsızlaştı en az 4 hafta hatta daha fazla sürüyor bu diş kaşıntıları.
Her şeyi ağzına alıp kemiriyor koltukların kenarı deri orayı kemiriyor.Çok kaşınıyor sanırım.

Alerji şuruplarının yan etkilerinden bazıları iştah açması sweetgirlcandy ben bu dr.u
beğendim doğru tespitleri çok iyi bence siz dr.unuzu dinleyin canım bi bildiği var elbet.
Şöyle açıklayayım benim ablam çok zayıftı alerji şurubu verilmişti sipraktin iştah açar uyku yapardı bazılarında yoğun uyku yapardı bende içmiştim gözümü açamıyordum
Takip ettiğim çok tanınan bi çocuk dr.u böyle iştahsızlık dönemlerinde 3,5 gün bu şuruplardan verilebilineceğini iştah dönünce kesilmesi gerektiğini yazmıştı.
Bende oğlumda iştahsızlık sorunu çok yaşadım sana yazacaktım şimdi gördüm.
Bence şahsi fikrim dr.unun önerisini uygula sonrasında ek takviye de alabilirsin tabi sen bilirsin yinede.

Kızlar öğretmen şimdi mesaj atmış çocukların karnını doyurup gönderin yarından itibaren okula beslenme gönderilmeyecek diye.
Ben şok yıllardır beslenme saatti var bi de acıkmaz mı yahu küçücük çocuklar.
Sizlerde böyle bir durum var mı?

Acıkır cocuklar ya, niye boyle bir sey yapmislar acaba

Yeşil mercimeği nasıl pişiriyorsun tarif verebilir misin?
Ben bulgur pilavında denedim kv çok beğenmişti ona da yapmıştım evdekiler beğenmedi pek.
Önce güzelce yıkıyorum
sonra tencerede üstünü gecicek kadar su koyup en fazla 10 dakika kaynatiyorum
kara suyu çıkıyor süzüp tekrar yıkıyorum.
Daha sonra soğanı salçayı kavurup mercimeği koyuyorum üstüne sıcak su koyup pişmeye bırakıyorum sonrasi kontrol sende

Akdeniz iklimini görmüş biri olarak asla tercih etmem oraları. Kışın soğuk falan ama yazın buranın güzelliği hiçbir yerde yok
Eylül de bile Antalya da fenalık geçirmiştim
Yazın kesinlikle ic anadolu diyorum.ne ter ne sıcak.bayılıyorum oralarin yazına.
Yazın ora kısin bura guzel

Geçmiş olsun canım inşallah çabuk çıkarır. Gözünü korkutmak istemem ama benim oğlanın neredeyse 3 ay sürdü diş etleri şişti ama çok zor patladı. En zor olan köpek dişlerdi bizde

Pamuksu kedinin adiydı dimi?alerjiyle ilgisini anlamadim kiz
Babamda alerjik ilaclar kullaniyor.test yaptirdik kedi tuyüne alrjisi cıktı.
Benimde fındık agaci ve hamambocegine
Sanki evde fındık agaci yetistiriyorum

Yatakları topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Kahvaltı hazırladım topladım
Evi toparladım süpürdüm
Çöpleri çıkardım
Balkon yıkadım
Oturma odasının camlarını sildim
1i cam olmak üzere 7 kapı sildim
Çamaşır katladım yerleştirdim
1 makine çamaşır yıkandı astım

Bu saatten sonra sadece makarna yaparım

Aslında çok iş yaptım gibiydi sanki böyle yazınca az gözüktü gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…