Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gercek tatlari keşfetmiş sin canim
Sebzeyle hayatmi gecer
Aman cocuklar duymasin

Gercek tatlari keşfetmiş sin canim
Sebzeyle hayatmi gecer
Aman cocuklar duymasin
Hala favorim sebze yapmadığım zaman eksik hissediyorum. Salata sebze yemeği asla hayır demem. Sevmediğim tek sebze yok aşığım
Ha bu arada anne evinde hep hamur işi yapılırdı yani öyle sebzeci değillerdi

Benim büyük ilk başladığında öğleciydi sabah kahvaltı yapar öğlende gitmeden yedirirdim. Sabah kahvaltısı ile öğleci çocuk dayanamaz ki ona rağmen beslenme saatleri vardı. Şimdi iki öğün benimkiler bende iki öğün sevmiyorum eve gelip gitmek sıkıntı.

Son düzenleme:
Karaca Mastermaid var bende memnunum tinnoşum

Geçmiş olsun canım zeytinyağı ve vicks sürebilirsin boynuna tülbentle sar iyi geliyor ama en iyisi kas gevşetici.Ben yoğun stresli olduğum zamanlar tutulurdu öyle böyle bi ağrı değildi.

Can sağlığı olsun çok abartılıyor artık bu kilo konuları. Eskiden bende takardım şimdi hiç umrumda değil. Beni mutsuz edecek her şeye hayır. Kimsenin kilo kriterlerine dayatmalarına uymak zorunda değiliz.

Ya gerçekten hem zayıflamak istiyorum hemde yemek yemek istiyorum. Bence zor bi imtihan ya diyet yapmak.
Su ana kadar yaptigim diyetlerde en cok 4kilo vermişimdir.
Olmuyor arkadas.
Benden daha basarısızı yoktur
22 kilo verdim çektiğim eziyete değmedi geri aldım bazen sağlık sorunları izin vermiyor yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım zeytinyağı ve vicks sürebilirsin boynuna tülbentle sar iyi geliyor ama en iyisi kas gevşetici.Ben yoğun stresli olduğum zamanlar tutulurdu öyle böyle bi ağrı değildi.

teşekkür ederim canım akşam denerim vicks var evde

Kız 3 saate benim sıpalar eve gelecek
Daha karar verilecek hazirlanacak pisecek.
Esimde 3te yemek yiyip gidiyor.
Bi gorecen halimi gelen yemek yiyor giden yemek yiyor
Açık büfe yap gelen yesin. Allah kolaylık versin cidden zor iş bende bıkarım.
Annemin ev hep öyleydi isyanlardaydı kadın şimdi akşam sofrası ama saatinde olacak babam öyledir.

Geçmiş olsun boyun ve baş ağrısı hayat kalitesini çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…