Dünden kalanlar var yanına karnabahar yaparım muhtemelen.Bende yemek
Tarif istiyorumm üzerine de krem şanti iyi gidermişş.Bende öyleehatta böyle ama cevizde koysaymışım daha güzel olcakmış kıbrıs tatlısına benzettim.biraz
O1deren87
Eki Görüntüle 3179919
Gercek tatlari keşfetmiş sin canimHiç alakası yok canım, ben kek kurabiye börek mantı pide aklına gelebilecek hiçbir hamur işini asla sevmezdim yiyemezdim. Et türünü de tadımlık anca onu da sevmezdim, sebze yemekleri severdim sadece ve sonuç belli bir yaştan sonra sevmediğim her şeye aşık oldumpirinç pilavı hala sevmem tadımlık yerim çocuklara kötü örnek olmayayım diye
Yani nasıl başlarsa öyle gitmiyor o damak tadı
Dün cesit yapmissin ne guzel aynen yeterDünden kalanlar var yanına karnabahar yaparım muhtemelen.
Hala favorim sebzeGercek tatlari keşfetmiş sin canim
Sebzeyle hayatmi gecer
Aman cocuklar duymasin
Benim büyük ilk başladığında öğleciydi sabah kahvaltı yapar öğlende gitmeden yedirirdim. Sabah kahvaltısı ile öğleci çocuk dayanamaz ki ona rağmen beslenme saatleri vardı. Şimdi iki öğün benimkiler bende iki öğün sevmiyorum eve gelip gitmek sıkıntı.Evet süt, kuruyemiş, meyve katarım artık.
Ama nasıl olacak aklım almıyor.
9 da kahvaltı yapsak yiyene kadar yarım saat geçecektir elbet.
Ee 12 gibi tekrardan öğlen yemeği benim oğlum yemez. Daha geç acıkır bununla da biz veliler uğraşıcaz.Evde bi telaş olacak ye yemedin gibi aç kalıcak gibi şimdi ne gerek vardı böyle bir şeye.
Karaca Mastermaid var bende memnunum tinnoşumHamur yoğurma makinesi almayı düşünüyorum önerileri olanlar varsa çook mutlu olurum.Burada kolaylığına alışınca tabi.
Keşke Türkiye’ye getirebilsem ama hem kg sıkıntısı hemde watt sorunu var.
Geçmiş olsun canımGünaydın güzel kadınlar
Akşam yine telaşeyle geçti ödevimi yaptımNego , karışık çekmecem yoktu ama kiler raflarımı düzelttim, yatak odasındaki gardrobun üzerini sildik eşimle beraber, boynum feci tutuk tek başıma yapamadım :))) Gecede doğru dürüst yatamadım soluma dönüyorum omzum acıyor sağıma dönüyorum boynum tutuk, uykuyla uyanıklık arası tuhaf bir gece geçirdim. Saat 4 civarıydı eşim ne dönüp duruyorsun dedi boynumu yerleştiremiyorum diyince omzuna yatırdı beni koluyla destekledi boynumu öyle sızmışım. Zor uyandım sabah tabi. Akşam ve sabah yaptığım işler
Akşam :
-Sofrayı kurup kaldırdım
-Mutfağı topladım, bulaşığı çalıştırdım
-Tezgahları sildim
-Çaydanlığımı yıkadım
-Mutfak bezlerini çamaşır suyuna bastım
-Balkonun tozunu aldım
-Gardrobun üzeri silinince yatak odasınında tozunu aldım hazır girmişken
Sabah:
-Kahvaltıları hazırladım
-Kumu temizleyip çöp çıkardım
-Mutfağı tekrar topladım
-Pisileri doyurdum işe geldim
Bir aydır bizimle takılan bir sokak köpeğimiz var onunla çalışıyorum şimdi, daha doğrusu o uyuyor ben çalışıyorum, olsun günümü güzelleştiriyor sıpa :)))Eki Görüntüle 3179939
Can sağlığı olsun çok abartılıyor artık bu kilo konuları. Eskiden bende takardım şimdi hiç umrumda değil. Beni mutsuz edecek her şeye hayır. Kimsenin kilo kriterlerine dayatmalarına uymak zorunda değiliz.Diyet konusunda çok başarısızm en başarısız kişiyim valla
Yüzyüze diyetisyen online vs hepsini deneidm olmuyor
En son olmuştu 2. Sene önce babam hastalanmadan. Babam çok istiyor diye teşvikle yapıyordum baya düşmüştüm ne zaman covd oldu ölüm dosegine düştü o zaman bende bittimbı daha da öyle motive olamadım hırslı olamadım ne yazik ki babam gittikten sonra da babam için çabaladım ama olmadı böle devamke
22 kilo verdim çektiğim eziyete değmedi geri aldımYa gerçekten hem zayıflamak istiyorum hemde yemek yemek istiyorum. Bence zor bi imtihan ya diyet yapmak.
Su ana kadar yaptigim diyetlerde en cok 4kilo vermişimdir.
Olmuyor arkadas.
Benden daha basarısızı yoktur
Geçmiş olsun canımzeytinyağı ve vicks sürebilirsin boynuna tülbentle sar iyi geliyor ama en iyisi kas gevşetici.Ben yoğun stresli olduğum zamanlar tutulurdu öyle böyle bi ağrı değildi.
Evetttt hemde nasılll oda geldi aklimaa geldi süt yoktuTarif istiyorumm üzerine de krem şanti iyi gidermişş.
Çok dertli duruyor
Açık büfe yap gelen yesin.Kız 3 saate benim sıpalar eve gelecek
Daha karar verilecek hazirlanacak pisecek.
Esimde 3te yemek yiyip gidiyor.
Bi gorecen halimi gelen yemek yiyor giden yemek yiyor
GunaydinGünaydınnnnEki Görüntüle 3179925
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Tubismavis
@Ssevincli
@Verafly
Geçmiş olsun boyun ve baş ağrısı hayat kalitesini çok etkiliyorGünaydın güzel kadınlar
Akşam yine telaşeyle geçti ödevimi yaptımNego , karışık çekmecem yoktu ama kiler raflarımı düzelttim, yatak odasındaki gardrobun üzerini sildik eşimle beraber, boynum feci tutuk tek başıma yapamadım :))) Gecede doğru dürüst yatamadım soluma dönüyorum omzum acıyor sağıma dönüyorum boynum tutuk, uykuyla uyanıklık arası tuhaf bir gece geçirdim. Saat 4 civarıydı eşim ne dönüp duruyorsun dedi boynumu yerleştiremiyorum diyince omzuna yatırdı beni koluyla destekledi boynumu öyle sızmışım. Zor uyandım sabah tabi. Akşam ve sabah yaptığım işler
Akşam :
-Sofrayı kurup kaldırdım
-Mutfağı topladım, bulaşığı çalıştırdım
-Tezgahları sildim
-Çaydanlığımı yıkadım
-Mutfak bezlerini çamaşır suyuna bastım
-Balkonun tozunu aldım
-Gardrobun üzeri silinince yatak odasınında tozunu aldım hazır girmişken
Sabah:
-Kahvaltıları hazırladım
-Kumu temizleyip çöp çıkardım
-Mutfağı tekrar topladım
-Pisileri doyurdum işe geldim
Bir aydır bizimle takılan bir sokak köpeğimiz var onunla çalışıyorum şimdi, daha doğrusu o uyuyor ben çalışıyorum, olsun günümü güzelleştiriyor sıpa :)))Eki Görüntüle 3179939
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?